• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۸۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲
خراسان رضوی » سیاسی
استاندار خراسان رضوی:

افزایش آمار داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی

خوشبختانه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون انتخابات به شکل گسترده‌ای در سطح کشور برگزار شده است لذا جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر رای مردم بوده و پشتوانه اصلی نظام مردم هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در حاشیه بازدید از فرآیند ثبت‌نام داوطلبان شرکت درافزایش آمار داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس شورای اسلامی در فرمانداری مشهد، گفت: آمارها نشان می‌دهد که مردم در شرایط سخت امنیت ملی و منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح می‌دهند؛ فکر می‌کنم مردم این حساسیت را درک می‌کنند و در انتخابات حضور فعالی خواهند داشت.
 علیرضا رزم‌حسینی با اشاره به اینکه دولت و حاکمیت خود را موظف می‌داند که به صورت مرتب در کشور انتخابات برگزار کند، افزود: حتی در دوران دفاع مقدس هم برگزاری انتخابات تعطیل نشد و در همه سال های پس از انقلاب، مردم مسئولین خود را به صورت مستقیم و غیر‌مستقیم از طریق صندوق رای انتخاب کرده اند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی به واسطه تصمیم‌گیری‌ها و قانون‌گذاری‌های مهم در رأس امور قرار دارد، تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی اختیارات زیادی دارند، بنابراین استانداری و فرمانداری به عنوان مسئول برگزاری انتخابات، زمینه را برای حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم می‌کنند.
رزم‌حسینی خاطرنشان کرد:  نظام جمهوری اسلامی متعلق به مردم است و حضور حداکثری در انتخابات در پایداری امنیت ملی بسیار موثر خواهد بود.
وی در خصوص پیش‌بینی‌های خود از میزان داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: معمولا آن‌هایی که با تجربه هستند، در روز پایانی برای ثبت نام اقدام می‌کنند، طبق آماری که ما داریم در این دوره نسبت به دوره‌های قبل تعداد ثبت‌نام کنندگان بیشتر شده است به‌طوریکه فقط در روز اول ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان، آمار داوطلبان بیش از 2 برابر نسبت به سنوات گذشته بود.
استاندار خراسان رضوی افزود: در بازدید از فرآیند ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد اشتیاق جوانان برای ثبت‌نام بودیم، این مسئله نشان می دهد که باید جوان‌گرایی در مجلس صورت بگیرد و همه ارکان حاکمیت از این امر استقبال می‌کنند.
رزم‌حسینی با اشاره به میزان مشارکت احتمالی احزاب استان در انتخابات مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: تصور می‌کنم احزاب گوناگون در این انتخابات شرکت می‌کنند، مردم هم با تشخیص خود نمایندگان مورد نظر خود را انتخاب خواهند کرد چراکه این رأی متعلق به مردم و حق آن‌ها است.
استاندار خراسان رضوی افزود: در شرایطی که 8 سال جنگ تحمیلی را تجربه کردیم اما مردم در انتخابات حضور فعال داشتند، آمارها نشان می‌دهد که مردم در شرایط سخت امنیت ملی و منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح می‌دهند لذا فکر می‌کنم مردم این حساسیت را درک می‌کنند و در انتخابات حضور فعالی خواهند داشت.
رزم‌حسینی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به معضل آلودگی هوای مشهد طی روزهای اخیر، اظهار کرد: تغییر اقلیم آب و هوایی، خشکسالی‌های پی در پی و ریزگردها در امر آلودگی هوا دخیل بوده است و بخشی از این ریزگردها هم مربوط به کشورهای منطقه است.
وی بیان کرد: سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی توافق‌نامه‌ای با کشورهای همسایه دارد که در جهت کاهش آلودگی و کاهش ریزگردها اقداماتی صورت گیرد، تنها کاری که برای بهبود شرایط در استان و مشهد می‌توانستیم انجام دهیم این بود که نیروگاه طوس را گازی کنیم که این کار انجام شده است و موثر هم واقع شد.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در روزهای آلوده هفته جاری، سوخت این نیروگاه گازی بود و در ابلاغیه ای تاکید شد که در طول سال هم غیر از گاز، نباید سوخت دیگری در نیروگاه طوس استفاده شود، از طرفی هم بر اساس قانون باید مدارس را تعطیل می‌کردیم تا تردد در سطح شهر کاهش یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)