• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
امروز؛

نماز جمعه امروز لیکک، دیشموک،چیتاب و سوق

خطیب نماز جمعه شهر‌های دیشموک، لیکک، سوق، و چیتاب برحضور پرشور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه تاکید کردند.

نماز جمعه لیکک، دیشموک،چیتاب و سوقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، امام جمعه لیکک در خطبه های نماز عبادی سیاسی این شهر گفت: گردهمایی و تجهیز ده هزار نفر نیرو در یک مرکز با عنوان جنگ سایبری علیه اسلام نشان از پای کار بودن استکبار جهانی و صهیونیست هست تا اسلام را از میان بردارند.
حجه الاسلام افروغی افزود: اسلام نور است و دشمن به خواست خداوند و اراده مردم هیچ کاری از پیش نخواهند برد.
خطیب جمعه لیکک باتاکید برلزوم تبعیت از ولایت فقیه افزود: موفقیت جبهه مقاومت بهترین نمونه بارز تبعیت از ولایت و رهبری است.
وی با اشاره به سخنان رهبری در جمع دانش آموختگان دانشکده افسری مبنی بر لزوم هوشیاری و بصیرت مردم کشورهای عراق و لبنان گفت: رهبرمعظم انقلاب از ارتش سرافراز ایران حمایت کردند،چرا که ارتش در حمایت از مردم در پیروزی انقلاب اسلامی نقش تعیین کننده ای ایفاکرده است.
حجه الاسلام افروغی با اشاره به هفته بسیج دانش آموزی و سالروز 13 آبان گفت: بهترین و مهمترین وظیفه دانش آموزان درس خواندن و فراگیری علم و دانش است.
وی افرود: واقعه سیزدهم آبان ماه به واسطه هوشیاری دانش آموزان و دانشجویان پیرو خط امام رخ داد که  انقلاب دوم نام گرفت و در حقیقت سفارت آمریکا با این اقدام ثابت شد که لانه جاسوسی است.
خطیب جمعه لیکک با اشاره به عبور خط لوله آب از وسط این شهر گفت: مسئولان زیربط باید هرچه سریع تر کنده کاری های شهر را تا پیش بارندگی ها ترمیم کنند.
وی گفت: امکانات ورزشی محدودی که وجود دارد از جمله سالن و چمن در اختیار هیات های ورزشی این شهر قرار نمی گیرد و مسئولان در این خصوص باید چاره اندیشی کنند.
نماز جمعه چیتاب

نماز جمعه لیکک، دیشموک،چیتاب و سوقمردم چیتاب پولهایشان را به جای سپرده گذاری در بانک های دیگر در بانک این شهر سرمایه گذاری کنند.
امام جمعه چیتاب در خطبه های نماز امروز این شهر با اشاره به تعطیلی تنها بانک این شهر گفت: چیتاب پیش از اینکه به شهر تبدیل شود دارای 3 بانک بود.
حجت الاسلام وحدانی فر افزود:تنها بانک شهر چیتاب به دلیل نبود سرمایه در حال تعطیل شدن است.
وی از مردم خواست سرمایه های خود را به جای انتقال به شهر یاسوج یا سی سخت در تنها بانک این شهر سرمایه گذاری کنند تا از تعطیلی آن جلوگیری شود.
نماز جمعه سوق
امام جمعه سوق در خطبه های نماز این شهر با اشاره به مناسبتهای این هفته به ویژه 13 آبان ماه 57 گفت: در این روز رویدادهای مهمی از جمله تبعید امام از قم به ترکیه، کشتار دانش آموزان توسط رژیم پهلوی و روز دانش آموز و مهمتر از همه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز مبارزه با استکبار جهانی رخ داده است که باید گرامی داشته شود.
حجت الاسلام کیانی اصل در ادامه از مردم خواست امسال نیز همچون سالهای گذشته بلکه پرشورتر، در راهپیمایی 13 آبان حضور یابند و یک بار دیگر نقشه های شوم دشمنان را خنثی کنند و امید به آینده کشور را در خود دوچندان کنند.
وی هدف مستکبران را استثمار ملت ها دانست و افزود: ما هیچگاه سلاح مبارزه با استکبار را بر زمین نمی گذاریم چرا که کار حسینی امروز ایستادگی در مقابل تمام دنیای پوشالی استکبار است.
نمازجمعه دیشموک
نماز جمعه لیکک، دیشموک،چیتاب و سوقامام جمعه شهر دیشموک هم با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص ارزش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه ما از ایران تا فلسطین و جبهه مقاومت حضوری پراقتدار دارد.
حجت الاسلام علی اکبر راوند افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط مقام عظمای ولایت مامور توسعه محور مقاومت و جبهه اسلام علاوه بر عراق، فلسطین،سوریه و یمن شد.
خطییب جمعه شهر دیشموک با اشاره به گام چهارم کاهش تعهدات برجامی گفت: دشمنانی که دین ندارند به وعده هایشان عمل نمی کنند و در خصوص برجام پایبند به عهد و پیمان و برآوردن خواسته های ما نیستند.
وی به مناسبت های پیش رو اشاره کرد و افزود: کشتار دانش آموزان در روز 13آبان 1357 توسط رژیم ستم شاهی به علت اعتراض دانش آموزان به ستم های رژیم بود.
امام جمعه دیشموک افزود: بازاریان، فرهنگیان، دانش آموزان و عموم مردم پر شور تر از هر سال در این راهپیمایی شرکت می کنند.
حجت الاسلام راوند از تلاش مسئولان شرکت گاز برای گاز رسانی به شهر دیشموک قدردانی کرد و خواستار تلاش مضاعف برای تکمیل این طرح شد چرا که برخی خیابان های این شهر هنوز لوله و علمک گذاری نشده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)