• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۷۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
کنگره ۹۲ هزار شهید بسیجی

از خط قرمزهای ما عبور نکنید

فرمانده کل سپاه: به همه دشمنان می‌گویم که از خط قرمز‌ها عبور نکنید، قدرت ملت ایران را می‌شناسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی امروز در کنگره بزرگداشت ۹۲ هزار شهید بسیجی افزود: شما می‌دانید که ملت ایران با دشمنانش چگونه برخورد می‌کند، ذوق زده نشوید و بدانید که ملت ایران بیدار و هوشیار است، دیدید که ملت ایران چقدر آگاه و مومن، وفادار، فداکار و باشکوه است و چگونه صف خود را از آمریکا جدا کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: باید ملت ایران را عزیز داشت، در مقابل آن‌ها قربانی شد و تا حد مرگ برای‌شان تلاش کرد.
سرلشکر سلامی گفت: ما هرگز ملت‌مان را تنها نمی‌گذاریم و این جزو مرام ماست و با ملت‌مان در همه میدان‌ها هستیم.
وی خطاب به ملت ایران افزود: ما از طرف رهبرمان مامور هستیم و دستور گرفته‌ایم که تا سرحد جان فداکاری کنیم و هرگاه مقدر شود فدایتان شویم، جان ناقابل ما فدای شما ملت به ویژه خانواده‌های شهدا.
فرمانده سپاه گفت: رودخانه عظیم این ملت در حال حرکت است و انداختن سنگریزه‌ها، تاثیری در موج خروشان آن ندارد.
سرلشکر سلامی افزود: ما پیشرفت می‌کنیم و به زودی به قدرت بزرگ جهانی تبدیل می‌شویم و ما همه "ایران جهانی" را به زودی خواهیم دید.
 
 ایران با صلابت مسیر خود را ادامه می‌دهد 
سردار سلامی با بیان اینکه ایران با صلابت مسیر خود را ادامه می‌دهد، گفت: جهان اسلام در قوی‌ترین موقعیت خود قرار دارد.
فرمانده کل سپاه امروز  با بیان اینکه اگر دشمنان بخواهند حرکتی انجام دهند، در نطفه آن را خفه خواهیم کرد، اظهار داشت: امروز سوری‌ها در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل سعود ایستاده‌اند و از استقلال خود دفاع می‌کنند.
وی ادامه داد: عراقی‌ها هم از هویت دینی و شرف ملی خود در برابر فتنه‌انگیزی آمریکایی‌ها و عربستانی‌ها دفاع می‌کنند و یمنی‌ها نیز می‌جنگند و سعودی‌ها را عاجز کردند. 
 
 شهیدان منابع جوشان هویت بخش ما هستند 
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهیدان منابع جوشان هدایت بخش ما هستند که به ما یاد دادند چگونه می‌توان در میادین نابرابر بر شیاطین پیروز شد.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در ادامه افزود: شهیدان سند‌های زنده وفاداری ما به آرمان‌های بلندمان هستند.
وی اضافه کرد: شهیدان استوانه‌های عظیم استقلال، بقا، آزادی و حیات طیبه اسلامی هستند.
سرلشکر سلامی گفت: راز زندگی و بقای ملت‌ها در شکوه شهدا آشکار است و بدون آن‌ها ما نه امن و نه مستقل بوده‌ایم و نه خواهیم بود.
 
 ما فداییان و پیشمرگ ملت ایران هستیم 
سردار سرلشکر پاسدار سلامی گفت: دشمن می‌خواست حلقه‌های زنجیره راهبرد خود را در درون جامعه ما کامل کند و متاسفانه انسان‌هایی غرب گرا هستند که می‌خواهند ندای غربگرایی و تسلیم را بر قامت ملت ایران بپوشانند و نقش واسطه گری انتقال ارعاب و تفکر غرب را در جامعه ما به عهده گرفتند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سردار سرلشکر پاسدار سلامی اضافه کرد: این غربگرا‌ها پژواک صدای غرب و در این توطئه خطرناک و جنگ بزرگ جهانی همراه شدند، آن‌ها می‌خواهند نسخه تسلیم ملت ایران را بنویسند.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به این غرب گرا‌ها گفت: شما جایگاهی در میان ملت ایران ندارید و در تاریخ مجاهدت‌های بزرگ ملت ایران در برابر استکبار و غرب چه کارنامه‌ای دارید؟ کجا با سختی‌های این ملت همراه بوده اید و از شرف، استقلال و آزادی و آرزو‌های این ملت دفاع کرده اید و کجا باری از دوش این ملت برداشته اید؟
سردار سرلشکر پاسدار سلامی افزود: شما امروز امتداد سیاست‌های دشمن در این سرزمین شده اید و نظریه‌های تسلیم و وابستگی ملت ایران را بر روی کاغذ و بیانیه‌ها می‌نویسید و فضای زیبای تفکر انقلابی و الهی و ملی ملت مسلمان ایران را آلوده می‌کنید.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران تصریح کرد: ما فداییان و پیشمرگ شما هستیم و خاک کف پایتان را برای تبرک به صورتمام می‌کشیم.
 
