• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۸۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در نشست خبری مطرح شد

تشکیل ۳۵ پرونده برای دفاتر هواپیمایی در اربعین

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: ۲۳ تخلف دفاتر هواپیمایی در ایام اربعین مربوط به استان تهران است.

تشکیل ۳۵ پرونده برای دفاتر هواپیمایی در ایام اربعینبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید یاسر رایگانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: در طرح اربعین هزار و ۲۵۶ گشت مشترک تعزیرات در سراسر کشور برگزار شد و پنج هزار و ۸۸ مورد بازرسی صورت گرفت که هزار و ۸۷۸ واحد تخلف داشتند و دو هزار و ۳۲ واحد بدون تخلف بودند و به هزار و ۱۸۷ واحد تذکر داده شد.
وی گفت: در این طرح دو هزار و ۴۱۷ پرونده تشکیل شد و متخلفان به پرداخت ۳۷ میلیارد و ۹۸۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
آقای رایگانی به تخلف دفاتر هواپیمایی در ایام اربعین اشاره کرد و افزود: بیشترین تخلف مربوط به استان‌های تهران و خوزستان بود.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: زمانی که سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت‌هایی خاص و با مجوز خاص امکان فروش بلیت اربعین را می‌دهد آیا اگر در شبکه، دلالی نیست پس در چه قالبی تخلف‌ها صورت می‌گیرد؟
وی به آگهی فروش یک شرکت هواپیمایی خارجی اشاره کرد و گفت: این شرکت خارجی قیمت پرواز شیراز به نجف را ۱۱ میلیون تومان آگهی کرده بود که همان زمان برای سخنگوی سازمان هواپیمایی فرستادم، اما هیچ واکنشی نشان نداد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: قاعدتاً دفاتر هواپیمایی خارجی هم نباید اجازه داشته باشند که حدود پنج برابر قیمت دفاتر داخلی بلیت‌های خود را به فروش برسانند.
آقای رایگانی در باره افزایش قیمت برخی خودرو‌های داخلی هم گفت: در شرایطی که در دو ماه گذشته شاهد سیر نزولی قیمت خودرو بودیم و قیمت برخی خودرو‌ها تا ۶ میلیون تومان کاهش یافته بود، متاسفانه خودروسازان با عرضه نکردن و پلاک گذاری نکردن خودرو خللی ایجاد کردند و هم اکنون شاهد افزایش حدود ۱۱ میلیونی برخی خودرو‌های داخلی هستیم.
 
انجمن صنفی دندانپزشکان قیمت انواع ایمپلنت را اعلام کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: انجمن صنفی دندانپزشکان که تبلیغات آدامس و خمیردندان را تایید می‌کند، قیمت انواع ایمپلنت را هم به مردم اعلام کند.
سیدیاسر رایگانی در نشست خبری افزود: چندی پیش ما اعلام کردیم که در یکی از مناطق تهران ایمپلنت یک دندان با ۵۶ میلیون تومان انجام شده بود و برخی دندانپزشکان نیز دلار دریافت می‌کردند که همان زمان از وزارت بهداشت خواستیم، ورود کند.
وی گفت: اخیرا هم شاهد بودیم که برخی ایمپلنت را به قیمت دو میلیون تومان خریداری کرده بودند که ظاهرا آسیب فراوانی به مردم وارد شده بود که بخشی از این آسیب‌ها از نگاه کارشناسان موجب عفونت مغزی هم می‌شود.
آقای رایگانی در همین خصوص از مردم خواست فریب تبلیغات در حوزه خدمات دندانپزشکی را نخورند و مقصر اصلی در این خصوص را متولیان در حوزه دندانپزشکی خواند.
وی گفت: ما در تهران شاهد اختلاف ۲۰۰ تا ۲۵۰ درصدی تعرفه دندانپزشکی هستیم و بخش زیادی از مردم توان پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی را ندارند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: انجمن صنفی دندانپزشکان که تبلیغات آدامس و خمیردندان را تایید می‌کند، چرا قیمت انواع ایمپلنت با کیفیت‌های مختلف را به مردم اعلام نمی‌کند تا این اجحاف‌ها در حق مردم صورت نگیرد؟
رایگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعزیرات چه نظارتی بر عملکرد خودروسازان دارد، گفت: سازمان نظارتی نیستیم و دستگاه رسیدگی کننده هستیم.
وی افزود: روزانه آمار تولید و فروش خودرو و موجودی قطعات خودرو و تعداد انبار‌ها به ما ارسال می‌شود، اما مرجع قیمت گذاری سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان است و معتقدیم قیمت گذاری برخی خودرو‌ها تابع قیمت تمام شده، لوازم یدکی و حقوق کارگری و بیمه نیست.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده ذرت‌های آلوده هم گفت: این پرونده در اختیار تعزیرات نیست، اما مردم مطمئن باشند که یک دانه ذرت هم وارد چرخه تولید و توزیع نشده است.
رایگانی افزود: نگرانی اصلی درخصوص امحای این ذرت هاست چراکه به دلیل آلودگی نه می‌توان آن را به دریا انداخت و نه به دلیل هزینه‌های سوخت می‌توان آن را حمل کرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضع پرونده شهرداری تهران و سازمان حمل و نقل و ترافیک در بحث عوارض و طرح ترافیک گفت: این پرونده در مرحله بدوی است و ما دوست نداریم با یک پرونده وارد تقابل رسانه‌ای شویم و آن دسته از مسئولان شهری که اعلام کرده اند، رسیدگی به این تخلف در صلاحیت تعزیرات نیست باید بدانند که هرگونه گرانفروشی در کالا و خدمات را تعزیرات می‌تواند، ورود کند.
رایگانی درخصوص آخرین وضع پرونده مدیران متخلف سازمان تعزیرات هم افزود: سه نفر از همکاران ما در ستاد تخلفاتی را داشته اند که با پیگیری رئیس سازمان تعزیرات و دستور وی به حراست سازمان تعزیرات این افراد به دادگستری معرفی شدند و پرونده آماده ارسال به دادگاه است.
وی در پاسخ به سوالی درباره تخلف اپراتور‌ها در ایام اربعین گفت: اگرچه وزیر ارتباطات اعلام کرد ۲۶ میلیارد تومان باید به زائران اربعین برگشت داده شود، اما باید به ما اعلام کنند که این تخلفات بابت کم فروشی در حجم بسته‌ها یا گرانفروشی در قیمت بسته‌ها بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: باید اپراتور‌های متخلف به ما معرفی شوند و مرجع معرفی هم وزارت ارتباطات است.
 
