• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۷۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصویب شد

کاهش تعهدات دانش آموختگان رشته‌های فوق تخصصی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از کاهش تعهدات دانش آموختگان رشته‌های فوق تخصصی خبر داد.

کاهش تعهدات دانش آموختگان رشته‌های فوق تخصصیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آقای دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به مصوبات نود و یکمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: براساس مصوبات این شورا تعهدات پذیرفته شدگان مقطع فوق تخصصی به غیر از مشمولان قانون برقراری عدالت آموزشی به میزان یک برابر مدت تحصیل تعیین می‌شود.

وی افزود: کاهش تعهدات موضوع این مصوبه به متعهدینی که در حین انجام تعهد هستند، نیز قابل تسری خواهد بود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای افرادی که مشمول این مصوبه هستند در صورت انجام تعهد به میزان یک برابر مدت تحصیل گواهی پایان تعهدات ضریب K فوق تخصص صادر می‌شود.

وی افزود: افرادی که مشمول تعهدات ماموریت آموزشی هستند، مجوز اخذ مدرک تحصیلی را پس از طی دوره تعهدات آموزشی اخذ خواهند کرد.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: میزان تعهدات افرادی که با استفاده از سهمیه اعضای هیئت علمی در آزمون فوق تخصصی پذیرفته شده‌اند شامل این مصوبه نمی‌شود و تابع احکام استخدامی صادر شده است.

وی افزود: افرادی نیز بر مبنای توافق با دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت رفع نیاز‌های آموزشی به کارگیری می‌شوند، میزان تعهدات این افراد نیز تابع توافقات صورت گرفته با دانشگاه است و این مصوبه شامل حال این افراد نمی‌شود.

دکتر باقر لاریجانی با بیان اینکه مدت تعهدات پذیرفته شدگان مقطع تخصصی بهره‌مند از قانون برقراری عدالت آموزشی مطابق با قانون است، گفت: برای این گروه از داوطلبان به دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید شده که ضمن اخذ سند تعهد، شهر محل گذراندن تعهدات نیز در این اسناد ذکر شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: طبق مصوبه شورا از سی و نهمین دوره آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی و به بعد، صد در صد سوالات آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی به صورت متمرکز در مناطق آمایشی نهایی سازی خواهد شد.

وی با تصریح اینکه در این شورا مصوب شد دانش آموختگان رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی بالینی با رعایت مقررات آموزشی مرتبط، مجاز به شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی و گواهینامه و دانشنامه فوق تخصصی در پایان دوره باشند، گفت: متناسب با شرایط داوطلبان دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی مجاز است علاوه بر شهریور ماه، در صورت لزوم در برخی از رشته ها، در بهمن یا اسفند، آزمون دانشنامه را برگزار کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت از شرایط شرکت داوطلبان در آزمون گواهینامه رشته‌های تخصصی و دانشنامه رشته‌های فوق تخصصی بالینی سخن گفت و افزود: داوطلبان علاوه برمعرفی از سوی معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل لازم است حد نصاب قابل قبول لاگ بوک دستیاری را تکمیل و صلاحیت‌های بالینی در قالب شیوه‌های نوین ارزیابی احراز کنند.

وی افزود: پیرو تشکیل هیئت‌های ممتحنه و ارزشیابی منطقه‌ای، در این نشست مقرر شد هیئت‌های ممتحنه کلان مناطق آمایشی برای پزشکی عمومی نیز تشکیل شود. شیوه نامه اجرایی هیئت‌های ممتحنه کلان مناطق آمایشی برای پزشکی عمومی در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی تدوین و در نشست بعدی شورا طرح خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)