• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۹۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۰

رمز عملیات پمپئو برای صهیونیست های افراطی

وزیر امور خارجه امریکا با اعلام قانونی بودن شهرک سازی در کرانه باختری به دنبال نجات نخست وزیر رژیم صهیونیستی از پیگرد قضایی است.

رمز عملیات پمپئو برای صهیونیست های افراطی

در پی اعلام  مواضع غیر حقوقی و ضد صلح مایک پمپئو وزیر امورخارجه امریکا مبنی بر قانونی بودن شهرک سازی در کرانه باختری، صهیونیست های شهرک نشین در این منطقه حملات و مزاحمت های خود را علیه فلسطینی ها افزایش داده و در عین حال پارلمان صهیو نیستی به تحرکات جدید برای الحاق دره اردن به سرزمین های اشغالی سال 1948 موسوم به اسرائیل دست زده است.
گویا رژیم صهیونیستی و صهیونیست های ساکن در اراضی اشغالی کرانه باختری در انتظار دریافت چنین دستوری بودند که بلافاصله دست بکار شدند. تا قبل از اینکه جان بولتون از ریاست مشاورامنیت ملی کاخ سفید کنار گذاشته شود وی رهبری منافع و مواضع  و خوش خدمتی به رژیم صهیونیستی را برعهده داشت اما بعد از برکناری وی مایک پمپئو وزیر امورخارجه کوشیده است جای خالی بولتون را پرکند و در دادن سواری رایگان به دولت افراطی نتانیاهو گوی سبقت را از دیگران برباید.
. با توجه به اینکه نتانیاهو در مهلت قانونی خود موفق به تشکیل دولت ائتلافی نشد و این مسئولیت به رقیب وی یعنی بنی گانتس واگذار شد لذا به نظر می رسد یکی از اهداف پمپئو از این اظهارات یاری رساندن به نتانیاهو بوده است و این نشان می دهد که شخص پمپئو و وزارت امورخارجه تحت مدیریت آن و به طریق اولی دولت ترامپ در جناح بندی های داخلی رژیم صهیونیستی از جناح افراطی حاکم به رهبری نتانیاهو حمایت می کند . یکی از عوامل این امر پیوندهای ایدئولوژیکی افراطی است که بین هر دو جناح حاکم در امریکا و فلسطین اشغالی برقرار است اما عامل مهم دیگر این است که به نوعی سرنوشت سیاسی نتانیاهو- ترامپ به یکدیگر گره خورده است و لذا همچنانکه نتانیاهو نگران پیگرد های قضایی علیه ترامپ در امریکاست جناح راستگرای حاکم در امریکا به رهبری ترامپ نیز نگران پیگرد قضایی است که از مدتی پیش علیه نتانیاهو در جریان است و با صدور کیفرخواست علیه او به اتهام ارتشاء، تقلب و خیانت در امانت شکل جدی به خود گرفته است .
آنچه در این میان مسلم است اینکه پمپئو از دیگر اعضای دولت ترامپ نگران تر است و اظهارات اخیر وی درباره قانونی بودن شهرک سازی در مناطق اشغالی کرانه باختری به نوعی از این نگرانی نیز پرده بر می دارد . با اینحال اظهارات پمپئو با واکنش ها و مخالفت های گسترده همراه شده و برای دولت ترامپ و شخص وی پرهزینه بوده است. چنانکه حتی اعضای غربی شورای امنیت نیز نتوانستند از آن حمایت کنند و اگرچه پیش نویش قطعنامه پیشنهادی دال بر محکومیت اظهارات پمپئو از سوی امریکا وتو شد اما امریکا در این نشست تنها ماند و هر 14 عضو با آن مخالفت کردند .
در سطح منطقه نیز حتی همپیمانان عرب امریکا نیز نتوانستند با آن همراه شوند چرا که اردن به عنوان یکی از همپیمانان امریکا از قربانیان این اظهارات است چراکه چراغ سبز لازم را برای الحاق دره اردن به فلسطین اشغالی صادر کرده است.
بر این اساس با وجود  شکاف های داخلی که در اتحادیه عرب وجود دارد پیش بینی می شود اظهارات پمپئو در نشست روز دوشنبه این اتحادیه با محکومیت گسترده روبرو شود.
---------------------------------------------------
احمد کاظم زاده   
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)