• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۷۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
چهارمحال و بختیاری » سیاسی
خطیب نماز جمعه شهرکرد:

اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود.

خطیب نماز جمعه شهرکرد برتشدید نظارت ها و پیشگیری از هرگونه گرانی به بهانه افزایش قیمت بنزین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال وبختیاری،نماینده ولی فقیه در استان در خطبه های این هفته گفت: اصلاح قیمت بنزین ، تصمیم سران سه قوه است و باید از آن حمایت کرد اما بهانه ای برای گرانی کالاها نیست . اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: قیمت بنزین برای مدیریت مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت تغییر کرد و مقام معظم رهبری هم از این تصمیم حمایت کردند چرا که تصمیم ساختاری نظام جمهوری اسلامی ایران است و همه باید آن را بپذیرند .
  امام جمعه شهرکرد گفت: عده ای از مردم هم از تبعات این تصمیم نگرانند و مطالباتی دارند که انتظار است مسئولان به حرف آنها گوش دهند و کاری نکنند اعتماد ملت به دولت سلب شود .
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد بر رفاه و ارتقاء وضع معیشتی مردم تاکید کرد و گفت: گوشه کنارهایی از استان خبرهایی مبنی بر گرانی کالاها به گوش می رسد که باید ماموران بازرسی دستگا هها بر بازار مستمر و دقیق نظارت کنند از هرگونه مسامحه پرهیز کنند تا زندگی مردم به بهانه افزایش قیمت بنزین دستخوش تغییر نشود .
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود: دولتمردان باید به مطالبات مردم بها دهند و اینطور احساس نشود بین دولت و ملت تقابلی رخ داده است اما مردم با اغتشاگران و اشرار در حوادث اخیر جدا هستند و با آسیب رساندن به بیت المال مخالفند و تغییر قیمت بنزین بهانه ای برای آشوب نخواهد بود .
وی از دستگاه های امنیتی ، انتظامی ،بسیج و سپاه در برقراری نظم جامعه و مقابله با اشرار حوادث اخیر قدردانی کرد و گفت: مردم استان چهار محال و بختیاری با خط فتنه همراهی نکردند و فعالانه در مسیر ارزشهای دینی و انقلاب اسلامی گام بر میدارند که این ناشی از بصیرت آنها است .
نماینده ولی فقیه در استان حضور به موقع مردم انقلابی استان در راهپیمایی و تجمع خود جوش اعلام انزجار علیه اشرار حوادث گذشته را پاس داشت و گفت: مردم چهار محال و بختیاری همیشه در این عرصه پیش قدم و پیشتاز بوده اند .
حجت الاسلام و المسلمین نکونام با تاکید بر کار افرینی و تقویت اقتصاد درون زا افزود: مشکلات اقتصادی کشور در گرو تمرکز بر توان داخلی است و نباید با دل بستن به برجام و خارجی هایی که همواره دشمن ملت بوده اند به حل معضلات امیدوار بود .
وی با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج این نهاد انقلابی را شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی ایران بیان کرد و گفت: بسیج بعنوان مجموعه ای انسان ساز و کانون تربیت، نقش کلیدی در تمدن سازی اسلامی و ایجاد جامعه دینی دارد .
نماینده ولی فقیه در استان بسیجیان را نیروهای مردمی و تشکل خودجوش در راه شکل دهی سرزمین دین محور و انسانهای صالح و مقاوم برابر انواع تهدید ها و فتنه ها برشمرد که این خود برگرفته از آیات سوره اعراف است.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام انقلاب اسلامی را دنبال رو انقلاب انبیا بیان کرد و افزود: تمام آیات سوره اعراف درسهای انقلاب اسلامی است و در این آیات سبک زندگی سیاسی و اجتماعی مومنان اشاره شده که باید سرلوحه کار قرار گیرد .
وی در پایان به مناسبت های هفته از جمله روز نیروی دریایی هم اشاره کرد .

اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود. اصلاح قیمت بنزین، بهانه ای برای گرانی نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)