• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴
سیاسی » عمومی
در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌ها

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با حرکت عظیم، با شکوه و گسترده مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولان، مسئولیت بزرگتری پدید آمد.

قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم علیه آشوب‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از مردم وفادار و با بصیرت ایران اسلامی افزود: مردمی که در سراسر کشور در صحنه حاضر شدند و علیه فتنه‌ای که پشت سرش مسلما قدرت‌های سلطه گر بودند به گونه‌ای قیام و حرکت کردند که الحمدلله آتش فتنه را خاموش کردند. فتنه‌ای که مسلما برخی از کشور‌های غربی، برای آن هزینه‌های گزافی کرده بودند تا بر موج اعتراضات مردمی سوار شوند و آن را تبدیل به آشوب و جریان براندازی کنند، در حالیکه حتما حد فاصل روشنی میان اعتراض و انتقاد و بین فتنه گری و آشوبگری و تخریب وجود دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه انتقاد حق مردم است و به نفع مسئولین است که انتقادات مردم را بشنوند، گفت: فشار‌های اقتصادی مخصوصا در سال‌های اخیر، حتما مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده که باید همه مخصوصا دولت و دستگاه‌های اجرایی و البته قوای دیگر به آن توجه داشته و در حل آن جهادگونه عمل کنند.

وی در ادامه به موضوع تخریب‌های آشوبگران اشاره کرد و افزود: مسئله تخریب و آشوب موضوع دیگری است. اینکه بانک‌ها و کارگاه‌های شخصی مردم را به آتش بکشند. عده‌ای زیادی را در این شرایط دشوار، بیکار و اموال عمومی را تخریب کنند و مورد هجمه قرار بدهند، این‌ها انتقاد نیست و مسلما دشمنان برای این کار سرمایه گذاری و هزینه‌های گزاف کرده بودند که بهره ببرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به لطف حق تعالی و به فضل الهی با حرکت عظیم و پر جوش مردم در سراسر کشور این فتنه خاموش شد منتها برای مسئولین، مسئولیت بزرگتری پدید آمد که به فکر حل مشکلات مردم باشند، اقناع افکار عمومی داشته باشند و مردم را در جریان بگذارند.

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: هیچ سرمایه‌ای بزرگتر از خود مردم در حل مشکلات نیست و تببین‌ها و توضیح‌ها باید به سویی باشد که اقناع عمومی و رضایتمندی مردم را در بر داشته باشد. مردم بصیر و فهیم ایران که وقتی به این نتیجه می‌رسند که دشمن در پشت صحنه فتنه انگیزی می‌کند، به صحنه می‌آیند و مقابله می‌کنند، مسلما اگر مسائل برایشان مطرح شود حتما برای حل مشکلات، کمک می‌کنند.

وی افزود: لذا باید در اینجا هم تقدیر و تشکر و تکریم و تعظیم کنیم نسبت به این حرکت عظیم و پر معنای مردم در سراسر کشور و هم درخواست کنیم از همه مسئولین و نهاد‌ها که هر آنچه برایشان ممکن است برای حل مشکلات مردم، ان شا الله انجام دهند تا مشکلات مردم مرتفع شود.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: نکته دوم تبریک و تهنیت است به مناسبت سالگرد تاسیس سازمان بسیج مستضعفین واقعا فکری که حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) القا کرد و بر اساس آن این سازمان تاسیس شد اندیشه بلندی بود با تاثیرات شگرف، و عمده اهمیت این سازمان مردمی بودن آن است که از میان توده‌های مردمی، با اتکای به مردم مشکلات را حل کنند. در زمان دفاع مقدس، در صحنه بودند. بعد از دفاع مقدس هم در سازندگی کشور، هر کجا که توان داشتند، در میدان بودند. امروز هم در میدان هستند.

وی افزود: باید افراد جهادی در میدان باشند، افرادی که از جنس خود مردم باشند. این موضوع در بسیج متبلور است. هم کار جهادی و هم اهداف الهی و ارزش‌های الهی. این ترکیب، ترکیبی معنوی و انقلابی است که ان شا الله امیدواریم که خداوند تبارک و تعالی، به همه بسیجیان توفیق بدهد و به ما هم توفیق تشکر و قدردانی و همراهی بدهد تا ان شاء الله این مسیر ادامه پیدا کند و مشکلات کشور با کار جهادی و با حضور بسیجی و بسیجی گونه در سراسر کشور مشکلات حل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)