فروش کالا‌ها در فروشگاه‌های مجازی بدون متولی است، مردم مواظب باشند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: فروش همه کالا‌ها در فروشگاه‌های مجازی متولی ندارد؛ مردم خودشان مراقبت کنند که اجحافی به آن‌ها نشود.
سید یاسر رایگانی در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعزیرات چه برنامه‌ای برای برخورد با تخلف فروشگاه‌های اینترنتی و مجازی دارد؟ افزود: فروش همه کالا‌ها در فروشگاه‌های مجازی بدون متولی است و حتی شرکت‌هایی که در این حوزه مشهور شده اند، تقلب در کسب دارند و به لحاظ بهداشتی نیز هیچ نظارتی بر کالا‌های بهداشت و سلامت آن‌ها نیست.
وی گفت: تقلب در کالا‌های الکتریکی و رایانه‌ای و گوشی تلفن همراه هم در این فروشگاه‌ها بسیار زیاد است و مردم تماس‌های بسیار زیادی با سامانه ۱۳۵ تعزیرات دارند، اما ما نمی‌دانیم به چه کسی بگوییم.
رایگانی افزود: فقط یک اتحادیه، ​کل فروش‌های اینترنتی را رصد می‌کند که حتی این اتحادیه یک پرونده تخلف هم به شعب سازمان تعزیرات در سراسر کشور ارسال نکرده است.
رایگانی گفت: درخواست ما از مسئولان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که به وظایف نظارتی شان عمل کنند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص قیمت رب گوجه فرنگی هم گفت: در ماه‌های اخیر بار‌ها از گرانفروشی قیمت رب انتقاد کردیم و با وجود اینکه وظیفه‌ای نداشتیم، اما مسئولان سازمان حمایت و صنعت، معدن و تجارت را با خودمان به کارخانه‌های تولید رب بردیم و با برخی متخلفان هم برخورد شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: در شرایطی که گوجه فرنگی به قیمت ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌شود حداکثر قیمت هر قوطی رب گوجه باید ۱۰ هزار تومان باشد و بیش از این قیمت؛ غیرمتعارف است.
رایگانی گفت: در شرایطی که حتی کشاورز ناچار است کمتر از ۵۰۰ تومان هم گوجه خود را عرضه کند ما در برخی تبلیغات فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌بینیم که با کمال پررویی تخفیف‌هایی ارائه می‌کنند که از نظر ما این تخفیف‌ها غیر واقعی و نوعی فریب مردم یا ظلم به مردم است.
وی گفت: سازمان حمایت از مصرف کنندگان باید تعارف را با کارخانه‌های تولید رب کنار بگذارد و چرا جلسه حدود دو ماه و نیم گذشته مسئولان سازمان حمایت با کارخانه‌های بزرگ تولید رب منجر به هیچ نتیجه‌ای نشد؟
وی درباره قیمت نان هم گفت: از ۱۲ آبان همه نانوایان سراسر کشور موظف شدند نرخ نامه مربوط به قیمت و وزن نان را نصب کنند و ما از آن تاریخ به بعد در گشت‌های مشترک تعزیرات برخورد‌های جدی تری با متخلفان داشته ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)