• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۶۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۳
کردستان » سیاسی
تا پایان دومین روز

۴۱داوطلب کردستانی به حوزه‌های ثبت نام مراجعه کردند

ثبت نام داوطلبان نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از دیروز همزمان با سراسر کشور در استان کردستان هم آغاز شد و تا پایان دومین روز ۳۳نفر موفق به ثبت نام نهایی شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، امروز هم تعدادی از داوطلبان با مراجعه به فرمانداری‌های حوزه انتخابیه خود برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کردنددومین روز از ثبت نام داوطلبان.
رییس ستاد انتخابات کردستان گفت: در دومین روز ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پنج حوزه انتخابیه این استان در مجموع ۲۰نفر شامل ۱۹مرد و یک زن برای حضور در این عرصه به ستاد‌های ثبت نام مراجعه کردند.
حسین خوش‌اقبال اظهار داشت: از این تعداد داوطلب، مشخصات ۱۲نفر ثبت نهایی شده و کار ثبت‌نام هشت نفر دیگر نیز در حوزه‌های انتخابیه پنجگانه سنندج، سقز، مریوان، بیجار و قروه در حال انجام است که در صورت کامل بودن مدارک و انجام کار‌های ثبت نام، به تعداد داوطلبان نامنویسی کرده، نهایی اضافه می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه در دو روز اول و دوم مهلت یک هفته‌ای ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۴۱ نفر در کردستان به ستاد‌های ثبت نام مراجعه کردند، اضافه کرد: ثبت نام ۳۳نفر شامل ۳۱مرد و دو زن نهایی شده و مراحل ثبت نام هشت نفر نیز اکنون در ستاد‌ها در حال انجام است.
رییس ستاد انتخابات کردستان یادآور شد: در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد تاکنون ۳نفر، حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره ۱۵ نفر، حوزه انتخابیه بیجار ۹نفر، حوزه انتخابیه سقز و بانه چهار نفر، حوزه انتخابیه قروه و دهگلان ۲نفر رسما برای حضور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس ثبت نام کرده و برخی (هشت نفر) نیز در حال انجام مراحل ثبت نام هستند.
خوش اقبال تاکید کرد: روز گذشته در مجموع ۲۱نفر موفق به ثبت نام شدند و یک نفر نیز بدلیل ناقص بودن مدارک نتوانست ثبت نام خود را نهایی کند امروز نیز ۲۰نفر در حوزه‌های انتخابیه برای نامنویسی حضور یافتند که تاکنون ۱۲نفرشان موفق به ثبت نام نهایی شده‌اند.
در نخستین روز ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱نفر در استان کردستان ثبت نام نهایی کردند از این تعداد یک نفر زن و ۲۰نفر نیز مرد بودند از این تعداد ۱۰ نفر شامل ۹مرد و یک زن در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره، ۳نفر حوزه انتخابیه سقز و بانه، ۷نفر در حوزه انتخابیه بیجار، یک نفر در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد و یک نفر نیز در حوزه انتخابیه قروه و دهگلان ثبت نام کرده بودند.
عوامل اجرایی ستاد انتخابات کردستان در حوزه‌های ۶گانه از یکشنبه ۱۰تا۱۶ آذر هر روز از ساعت ۸صبح تا ۱۸عصر آماده ثبت‌نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات محلس شورای اسلامی هستند.
انتخابات سراسری یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه، ۲ اسفند امسال برگزار می‌شود و ثبت‌نام نامزد‌ها از امروز به مدت هفت روز ادامه می‌یابد.
اصل کارت ملی و یک نسخه تصویر آن، اصل شناسنامه عکس‌دار و یک نسخه تصویر کلیه صفحات آن، یک قطعه عکس ۴*۳ جدید، اصل و یک نسخه تصویر آخرین مدرک تحصیلی معتبر (حداقل کارشناسی ارشد و یا معادل آن)، اصل و تصویر گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفاء و عدم اشتغال در پست و مقام و مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و اصل و یک نسخه تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا کارت معافیت دائمی یا مدرکی معتبر دال بر روشن بودن وضعیت مشمولان خدمت وظیفه عمومی از مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶نماینده در مجلس شورای اسلامی است، (حوزه انتخابیه سنندج شامل شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره ۲ نماینده، حوزه انتخابیه بیجار یک نماینده، حوزه انتخابیه قروه شامل شهرستان‌های قروه و دهگلان یک نماینده، حوزه انتخابیه سقز شامل شهرستان‌های سقز و بانه یک نماینده و حوزه انتخابیه مریوان شامل شهرستان‌های مرویان و سروآباد یک نماینده) است، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.
مهلت ثبت نام از داوطلبان ۷روز است و تا پایان روز شنبه ۱۶آذر ۹۸ ادامه خواهد داشت.
زمان اخذ رای انتخابات روز جمعه ۲ اسفند ۹۸ در سراسر کشور خواهد بود
امسال ۲۰هزار نفر عوامل اجرایی در استان امور مربوط به انتخابات تا زمان اخذ رای بر عهده دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)