• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۶۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶
بین الملل » تحلیلی
در نشست خبری با وزیر امور خارجه بحرین مطرح شد

انتقاد لاوروف از مواضع مزورانه آمریکا در قبال سوریه

آمریکایی‌ها اعلام کردند بر داعش پیروز شدند، سپس اعلام کردند از سوریه خارج می‌شوند، پس از آن، برای حمایت از کرد‌ها بازگشتند و سپس حمایت خود از کرد‌ها را متوقف کردند و بعد، برای نفت بازگشتند

انتقاد لاوروف از مواضع چندگانه آمریکا در قبال سوریه   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در نشست مشترک خبری با خالد بن احمد آل خلیفه وزیر امور خارجه بحرین در مسکو گفت: تلاش‌های روسیه را برای حل بحران سوریه بر اساس قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت و نتایج گفتگو‌های ملی سوریه در سوچی، به اطلاع همتای بحرینی خود رساندم. ما همچنین تلاش‌های بیشتر در چارچوب فرآیند آستانه به منظور همکاری در زمینه نابودی تروریسم در استان ادلب و ثبات اوضاع در منطقه فرات، صورت دادیم. ما همچنین درباره همکاری در بازسازی زیرساخت‌ها در سوریه که برای بازگشت آوارگان به سرزمین شان اقدام مهمی است، گفتگو کردیم. تحولات اخیر از جمله موضع آمریکا که نقض همه قطعنامه های شورای امنیت درباره شهرک های اسرائیلی و اشغالی بودن منطقه کرانه باختری محسوب می شود، برای ما نگران کننده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره طرح روسیه درباره منطقه خلیج فارس خاطرنشان کرد: روسیه تدابیر مناسب را برای عملی کردن طرح خود درباره حل و فصل اوضاع در منطقه خلیج فارس اتخاذ می‌کند. ما چند سال است گام‌هایی در این باره برداشته ایم، اما باید اعتراف کنیم که اگر این کشور‌ها به این طرح پاسخ مناسبی داده بودند، اوضاع هم اکنون در منطقه خلیج فارس، باثبات و امنیت بیشتر بود.
لاوروف درباره مواضع مزورانه آمریکا در قبال سوریه، گفت: آمریکایی‌ها در ابتدا اعلام کردند بر داعش پیروز شدند، سپس اعلام کردند از سوریه خارج می‌شوند، پس از آن برای حمایت از کرد‌ها بازگشتند و سپس حمایت خود از کرد‌ها را متوقف کردند و بعد از آن برای نفت بازگشتند. به سود کردهاست که با دولت قانونی در سوریه گفتگو کنند و به رویکردی دست پیدا کنند که باعث برقراری ثبات و امنیت در این کشور شود. بعضی فرماندهان قسد به این مسئله تکیه دارند که آمریکا، تشکیل کشور کوچک برای آن‌ها در سوریه را تضمین خواهد کرد.
وی افزود: نشریه اینترنشنال به این موضوع اشاره کرد که مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا با سران سیاسی نیرو‌های سوریه دموکراتیک تماس گرفته و آن‌ها را راضی کرده است که این نیرو‌ها باید با گروه‌های مخالف بشار اسد از جمله گروه‌های تروریستی، همکاری کنند و به دنبال آنچه مقابله با نظام می‌خوانند، باشند، زیرا چنین اقدامی مطابق منافع آمریکاست. از پاسخ کرد‌ها آگاهی ندارم، اما نشانه‌هایی وجود دارد که عده‌ای ممکن است با این دیدگاه موافق باشند. این موضوع نگران کننده است.
وزیر امور خارجه روسیه درباره اصرار ترکیه بر اینکه نیرو‌های سوریه دموکراتیک باید از مرز‌های ترکیه عقب نشینی کنند، گفت: وزارت دفاع روسیه روز گذشته دیدگاه ما را درباره تحولات میدانی اعلام کرد. عقب نشینی افراد مسلح کرد، صورت گرفت. اگر در بعضی محل‌ها حضور داشته باشند، این موضوع طبیعی است. گشت‌های مشترک روسیه و ترکیه تا فاصله ۱۰ کیلومتری، این عقب نشینی را تایید خواهد کرد. ما در ماه اکتبر در سوچی در این باره توافق کردیم.
لاوروف افزود: پس از آنکه، وزارت دفاع روسیه موضع خود را در پاسخ به سخنان مقامات ترکیه اعلام کرد، تماس‌هایی بین نمایندگان دولت ترکیه و سفیر ما صورت گرفت. آن‌ها در دیدار با سفیر ما تاکید کردند که هیچ کسی در ترکیه، اجرای تعهدات طرف روس تردید ندارد. آمریکایی‌ها برای کارشکنی در گفتگو بین کرد‌ها و دمشق تلاش می‌کنند و ما باور داریم که این گفتگوها، می‌تواند نه فقط مشکل حقوق کرد‌ها را تضمین کند، بلکه همچنین منافع و امنیت ترکیه را هم تضمین خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)