• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۳۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۰
قزوین » سیاسی

بیداری اسلامی مایه هراس استکبار جهانی

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا: آمریکا از نفوذ معنوی انقلاب اسلامی و پدیده مقاومت در منطقه می ترسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, حجت الاسلام و المسملین علی سعیدی در مراسم ۱۳ آبان قزوین گفت: آمریکا با سه چالش

بیداری اسلامی مایه هراس استکبار جهانیبزرگ در جهان مواجه است؛ چالش نظامی با روسیه ,چالش اقتصادی با چین و جنگ تمدنی و فکری با ایران از مهم ترین مشکلات آمریکا در غرب آسیا است.

وی افزود: آمریکا با چین و روسیه شاید به هر دلیلی کنار بیاید اما بیداری اسلامی و پدیده مقاومت ,حرکت انقلابیست که از ایران شروع شده و توانسته منطقه را تحت نفوذ معنوی خود قرار دهد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا, مسئله انرژی ونفت و نگرانی از نفوذ حرکت جهانی اسلام را علت حضور آمریکا در منطقه دانست.

حجت الاسلام و المسملین علی سعیدی به آغاز پدیده بیداری اسلامی و مقاومت به محوریت ایران اشاره کرد وگفت: این حرکت تا ساحل مدیترانه و تنگه باب المندب نفوذ کرده و توانسته منطقه را تحت نفوذ خود قرار دهد و این موضوع برای آمریکا بسیار سنگین است.

وی ادامه داد: رژیم آل سعود با حضور در یمن خواست یک ماهه جنگ با یمن را به پایان برساند اما بعد از 5سال با دست خالی در برابر انصارالله تسلیم شد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا گفت: انصارالله امروز به یک جریان قوی, بالنده , مولد و استراتژیک تبدیل شده است.

به گفته حجت الاسلام و المسملین سعیدی؛ ما امروز شاهد تقابل اراده انقلاب اسلامی به رهبری آیت الله خامنه ای و اراده استکبار جهانی برای سلطه بر غرب آسیا هستیم.

وی گفت: براساس وقایع تاریخی, تعامل با آمریکا فرجام ندارد همانطور که موجب فروپاشی امپراطوری شوروری شد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا اذعان کرد: تضاد ما با آمریکا تضاد ریشه ای, اعتقادی و مبنایی است و امکان تعامل با این نظام استکباری وجود ندارد, حکومتی که با حربه های مختلف از جنگ تحمیلی تا تحریم و پیشنهاد مذاکره برای نفوذ در پی بر اندازی نظام است.

حجت الاسلام و المسملین سعیدی تاکید کرد: آمریکا توان جنگیدن با ایران را ندارد و مقاومت فعال ملت ما نتیجه داده و در برابر زیاده خواهی آمریکا ایستاده است.

وی به سخنان ترامپ اشاره کرد که عامل اقتدار ایران را در انسجام ملی , قدرت انرژی نفت وگاز , قدرت دفاعی و توان پدافندی و قدرت منطقه ای ایران می داند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا گفت: شکار پرنده فوق مدرن آمریکا و حمله به تاسیسات آرامکو توسط انصارالله محاسبات آمریکا را تغییر داده است.

حجت الاسلام و المسملین سعیدی, تعامل با استکبار جهانی را بی فایده و مقاومت فعال در تمام عرصه ها را که همان استراتژی رهبری است راهکار منطقی دانست.

وی افزود: مشکل اصلی ما سوء مدیریت است و اگر سه قوه در تراز انقلاب باشند بسیاری از مشکلات کشور حل می شود.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا با اشاره به انتخابات در پیش رو از مردم خواست به نمایندگان انقلابی, پاک دست و با اراده و روحیه جهادی برای تشکیل دولت انقلابی رای دهند .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)