• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۹۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
بین الملل » تحلیلی
تاکید معاون وزیر خارجه پس از نشست کمیسیون مشترک برجام

ضرورت برخورداری ایران از منافع برجام

عراقچی: روند کاهش تعهدات ایران ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانی که راه حل‌هایی برای برخورداری ایران از منافع برجام و منافع رفع تحریم‌ها پیدا بشود

     به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین‎؛ نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران سیاسی کشور‌های ایران، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این بار در محل نمایندگی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام، پس از سه ساعت به کار خود پایان داد. آخرین تحولات مربوط به اجرای برجام در این کمیسیون، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
سخنان معاون وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران پس از نشست برجام
عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران درباره نشست کمیسیون مشترک برجام و همچنین دیدارش با مدیرکل جدید آژانس بین الملی انرژی اتمی در وین، گفت: همه اذعان داشتند که اگر ایران بهره‌مند نشود از منافع برجام، نمی‌شود آینده‌ای را برای برجام متصور بود قرار شد که گروه کاری رفع تحریم‌ها تشکیل جلسه بدهند روی ایده‌های جدید کار بکنند، ولی موضع ما کاملا روشن است با جدیت کامل، روند کاهش تعهدات ایران ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانی که راه حل‌هایی برای برخورداری ایران از منافع برجام و منافع رفع تحریم‌ها پیدا بشود.
گزارش خبرنگار صدا و سیما از نشست کمیسیون مشترک برجام
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مصاحبه با عباس عراقچی معاون وزیر خارجه پس از نشست برجام
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
هماهنگ‌کننده نشست کمیسیون مشترک برجام در پی برگزاری نشست روز جمعه (۱۵ آذر) بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: نشست روز جمعه به ریاست خانم هلگا اشمید به نمایندگی از اتحادیه اروپا و با حضور چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، انگلیس و جمهوری اسلامی ایران، در سطح معاونین وزرای خارجه و مدیران سیاسی برگزار شد. این نشست در شرایطی حساس برگزار شد. اعضاء به پایبندی ایران به تعهداتش طی ۱۴ ماه پس از خروج تاسف بارآمریکا از برجام و وضع مجدد تحریم‌ها، که مانع بهره‌مندی کامل ایران از منافع ناشی از رفع تحریم‌ها شد، اذعان داشتند.
اعضاء خاطرنشان کردند که برجام دستاوردی چندجانبه است و به عنوان عنصر کلیدی ساختار عدم اشاعه جهانی محسوب می‌شود. در این راستا، نگرانی جدی پیرامون برخی تحولات، از جمله گام‌های ایران در خصوص تعهدات هسته‌ای ذیل برجام ابراز شد. اعضاء بر اهمیت کلیدی اجرای کامل و موثر برجام توسط همه طرف‌ها و عزم آن‌ها برای پیگیری تلاش‌ها برای حفظ توافق، تاکید کردند.
بر همین مبنا و در راستای بیانیه مشترک نشست وزرای خارجه اعضای برجام که شهریورماه در نیویورک برگزار شد، سایر اعضاء، ضمن تاکید بر اهمیت حفظ منافع اقتصادی ایران منبعث از برجام، ایران را قویاً به برداشتن همه گام‌های لازم برای اجرای کامل تعهدات هسته‌ای و عدم اتخاذ گام‌های تشدید کننده در این خصوص تشویق کردند.
اعضاء بر نقش کلیدی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان نهادی برای نظارت بر راستی‌آزمایی تعهدات هسته‌ای ایران وفق برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد تاکید و از آن حمایت کردند. اعضاء بر مسئولیت جمعی خود با هدف ادامه طرح‌های کلیدی عدم اشاعه که بخش اساسی از برجام محسوب می‌شود تاکید کردند. آن‌ها از تلاش‌های مستمر کارگروه اراک و روسای مشترک (انگلستان و چین) برای پیشبرد مدرن‌سازی کارخانه اراک استقبال کردند.
آن‌ها، تحولات اخیر مرتبط با تاسیسات فردو را مدنظر قرار داده و حمایت قاطع خود را از تلاش‌های روسیه برای ادامه اجرای پروژه ایزوتوپ‌های پایدار اعلام داشتند. اعضاء از تصمیم دولت‌های بلژیک، دانمارک، فنلاند، هلند، سوئد و نروژ برای پیوستن به اینستکس، همچنین چشم‌انداز گشایش آن برای فعالان اقتصادی دولت‌های ثالث استقبال کردند. هدف اینستکس، تسهیل تجارت قانونی با ایران برای حمایت از نیاز‌های مردم ایران است.
اعضاء قدردانی خود را از تلاش‌های دیپلماتیک اخیر که در راستای کاهش تنش‌ها انجام شده است، اعلام کردند. آن‌ها بر ضرورت نشان‌دادن انعطاف کافی توسط همه طرف‌های برجام در راستای به ثمر نشستن این تلاش‌ها تاکید کردند. اعضاء همچنین ضرورت پرداختن به چالش‌های جدی مرتبط با اجرای برجام در چارچوب خود برجام را مورد بحث قرار دادند.
تصاویری از نشست کمیسیون مشترک برجام در وین
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دیدار عراقچی و گروسی
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان با مدیرکل جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار و گفتگو کرد.
عباس عراقچی که برای شرکت در نشست کمیسیون برجام در وین به سر می‌برد، با رافائل گروسی، مدیرکل جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار و درباره روابط و همکاری‌های دوجانبه گفتگو کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی