• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۸۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹
خراسان رضوی » سیاسی
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

دانشجویان بسیجی مرزبان فرهنگ اسلامی در برابر هجمه‌های دشمن

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دانشجویان بسیجی مرزبان فرهنگ اسلامی در برابر هجمه‌های ناجوانمردانه دشمن هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در دیدار با استادان و جمعی از دانشجویاندانشجویان بسیجی مرزبان فرهنگ اسلامی در برابر هجمه‌های دشمن بسیجی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی افزود: جمهوری اسلامی ایران نماد واقعی مردم سالاری دینی است و بسیج، ابن نهاد مقدس مردم سالاری دینی را با نمادی شفاف به دنیا نشان می‌دهد.

وی افزود: دانشجویان بسیجی مرزبان فرهنگ اسلامی و اصول انقلاب در برابر هجمه‌های ناجوانمردانه دشمن هستند تا آن را از افکار منحرف مصون بدارند.

امام جمعه مشهد گفت: دانشجویان مرزبانان فرهنگی کشور هستند که باید مقابل نفوذ دگراندیشان خارجی و داخلی بایستند، همان گونه که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند:" دانشجویان باید پای آرمان‌های انقلاب بایستند و از هیچ چیز نترسند و احساس مسوولیت کنند".

آیت الله علم الهدی گفت: بسیج به عنوان نماد مردم سالاری دینی در عرصه‌های مدیریتی دینی کشور نمود پیدا کرد و اکنون عرصه فعالیت بسیج منحصر به زمینه‌های نظامی و دفاعی نیست بلکه این نهاد مقدس در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور ایفای نقش می‌کند.

وی افزود: امروز خطر حمله دگراندیشان منحرف به آرمان‌ها و اصول انقلاب حتی در کانون‌های تعلیم و تربیت احساس می‌شود از این رو باید تلاش کنیم انقلابی بودن و پایبندی به اصول و آرمان‌ها را از راه پرورش افکار و اندیشه‌ها حفظ کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز در دنیایی نیستیم که مردم با زور و تحکم انقلابی شوند و بتوانند از آرمان‌های انقلاب پاسداری کنند، انقلاب باید با کارکردهای فرهنگی قدرت نفوذ در اندیشه و افکار اقشار مردم را داشته باشد؛ اگر توانستیم اندیشه انقلابی را در افکار وارد کنیم جامعه به خودی خود انقلابی می‌شود.

آیت الله علم الهدی تصریح کرد: در میدان تقابل فرهنگ‌ها، فرهنگی پیروز می‌شود که گرایش آن به خصلت‌های پاک فطری و انسانی بیشتر باشد و اینجاست که فرهنگ غرب مقابل فرهنگ مردم سالاری دینی ایران اسلامی احساس شکست می‌کند.

وی گفت: در چنین شرایطی مجامع بین‌المللی و کنوانسیون‌ها بر اساس حفظ منافع استکبار و تحمیل منافع آنها بر ملت‌های مستضعف جهان فعالیت می‌کنند و یونسکو نیز از همین مجامع است که در زمبنه اهداف جنگ تمدن‌ها و تامین منافع کشورهای استکباری فعالیت و تلاش می‌کند با ترویج و گسترش دگراندیشی نسل‌ها و نمادهای فرهنگی و ارزشی جوامع را به نفع استکبار عوض کند از این رو وظیفه دانشجویان بسیجی است که با هوشیاری و بصیرت به عنوان مرزبانان فرهنگی کشور، نگذارند جریان منحرف دگراندیشی استکباری در اندیشه و فرهنگ ما نفوذ کند.

رمضان نیری سرپرست امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه در بخش پژوهش، آموزش و تحصیلات تکمیلی، فرهنگی، مسابقات قرآنی و ورزشی از جایگاه نخست و برتر در کشور برخوردار اما با کمبود شدید فضای آموزشی و خوابگاهی روبرو است که انتظار می‌رود مسوولان در این زمینه اهتمام داشته باشند.

دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با دو پردیس شهید بهشتی و شهید هاشمی نژاد و چهار واحد دانشگاهی دارای پنج هزار و 87دانشجو، 64عضو هیات علمی و 300عضو مدعو است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)