• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۶
خراسان شمالی » اجتماعی
از امروز

همه چیز درباره قیمت جدید بنزین

قیمت هر لیتر بنزین معمولی سهمیه ای 1500 تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه ای 3 هزار تومان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان شمالی شرکت ملی قیمت جدید بنزینپخش فراورده های نفتی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از بامداد جمعه 24 آبان بنزین برای همه وسایل نقلیه بنزین سوز سهمیه بندی می شود.

قیمت های جدید بنزین

 بر اساس این اطلاعیه، قیمت بنزین معمولی سهمیه ای هر لیتر 1500 تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه ای به ازای هر لیتر 3 هزار تومان خواهد بود، همچنین قیمت بنزین سوپر هر لیتر 3500 تومان تعیین شده است.
 سهمیه کامل آبان خودروهای شخصی از بامدادجمعه 24 آبان به کارت سوخت شخصی آنها واریز می شود و این سهمیه به مدت 6 ماه قابل ذخیره است.
این اطلاعیه افزوده است: استفاده از سهمیه سوخت صرفاً با استفاده از کارت سوخت هوشمند شخصی میسر است.
بر همین اساس، سهمیه خودروهای سواری شخصی بنزینی ماهانه 60 لیتر و دوگانه سوز 30 لیتر خواهد بود. همچنین سهمیه سوخت تاکسی بنزینی ماهانه 400 لیتر و دوگانه سوز 200 لیتر است.
سهمیه سوخت موتورسیکلت ماهانه 25 لیتر تعیین شده است، همچنین وانت کم مصرف بنزینی در ماه 200 لیتر و وانت کم مصرف دوگانه سوز ماهانه 60 لیتر سهمیه سوخت دارند.
بر اساس این اطلاعیه، وانت پرمصرف بنزینی ماهانه 300 لیتر و وانت پرمصرف دوگانه سوز ماهانه 120 لیتر سهمیه دریافت خواهند کرد.
سهمیه سوخت آمبولانس ها نیز ماهانه 500 لیتر خواهد بود.
این اطلاعیه همچنین افزوده است: کسانی که تا کنون به هر علت کارت سوخت شخصی خود را دریافت نکرده اند از ساعت آغاز اجرای این طرح، سهمیه سوخت آنها محفوظ است و از این بابت نگران نباشند.

برای آنها که کارت سوخت ندارند
بر اساس این اطلاعیه، افرادی که کارت سوخت ندارند شامل کسانی که تا کنون درخواست صدور المثنی نداده اند یا کسانی که درخواست داده و هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند و همچنین کسانی که کارت سوخت برای آنها صادر شده ولی در باجه معطله شرکت ملی پست مانده است سهمیه همه آنها از بامداد جمعه محفوظ است و ذخیره خواهد شد.
اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی می افزاید: نرخ سی ان جی بدون تغییر خواهد بود، برای مسافربرهای بر پایه اینترنت (اسنپ و تپ سی) مشروط بر آن که نرخ های خود را از مقادیر مصوب به تشخیص وزارت کشور تغییر ندهند اعتبار معادل سهمیه مصوب تعلق خواهد گرفت. برای تأمین سوخت خودروهای مسافربر خطی و بین شهری، آژانس های مسافربری، آموزشگاه های رانندگی تمهیدات لازم اتخاذ شده است که اعلام خواهد شد.
این اطلاعیه می افزاید: برای رفاه حال دارندگان خودروها با اولویت وانت بار، مقرر شد وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه، تا یک ماه اینده، ضوابط تشویقی برای توسعه مصرف سی ان جی در خودروها را تنظیم کند و به تصویب شورای اقتصاد برساند.
بر مبنای این اطلاعیه، همچنین به خودروهای همه دستگاه های اجرایی دولتی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری سهمیه بنزین تعلق نمی گیرد و این خودروها باید با قیمت هر لیتر 3 هزار تومان بنزین دریافت کنند.
اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی افزوده است: قیمت نفت گاز با کارت سوخت جایگاه دار بدون تغییر باقی خواهد ماند.

کارت سوخت جایگاه‌داران

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هم گفت: سهمیه کارت سوخت جایگاه‌داران به حالت سابق یعنی ۶۰ لیتر در هر بار سوخت‌گیری بازگشته و محدودیت ۲۰ لیتر کارت سوخت جایگاه‌داران برداشته شده است.

همچنین درخصوص خودروهای فرسوده، قانون اجازه صدور مجوز نمی دهد و فقط از کارت جایگاه داران می توانند استفاده کنند.

شرکت‌های تاکسی اینترنتی هم اعلام کردند با توجه به سهمیه بنزین درنظر گرفته شده برای آن‌ها، نرخ کرایه‌ها را افزایش نخواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)