• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
بین الملل » آمریکا
در تجمع انتخاباتی لاوس وگاس

عزم جدی دموکراتها برای شکست ترامپ در انتخابات

جو بایدن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تاکید کرد من می‌توانم ترامپ را شکست دهم من می‌توانم او را شکست دهم

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، نامزد‌های دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از جمله جو بایدن با اشاره به طرح‌های خود برای مبارزه با فساد مالی، اعمال مالیات بر ثروت و تلاش برای ارتقا نظام سلامت در این کشور تاکید کردند ترامپ را در انتخابات شکست می‌دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
جو بایدن یکی از نامزد‌های دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تجمع انتخاباتی در لاس وگاس در ایالت نوادا گفت: «من می‌توانم ترامپ را شکست دهم من می‌توانم او را شکست دهم. طی دو هفته گذشته ما از موضوعاتی مطلع شده ایم، ولادیمیر پوتین (رئیس جمهور روسیه) نمی‌خواهد من رئیس جمهور شوم. کیم جونگ اون از کره شمالی و دوست خوب ترامپ می‌گوید من سگی هار هستم که باید آنقدر کتک بخورم تا بمیرم. من این‌ها را به عنوان نمادی از شجاعت به حساب می‌آورم. دونالد ترامپ می‌داند من او را شکست می‌دهم به همین دلیل میلیون‌ها دلار صرف دروغ پردازی درباره من می‌کند و با پرداخت رشوه به رهبران خارجی برای گفتن حرف‌هایی درباره من که درست نیستند و آن‌ها هم نمی‌گویند، ریاست جمهوری اش را به خطر می‌اندازد. او طرفدارانی از جمله رودی جولیانی دارد که میلیون‌ها دلار برای او جمع می‌کنند و درباره من دروغ می‌گویند.
وی افزود: آخرین بار کی شما دیده اید که یک رئیس جمهور میلیون‌ها دلار برای مشخص کردن اینکه یک نامزد دموکرات کیست هزینه کند؟ توجه داشته باشید من می‌دانم هر دموکراتی که برای ریاست جمهوری رقابت می‌کند درباره مراقبت‌های سلامتی دغدغه دارد، اما تغییر قابل توجه جدی در مراقبت سلامت دشوار است، شاید سخت‌ترین کار در دولت باشد؛ بنابراین من فکر می‌کنم شما باید از خودتان بپرسید چه کسی آن را انجام داده است؟ چه کسی ایده دارد؟ مردم بسیاری، ایده‌هایی دارند. افراد زیادی دیدگاه و طرح دارند، اما چه کسی واقعا آن را عملی می‌کند؟»؛ معتقدم ترامپ از من می‌ترسد. 
بایدن به مدارکی درباره تحقیقات استیضاح ترامپ اشاره کرد که نشان می‌دهد ترامپ سعی کرده است رهبر اوکراین را برای تحقیق درباره او تحت فشار قرار دهد.
سناتور کامالا هریس یکی دیگر از نامزد‌های دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در لاس وگاس گفت: «من معتقدم، در ۲۰۲۰، مبارزه برای ما، مبارزه برای هویت آمریکاست. این مبارزه‌ای برای نظام عدالت ما، حاکمیت قانون و مبارزه‌ای برای دموکراسی ما و پایان دادن به کابوس ملی به نام دونالد ترامپ است. من در انتخابات ریاست جمهوری رقابت می‌کنم تا سرمایه گذاری فدرالی و از بین بردن شکاف درآمدی معلمان را در اولویت قرار دهم. معلمان به سلاح نیاز ندارند آن‌ها به افزایش حقوق نیاز دارند.»
سناتور الیزابت وارن از دیگر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز گفت: «این دولت برای شرکت‌های نفتی عظیمی که همه جا حفاری می‌کنند و نه برای ما که شاهد تاثیرات مخرب تغییرات آب و هوایی هستیم، عالی کار می‌کند. دولتی که برای ثروتمندان و کسانی کار می‌کند که پول و ارتباطات دارند و کاری برای دیگران انجام نمی‌دهد، فاسد است و ما باید آن دولت را کنار بگذاریم. من مطلب دیگری را نیز می‌گویم اکنون زمان اعمال مالیات بر ثروت در آمریکاست. دو سنت مالیات بر ثروت‌های هنگفت در کشور اعمال می‌شود. پنجاه میلیون دلار اول عاری از مالیات است، اما بعد از ۵۰ میلیون دلار اولی، دوسنت مالیات بر هر دلار اعمال می‌شود.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)