پخش زنده
امروز: -
بانوی جودوکار مهابادی به مسابقات کشوری راه یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزمهاباد؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد گفت: حلیمه درویشی به عنوان نخستین ورزشکار بانوی این شهرستان در مسابقات جودو قهرمانی کشور شرکت می کند.
قرنی مصطفی پور افزود: این بانوی ورزشکارمهابادی در رقابتهای قهرمانی جودوی آذربایجانغربی در وزن منفی ۷۰ کیلوگرم و در رده سنی بزرگسالان نشان طلا و عنوان قهرمانی را نخستین بار برای این شهرستان کسب کرد.
مصطفی پور گفت: حلیمه درویشی با کسب این عنوان در قالب تیم بانوان آذربایجانغربی در مسابقات جودو قهرمانی بانوان کشور حضور خواهد داشت.
وی اضافه کرد: شیبا درویشی دیگر بانوی جودوکار مهابادی نیز در این مسابقات در وزن ۷۰ کیلوگرم توانست مقام سوم انفرادی را کسب کند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد، با بیان اینکه هیئت جودو بانوان در مهاباد هنوز تأسیس نشده است، اضافه کرد: این هیئت طی ماههای آینده زیرنظر و مربیگری حلیمه درویشی فعالیت خود را در این شهرستان آغازخواهد کرد.
مسابقات قهرمانی جودو بانوان کشور ۲۵ آذرماه جاری به میزبان آذربایجانغربی در ارومیه برگزار خواهد شد.