• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴
سیاسی » عمومی
در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌ها

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با حرکت عظیم، با شکوه و گسترده مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولان، مسئولیت بزرگتری پدید آمد.

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از مردم وفادار و با بصیرت ایران اسلامی افزود: مردمی که در سراسر کشور در صحنه حاضر شدند و علیه فتنه‌ای که پشت سرش مسلما قدرت‌های سلطه گر بودند به گونه‌ای قیام و حرکت کردند که الحمدلله آتش فتنه را خاموش کردند. فتنه‌ای که مسلما برخی از کشور‌های غربی، برای آن هزینه‌های گزافی کرده بودند تا بر موج اعتراضات مردمی سوار شوند و آن را تبدیل به آشوب و جریان براندازی کنند، در حالیکه حتما حد فاصل روشنی میان اعتراض و انتقاد و بین فتنه گری و آشوبگری و تخریب وجود دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه انتقاد حق مردم است و به نفع مسئولین است که انتقادات مردم را بشنوند، گفت: فشار‌های اقتصادی مخصوصا در سال‌های اخیر، حتما مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده که باید همه مخصوصا دولت و دستگاه‌های اجرایی و البته قوای دیگر به آن توجه داشته و در حل آن جهادگونه عمل کنند.

وی در ادامه به موضوع تخریب‌های آشوبگران اشاره کرد و افزود: مسئله تخریب و آشوب موضوع دیگری است. اینکه بانک‌ها و کارگاه‌های شخصی مردم را به آتش بکشند. عده‌ای زیادی را در این شرایط دشوار، بیکار و اموال عمومی را تخریب کنند و مورد هجمه قرار بدهند، این‌ها انتقاد نیست و مسلما دشمنان برای این کار سرمایه گذاری و هزینه‌های گزاف کرده بودند که بهره ببرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به لطف حق تعالی و به فضل الهی با حرکت عظیم و پر جوش مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولین، مسئولیت بزرگتری پدید آمد که به فکر حل مشکلات مردم باشند، اقناع افکار عمومی داشته باشند و مردم را در جریان بگذارند.

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: هیچ سرمایه‌ای بزرگتر از خود مردم در حل مشکلات نیست و تببین‌ها و توضیح‌ها باید به سویی باشد که اقناع عمومی و رضایتمندی مردم را در بر داشته باشد. مردم بصیر و فهیم ایران که وقتی به این نتیجه می‌رسند که دشمن در پشت صحنه فتنه انگیزی می‌کند، به صحنه می‌آیند و مقابله می‌کنند، مسلما اگر مسائل برایشان مطرح شود حتما برای حل مشکلات، کمک می‌کنند.

وی افزود: لذا باید در اینجا هم تقدیر و تشکر و تکریم و تعظیم کنیم نسبت به این حرکت عظیم و پر معنای مردم در سراسر کشور و هم درخواست کنیم از همه مسئولین و نهاد‌ها که هر آنچه برایشان ممکن است برای حل مشکلات مردم، ان شا الله انجام دهند تا مشکلات مردم مرتفع شود.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: نکته دوم تبریک و تهنیت است به مناسبت سالگرد تاسیس سازمان بسیج مستضعفین واقعا فکری که حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) القا کرد و بر اساس آن این سازمان تاسیس شد اندیشه بلندی بود با تاثیرات شگرف، و عمده اهمیت این سازمان مردمی بودن آن است که از میان توده‌های مردمی، با اتکای به مردم مشکلات را حل کنند. در زمان دفاع مقدس، در صحنه بودند. بعد از دفاع مقدس هم در سازندگی کشور، هر کجا که توان داشتند، در میدان بودند. امروز هم در میدان هستند.

وی افزود: باید افراد جهادی در میدان باشند، افرادی که از جنس خود مردم باشند. این موضوع در بسیج متبلور است. هم کار جهادی و هم اهداف الهی و ارزش‌های الهی. این ترکیب، ترکیبی معنوی و انقلابی است که ان شا الله امیدواریم که خداوند تبارک و تعالی، به همه بسیجیان توفیق بدهد و به ما هم توفیق تشکر و قدردانی و همراهی بدهد تا ان شاء الله این مسیر ادامه پیدا کند و مشکلات کشور با کار جهادی و با حضور بسیجی و بسیجی گونه در سراسر کشور مشکلات حل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)