سردار یزدی، فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ
 مسئولان باید ارزش‌های دوران دفاع مقدس را در خود نهادینه کنند 
سردار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ اظهار داشت: در ۴۰ سالگی بسیج برای اولین بار چنین کنگره‌ای برگزار می‌شود؛ کنگره‌ای که آغاز آن با برگزاری یادواره‌های استانی از هفته دفاع مقدس تا هفته بسیج همراه بود و یادواره‌های متعددی در شهر‌های مختلف برگزار شد.
وی افزود: در مدت برگزاری یادواره‌های شهدا مسابقه‌های علمی، فرهنگی و هنری متعددی نیز با موضوع شهدای بسیج برگزار و آثار متعدد و فاخر هنری نیز تولید شده است؛ علاوه بر این، یادمان شهدای بسیجی در روستا‌ها و شهر‌های کشور بازسازی و مرمت شدند.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها، خدمات مردم‌یاری مانند برگزاری اردو‌های جهادی، تجلیل از خانواده شهدا، نام‌گذاری اماکن جدید التأسیس، تولید نماهنگ و فیلم کوتاه و شب خاطره نیز انجام شده است.
سردار یزدی با اشاره به برگزاری ۴۰ هزار یادواره شهدای دانش‌آموزی در ۴۰ هزار مدرسه کشور، اضافه کرد: بسیجیان امروز با حضور در عرصه‌های مختلف نشان دادند که با گذشت ۴۰ سال از عمر بسیج، همچنان در دفاع از انقلاب و ارزش‌های آن ثابت‌قدم هستند؛ به عنوان نمونه، تأمین و توزیع جهیزیه برای زوج‌های نیازمند در مناطق محروم، کمک به سیل‌زدگان و بازسازی منازل آن‌ها، کمک به آزادی زندانیان معسر و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در مناطق محروم ازجمله فعالیت‌های بسیجیان است.
فرمانده سپاه تهران بزرگ در ادامه تأکید کرد: این کنگره پیامی هم برای مسئولان دارد و آن اینکه برای انتقال مفاهیم و ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آتی باید ابتدا روحیه و عمل رزمندگان در دوران دفاع مقدس را در خود نهادینه کنند؛ به عبارت دیگر چنانچه در گفتار خود که از انتقال ارزش‌های دفاع مقدس می‌گویند، ابتدا باید خود به آن عامل باشند.
 
مراسم اجلاسیه نهایی کنگره بزرگداشت ۹۲ هزار شهید بسیجی صبح امروز با حضور سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه، سردار «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین، حجت‌الاسلام «محمدرضا تویسرکانی» مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین و سردار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
در آغاز این مراسم که با نمایش میدانی و تعزیه در حضور خانواده‌های شهدا و بسیجیان تهران همراه بود، علاوه بر رونمایی از بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب دفاع مقدس، تعدادی از خانواده‌های شهدا نیز تجلیل شدند و در ادامه از تمبر یابود این مراسم نیز رونمایی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
انتشار اسامی محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست
تقابل داماش گیلان و سایپا تهران در ایستگاه بیست و دوم فوتبال
اختصاص زمین به ۸۰ نفر از متقاضیان جوانی جمعیت در بهبهان
نظارت ۶۸ گروه بازرسی بر بازار ماه رمضان و نوروز در لرستان
شکستی دیگر برای هیرکان رشت
آغاز طرح واکسیناسیون نیوکاسل در چهارمحال و بختیاری
۲۷ بهمن ماه؛ برگزاری یادواره سردار شهید علی هاشمی و ۴۰۰ شهید کوی ابوذر اهواز
غربالگری منظم و تزریق واکسن HPV، روش‌های پیشگیرانه از سرطان دهانه رحم
فعالیت پایگاه‌های انتقال خون آذربایجان شرقی در ماه مبارک رمضان
همایش استقبال از ماه مبارک رمضان در صومعه سرا
آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های اسفندماه از دوشنبه ۲۷ بهمن ماه
بارگیری و تخلیه بیش از ۲۳۳ هزار تن بار در راه آهن زاگرس
بروجرد قطب تولید ماهیان تزئینی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)