• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۴۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
آذربایجان غربی » اقتصادی
هدیه نظام به مردم سردشت

افتتاح نیروگاه برق آبی سردشت با حضور رئیس مجلس

علی لاریجانی: نیروگاه برق آبی ۱۵۰ مگاواتی سردشت هدیه نظام به استقامت مردم سردشت در دوران جنگ و جانبازی ایشان در مرزبانی از ایران عزیز است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، علی لاریجانی رئیس مجلس در مراسم افتتاح این افتتاح نیروگاه برق آبی سردشت با حضور رئیس مجلسنیروگاه بزرگ گفت: با وجود تحریم های ظالمانه آمریکا که مشکلاتی رو در بخش های مختلف در کشور ایجاد کرده است توانستیم با قدرت طرحهای عمرانی را در نقاط مختلف حتی در مناطق مرزی طبق برنامه اجرا کنیم.

لاریجانی گفت: این طرح هدیه نظام بخاطر قدردانی از صبر و استقامت مردم سردشت در برابر جنایت های صدام است، مردمانی که پشت جبهه را گرفتند و مردم ایران مدیون این مرزنشینان شجاع و با غیرت هستند.

او گفت: اجرای طرح سردشت میتواند ظرفیت های گردشگری این منطقه زیبا را نیز افزایش دهد و لازم است برای  بهره مندی از ظرفیت طبیعت این شهرستان برای جذب گردشگران کشورهای همسایه برنامه ریزی های منسجمی انجام شود.

رئیس مجلس در ادامه گفت: برای التیام دردهای مصدومان شیمیایی سردشت، بنیاد شهید و امور ایثارگران باید با اجرای برنامه های ویژه، سطح بهداشت و درمان مردم را ارتقاء دهد و مجلس آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.

علی لاریجانی رونق کشاورزی در مناطق مرزی را از اولویت های نظام دانست و بخشی از اهداف ساخت سدها را توسعه اقتصاد کشاورزی در مناطق مرزی عنوان کرد و گفت: مجلس در این بخش نیز به طور جد با دولت همراهی می کند.

او احداث سد سردشت و نیروگاه آن را به دست متخصصان ایرانی نشانگر قدرت مهندسی ایرانی دانست و بر لزوم ورود مهندسان به عرصه اجرای مهمترین طرحهای عمرانی کشور تاکید کرد.

 

*** بهروز مرادی مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران نیز در این مراسم با اشاره به پویش افتتاح هفتگی طرح‌های بزرگ و مهم صنعت آب و برق کشور گفت: نیروگاه برق‌آبی 150 مگاواتی سردشت شامل سه واحد 50 مگاواتی و یکی از بزرگ‌ترین طرح های عمرانی شمال غرب کشور است و ظرفیت آن بطور متوسط تولید سالانه 421 گیگاوات ساعت برق است.

بهروز مرادی گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی و در راستای کمک به پایداری شبکه برق کشور، اولین واحد این نیروگاه در زمان پیک مصرف برق یعنی تیرماه سال جاری وارد مدار شد و دو واحد دیگر نیز به ترتیب در اوایل شهریور و مهرماه به شبکه سراسری برق پیوست.
او اضافه کرد: اجرای عملیات جانبی در این منطقه از جمله؛ تصفیه‌خانه شهرهای سردشت و ربط، احداث بیش از 15 کیلومتر جاده جایگزین، احداث پل به‌طول 368 متر روی دریاچه سد مابین شهرهای سردشت، مهاباد و بانه، احداث خط لوله گاز به طول بیش از هفت کیلومتر، علاوه بر اشتغال‌زایی موجب توسعه زیرساخت‌ها در این منطقه شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تصریح کرد: تصفیه‌خانه آب شرب شهرهای سردشت و ربط و روستاهای اطراف به همراه 15.5 کیلومتر خط لوله انتقال آب، طی 26 ماه با ظرفیت 495 لیتر بر ثانیه برای افق جمعیتی سال 1425 طراحی شده و در حال بهره‌برداری است. 

 

*** محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی هم در مراسم افتتاح این نیروگاه گفت: با وجود همه افتتاح نیروگاه برق آبی سردشت با حضور رئیس مجلستلخکامی هایی که دشمن به منظور متوقف ساختن قطار توسعه کشور در پیش گرفته، با تدابیر اتخاذ شده از سوی مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهور و مجلس شورای اسلامی، در آذربایجان غربی نیز همصدا با دیگر نقاط ایران عزیز، آهنگ توسعه طنین انداز شده و دستاوردهای درخشانی که استان در حوزه های بهبود فضای کسب و کار، افزایش نرخ مشارکت اقتصادی، رشد سرمایه گذاری و صادرات و کاهش نرخ بیکاری و تورم به دست آورده، موید این مدعاست.


آقای استاندار گفت: آذربایجان غربی برای دومین فصل پیاپی در تابستان امسال، رتبه نخست کسب و کار کشور را کسب کرده است، این در حالیست که رتبه استان در سال ۹۶، درمیان 32 استان کشور در رتبه 20 بود. 

شهریاری همچنین با اشاره به گزارشات مرکز آمار ایران گفت: اعلام کاهش ۶ درصدی نرخ بیکاری در استان و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی، رشد صادرات غیرنفتی و کاهش نرخ تورم و کسب جایگاه نخست در این زمینه، موید اتفاقات بی نظیری است که بیانگر توسعه در استان آذربایجان غربی است.

او اضافه کرد: امروز دیگر آذربایجان غربی در انتهای جدول توسعه یافتگی نیست و با تداوم این روند به مدد توجه دولت و مجلس محترم، اهتمام مدیران استانی و از همه مهمتر همراهی مجدانه و خالصانه مردم، آذربایجان غربی می تواند عقب ماندگی های مزمن خود را مداوا کند و آهنگ توسعه نواخته شده امروز را ماندگار سازد.

 

تصاویر مراسم افتتاح نیروگاه برق آبی سردشت را ببینید. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

گزارش شکریازی را از افتتاح نیروگاه برق آبی سردشت ببینید. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طبیعت زمستانی خوانسار
آتش‌سوزی یک منزل به دلیل استفاده غیرمجاز از ماینر در اهواز
افتتاح نمایشگاه کتاب در رفسنجان
بهره‌برداری از مجتمع بزرگ فرهنگی هنری سرپل‌ذهاب
چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت
رشد ۴۰ درصدی نام‌نویسی داوطلبان انتخابات در نظر آباد
انسداد محور صیدون–امام‌زاده عبدالله به دلیل بارش برف
تشکیل ۸ کارگروه مردمی پایه از نخبگان
دهه مبارک فجر امسال با حضور ویژه مردم برگزار می‌شود
انباشت ۶۰ همت مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی
تداوم بارش باران تا صبح فردا
افتتاح چهل و چهارمین جشنواره‌ی فیلم فجر با نمایش یک پویانمایی
برخورد سمند با پژو پارس با ۸ مصدوم
الحاق یک هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
شادبین چه امکاناتی برای دانش‌آموزان دارد؟
طرح «همنوا» مهارت‌آموزی دانش‌آموزان شهرستان ششتمد را تقویت می‌کند
حفر چاه آهکی برای شهر‌های خوزی و وراوی شهرستان مهر
جشن سده، آئینی باستانی در خراسان رضوی
سرمایه اجتماعی، مهم‌ترین پشتوانه نظام حکمرانی
جزئیات ثبت‌نام کنندگان شورا‌های شهر در استان البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
استان یزد بارانی ‌می‌شود
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)