• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
خراسان رضوی » سیاسی
آغاز پخش HD سیمای خراسان رضوی

دشمنان در جریان جنگ رسانه‌ای ناکام ماندند

رئیس رسانه ملی : صدها شبکه ماهواره‌ای و هزاران شبکه اجتماعی و سایت‌های اینترنتی به جان افکار عمومی افتاده‌اند و در این میان نیروی قوی و تعیین‌کننده‌ای که در مقابل دشمن ایستاده رسانه ملی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، دکتر علی عسکری در مراسم بهره‌برداری از 205 طرح فنی صداوسیمای خراسان رئیس رسانه ملی:دشمنان در جریان جنگ رسانه‌ای،ناکام ماندندرضوی با بیان مطلب فوق تأکید کرد : جدی‌ترین محور و راهبرد دشمن جنگ رسانه‌ای بود ولی نتوانستند زهر خود را بریزند و سرداران و سربازان رسانه‌ای صداوسیما در برابر فتنه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مقاومت کردند.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به مزیت‌های استان خراسان رضوی در زمینه‌های مذهبی، جغرافیایی، اقلیمی و علمی‌گفت:صداوسیمای این استان، استعدادهای فوق‌العاده و نیروی انسانی توانمند و فاخری دارد و با وجود همه محدودیت‌ها موفق شده در زمینه زیرساختی و فنی گام‌های مؤثری بردارد.
وی با تقدیر از برنامه‌های تولیدی صداوسیمای خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: مرکز صداوسیمای خراسان رضوی در زمینه محتوایی در ابعاد ملّی و جهانی نیز فعالانه‌تر تلاش کند.
آقاي علی‌عسکری با اشاره به قابلیت مرکز صداوسیمای خراسان رضوی در زمینه ساخت برنامه‌های گفت‌وگومحور، مستند و فیلم و سریال گفت: این مرکز، برنامه‌هایی در قالب‌های مذکور برای شبکه‌های ملی تولید کرده که در آینده پخش خواهد شد.
رئیس رسانه ملی، تهدیدات دشمن علیه کشور را «رسانه‌پایه» خواند و با تأکید بر اهمیت اقدامات صداوسیمای مراکز استان‌ها اظهار داشت:دشمنان ما برای تخریب اقتصاد کشور، کمر همّت بسته‌اند و این جنگ اقتصادی دشمن در صورتی مؤثر است که بتواند در عرصه جنگ روانی اثرگذار باشد و مقاومت مردم را سست و تخریب کند.
وی افزود: خوشبختانه صداوسیما موفق شده با برنامه‌های هوشمندانه و بصیرت‌افزا روحیه مقاومت و ایستادگی مردم را تقویت و فتنه‌های دشمن را در این زمینه شناسایی و خنثی کند.
آقاي علی‌عسکری تأکید کرد: تحت دیدگاه‌های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مقاومت در برابر نظام سلطه در داخل کشور و میان همفکران ما در منطقه تقویت شده است و به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران قدرتی منطقه‌ای و جهانی است.
 
تحریم منجر به خوداتکایی شد
رضا علیدادی، معاون توسعه و فناوری رسانه نیز در این مراسم گفت: شرایط تحریم باعث شده خوداتکایی در کشور اتفاق بیفتد و نوآوری و خلاقیت شکل بگیرد. او با اشاره به اینکه کشور ایران در رده شانزدهم توسعه علمی جهان قرار دارد، گفت: خوشبختانه در صداوسیما توسعه علم، منتج به تولید محصولات شده و هم‌اکنون 85 درصد تجهیزات مورد نیاز صداوسیما اعم از سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تولید داخل است و فرستنده‌های سازمان نیز کاملاً بومی است.
 
قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از صداوسیما آیت‌الله احمد علم‌الهدی
امام جمعه مشهد نیز در این مراسم با قدردانی از برنامه‌های مفید و مؤثر صداوسیما در ایام اربعین گفت: حرکت عظیم امسال که در کربلا اتفاق افتاد، بخش عمده‌اش مربوط به صداوسیما بود.
وی افزود: صداوسیما با اطلاع‌رسانی صحیح باعث تشویق و تهییج دشمنان شد و چشم دشمنان را کور کرد. من قبلاً در نماز جمعه مشهد از صداوسیما تشکر کرده‌ام و لازم می‌دانم تشکر خودم را دوباره تکرار کنم.
 
افزایش دو برابری اعتبارات صداوسیمای خراسان رضوی
علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: با وجود اینکه اعتبارات خراسان رضوی در سال جاری 23 درصد افزایش داشته ولی اعتبارات صداوسیمای استان حدوداً دو برابر افزایش یافته است.
وی افزود: زمین بازی از جنگ نظامی‌ به سمت جنگ اقتصادی و اجتماعی عوض شده و در این فرایند هر کسی که رسانه داشته باشد می‌تواند به پیروزی دست یابد.
این مراسم با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری استان خراسان رضوی در تالار رضوان مشهد واقع در مرکز صداوسیمای این استان برگزار شد.
در این مراسم، 205 طرح فنی صداوسیمای خراسان رضوی شامل پخش شبکه خراسان رضوی به‌صورت HD، پخش FM رادیوی سراسری زیارت در تهران، بجنورد و بیرجند، افتتاح 10 دستگاه فرستنده پرقدرت برای 10 شبکه رادیویی، احداث دو استودیوی تولید و پخش رادیوهای برون‌مرزی، نصب فرستنده پرقدرت چهارم دیجیتال و ارتقای فرستنده پرقدرت سوم دیجیتال و چند طرح دیگر به بهره برداری رسید.
شبکه تلویزیونی خراسان رضوی، نخستین شبکه استانی است که صاحب فناوری HD شده است و از این پس بیش از 55 درصد جمعیت استان می‌توانند برنامه‌های این شبکه را با فرمت HD تماشا کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)