• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۵۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۱
فارس » اجتماعی
واعظی در جلسه شورای اداری شهرستان‌های لامرد و مُهر:

آرامش امروز کشور ، دستاورد مقاومت ملت بزرگ ایران

واعظ : آرامش امروز کشور ، دستاورد همبستگی و مقاومت ملت بزرگ ایران است .

آرامش امروز کشور ، دستاورد همبستگی و مقاومت ملت بزرگ ایرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس ، رئیس دفتر رئیس جمهور، آرامش امروز کشور را دستاورد انسجام، همبستگی و مقاومت ملت بزرگ ایران اسلامی دانست و تاکید کرد: خوشبختانه مقاومت و ایستادگی ملت و دولت تحت هدایت و رهنمود‌های هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در مقابل تحریم‌های بی‌سابقه و فشار سنگین دشمنان موجب شده که با عبور از مشکلات، امروز شرایط کشور به مراتب نسبت به سال گذشته بهتر باشد.
 محمود واعظی در جلسه شورای اداری شهرستان‌های لامرد و مُهر اظهارداشت: امروز شرایط به گونه‌ای است که تحریم‌های ضد ایرانی از نظر خود آمریکایی‌ها هم به بن‌بست رسیده و اعمال تحریم‌های جدید و تکراری نیز هیچ تأثیری بر بازار و روند توسعه کشور ندارد و همه این‌ها از جمله عبور از مشکلات، مرهون اعتماد ملت به دولت و مسئولان کشور است.

وی با بیان اینکه "می‌دانیم همچنان قشر متوسط و حقوق‌بگیر کشور با مشکلات مواجه اند"، گفت: برغم همه این مشکلات و فشار‌ها دشمنان نتوانستند به اهداف خود برای سرنگون کردن نظام و یا به زانو در آوردن ملت ایران دست یابند و امروز شاهدیم که حتی از پیش شرط‌های خود برای مذاکره عقب‌نشینی کرده‌اند.
دکتر واعظی با بیان اینکه امروز شاهد افزایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف هستیم، گفت: سرنگون کردن پهپاد آمریکایی نمونه‌ای از این اقتدار است و حضور قدرتمند ایران در منطقه و نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی برای حل مشکلات و بحران‌های منطقه از جمله بحران سوریه نشانه دیگری از این اقتدار است.
رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه امسال انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم، گفت: در آستانه انتخابات نباید اجازه دهیم انسجام و همدلی موجود در کشور بازیچه بازی‌های سیاسی، جناحی و حزبی شود و برای تداوم روند موفقیت کشور نیازمند حفظ انسجام، وحدت ملی و همدلی هستیم.
وی در این جلسه که وزیر اطلاعات، استاندار و مدیران شهرستان‌های مهر و لامرد حضور داشتند، گزارش‌ها و آمار‌های ارائه شده از روند رو به توسعه این دو شهرستان استان فارس را بسیار خوشحال و امیدوار کننده خواند و اظهارداشت: خوشبختانه گزارش‌ها و آمار بسیار خوبی از وضعیت استان ارایه شد و امروز شاهدیم که به مدد تلاش‌ها و خدمات انجام شده از سوی مسئولان نظام و مدیران، منطقه‌ای که در گذشته به عنوان محروم از آن یاد می‌شد، روند توسعه و پیشرفت را با سرعت طی می‌کند و به عنوان قطب صنعتی استان شناخته شده است.
دکتر واعظی با اشاره به صمیمیت موجود میان مدیریت استان، گفت: پیشرفت و توسعه در سایه همدلی، انسجام و صمیمیت بوجود می‌آید و وجود این شرایط نقش تعیین کننده‌ای در شتاب دادن به روند توسعه و پیشرفت استان دارد.
رئیس دفتر رئیس جمهور، کاهش ۷ درصدی رقم بیکاری در استان را امیدوارکننده و بیانگر تلاش مضاعف مدیریت استان فارس برای توسعه و پیشرفت ذکر کرد و افزود: هدف نخست دولت خدمت‌رسانی به مردم و ایجاد رفاه و آرامش آنان است و استان فارس با توجه به توانمندی‌های اقتصادی و جاذبه‌های گردشگری می‌تواند کمک‌رسان استان‌های مجاور خود نیز باشد.
دکتر واعظی به روند پیشرفت پروژه‌های این دو شهرستان اشاره کرد و اظهارداشت: پیگیری و تلاش خواهیم کرد که با رفع مشکلات و موانع و تأمین اعتبارات لازم این پروژه‌ها هر چه زودتر تکمیل و به بهره‌برداری برسد تا مردم لامرد و مُهر از مزایا و مواهب این پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای بهره‌مند شوند.
پیش از سخنان رئیس دفتر رئیس جمهور، استاندار فارس، فرمانداران لامرد و مُهر و نمایندگان شهرستان‌ها در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به تشریح وضعیت شهرستان‌های خود پرداخته و خواهان کمک بیشتر برای تسریع در تکمیل پروژه‌های زیرساختی این دو شهرستان شدند.
دکتر واعظی پس از حضور در جلسه شورای اداری شهرستان لامرد و مُهر، عازم عسلویه در استان بوشهر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)