• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶
ورزشی » رزمی
رقابت‌های فینال جایزه بزرگ روسیه

تکواندو ایران ۲ سهمیه المپیک گرفت

تکواندوکاران ایران ۲ سهمیه المپیک خود را در رقابت‌های فینال جایزه بزرگ روسیه قطعی کردند.

تکواندو ایران ۲ سهمیه المپیک گرفتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون تکواندو، فینال مسابقات تکواندو گرندپری (جایزه بزرگ) ۲۰۱۹ از دیروز با حضور ۱۶ تکواندوکار برتر جهان در چهار وزن المپیکی مردان و بانوان در مجموعه ورزشی «دینامو» مسکو آغاز شده است.

ایران در این مسابقات با آرمین هادی پور، میرهاشم حسینی، سروش احمدی و سجاد مردانی در اوزان اول، دوم و چهارم با سرمربی گری فریبرز عسکری و مربیگری علی محمد بسحاق شرکت کرده است.

آرمین هادی‌پور در وزن ۵۸- کیلوگرم در نخستین مبارزه «مصطفی کاما» از سنگال را با نتیجه ۱۸ بر چهار از پیش‌رو برداشت، سپس «روی براگانکا» از پرتغال را با نتیجه ۱۴ بر ۲ برد، اما در مرحله نیمه نهایی مقابل «جون جانگ» از کره جنوبی ۲۱ بر ۱۱ نتیجه را واگذار کرد. او در دیدار رده بندی مقابل «گئورگی پوپوف» روس نایب قهرمان ۲۰۱۹ جهان ۱۵ بر ۱۱ نتیجه را واگذار کرد و از کسب مدال برنز بازماند.

همچنین میرهاشم حسینی در وزن ۶۸- کیلوگرم ابتدا مقابل «سی محمد کتبی» از بلژیک در حالیکه ۱۵ بر یک پیش بود، با انصراف حریفش ۱۶ بر یک به برتری رسید، سپس «جواد آچاب» بلژیکی را ۳۳ بر ۱۵ شکست داد، اما در مرحله نیمه نهایی مقابل «دای هون لی» از کره جنوبی ۲۳ بر ۲۰ نتیجه را واگذار کرد. وی در دیدار رده بندی مقابل «شوای ژائو» از چین نتیجه را ۱۵ بر ۱۲ واگذار کرد و از کسب مدال بازماند.

سروش احمدی در همین وزن و در اولین دیدار به مصاف «جاویر پرزپولو» اسپانیایی با نتیجه ۲۳ بر ۱۶ باخت و حذف شد.

در پایان مسابقات این وزن آرمین هادی‌پور و میرهاشم حسینی با کسب امتیازات در رده بندی المپیکی فدراسیون جهانی، لازم موفق شدند، ۲ سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را به نام خود ثبت کنند.

در وزن ۸۰+ کیلوگرم سجاد مردانی ابتدا «کارلوس سانسورس» از مکزیک را ۱۱ بر ۱۰ پیروز برد، در ادامه «رافائل آلبا» کوبایی را با نتیجه ۱۹ بر ۱۲ از پیش رو برداشت و در مرحله نیمه نهایی «رادیک ایسایف» از جمهوری آذربایجان را با نتیجه هشت بر هفت شکست داد و راهی فینال شد. وی در فینال مقابل «کیو دون این» از کره جنوبی ۲۱ بر ۱۰ باخت و به مدال نقره رسید.

مردانی فقط با کسب مدال طلای این رقابت‌ها می‌توانست به المپیک راه پیدا کند، اما برای کسب سهمیه همچنان فرصت حضور در مسابقات گرنداسلم را در اختیار دارد. مسابقات تکواندوگرنداسلم از ۲۷ تا ۲۹ آذر به میزبانی «ووشی» چین برگزار می‌شود.

 توزیع سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو 

پنج نفر برتر رتبه بندی المپیکی هر وزن برای حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو دعوت می‌شوند که آرمین هادی پور در وزن اول المپیکی با احتساب امتیازات رقابت گرندپری مسکو و کسر امتیازاتی که در گذشته کسب کرده است با ۳۴۵ امتیاز در رده پنجم قرار می‌گیرد و در وزن دوم المپیکی میرهاشم حسینی با توجه به اینکه نفر اول رنکینگ گرنداِسلم (جایزه بزرگ) در بین پنج نفر برتر رده بندی المپیکی این وزن قرار دارد، با قرار گرفتن در رده ششم جواز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کرده است. او با احتساب امتیاز فینال گرندپری و کسر امتیازاتی که در گذشته کسب کرده است، با ۳۰۴ امتیاز به المپیک رسیده است.

برای شرکت در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، ۱۲۸ سهمیه در چهار وزن المپیکی مردان و چهار وزن المپیکی بانوان برای تکواندو در نظر گرفته شده است. ۱۲۰ سهمیه از طریق کسب امتیاز و شرکت در مسابقات (پنج سهمیه گرندپری، یک سهمیه گرنداسلم و ۷۲ نفر از طریق مسابقات قاره‌ای)، چهار سهمیه (۲ نفر در مردان و ۲ نفر در بانوان) برای کشور میزبان و چهار سهمیه (۲ نفر در بانوان و ۲ نفر در مردان) به صورت اهدایی برای کشور‌هایی که نتوانسته‌اند از طریق رقابت‌های کسب سهمیه، رده بندی المپیکی و گرنداِسلم مجوز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کنند، تعلق می‌گیرد.

ایران در بخش بانوان با توجه به اینکه در رقابت‌های رده بندی المپیکی شرکت کننده‌ای نداشت، از طریق مسابقات انتخابی قاره‌ای شانس رسیده به سهمیه المپیک را امتحان می‌کند.

سایر کشور‌هایی که کمتر از ۲ سهمیه در هر ۲ گروه مردان و بانوان در مسابقات انتخابی و رده بندی المپیک کسب کرده اند هم می‌توانند در رقابت‌های انتخابی قاره‌ای برای کسب سهمیه المپیک تلاش کنند.

به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۸۰، ۴۸ و ۲۸.۸۰ امتیاز در رده بندی المپیکی تعلق می‌گیرد و نیز ۶، سه و هزار دلار جایزه نقدی اهدا می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)