• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
استان ها » سیاسی
با پایان مهلت قانونی

آمار داوطلبان نمایندگی مجلس در استانها

با پایان مهلت قانونی، آمار ثبت نام داوطلبان يازدهمين دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهر‌های مختلف مشخص شد.

نام نویسی223داوطلب از استان زنجان در انتخابات مجلس
در استان زنجان 223 داوطلب برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
به گفته ترخانی دبیر ستاد انتخابات استان از حوزه انتخابیه زنجان - طارم 134 نفر ، حوزه انتخابیه خدابنده 37 نفر ، حوزه ابهر - خرمدره و سلطانیه 30 نفر و حوزه انتخابیه شهرستانهای ایجرود - ماهنشان 22 نفر برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی نام نویسی کرده اند.  وی افزود: از مجموع ثبت نام کنندگان 21 نفر خانم هستند.

نام‌نویسی ۳۵۵ داوطلب در شش حوزه انتخابیه سیستان و بلوچستان
۳۵۵ داوطلب در شش حوزه انتخابیه سیستان و بلوچستان برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نام‌نویسی کردند.
رییس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان: ۱۵ نفر نیز در چهار حوزه انتخابیه چابهار، ایرانشهر، سراوان و زاهدان در حال ثبت نهایی اطلاعات خود در سامانه هستند.
رییس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: گروه سنی ۳۶ تا ۴۰ سال ۲۱.۵ درصد از نام‌نویسی شدگان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را به خود اختصاص داده‌اند.
وی ادامه داد: گروه سنی ۴۵ تا ۴۸ سال ۲۰.۵ درصد، ۴۶ تا ۵۰ سال ۱۸.۵ درصد،۳۰ تا ۳۵ سال۱۸ درصد، ۵۱ تا ۵۵ سال ۱۲.۵ درصد، ۵۶ تا ۶۰ سال ۴.۵ درصد، ۶۱ تا ۶۵ سال ۴.۵ درصد و ۶۶ تا ۷۰ سال کمتر از یک درصد میانگین سنی داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سیستان و بلوچستان است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
زینی وند تصریح کرد: کارشناسی ارشد ۸۰.۵ درصد، دکتری ۱۵ درصد، کارشناسی ۳.۵ درصد و حوزوی یک درصد میزان تحصیلات داوطلبان مجلس شورای اسلامی در سیستان و بلوچستان است.
وی بیان کرد: در حوزه مشاغل بیشترین فراوانی داوطلبان نام‌نویسی شده مربوط به کارمندان با ۳۳ درصد، فرهنگیان ۲۸درصد، اساتید دانشگاه ۱۱درصد، مشاغل آزاد ۷.۵ درصد، ۴ درصد پزشک، ۲ درصد نماینده فعلی و یا ادوار گذشته، ۲ درصد وکیل و قاضی، بازنشسته ۶ درصد، سایرین ۷ درصد و کمتر از یک درصد روحانی بوده است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی ۴۳ نفر در این استان نام‌نویسی کرده‌اند افزود: بیشترین رقابت در زاهدان برای هر کرسی ۶۰ نفر و کمترین رقابت به حوزه انتخابیه زابل برای هر کرسی ۲۰ داوطلب اختصاص داشته است.
وی بیان کرد: زاهدان ۱۳۲ نفر، چابهار ۵۵ نفر، ایرانشهر ۴۵ نفر، خاش ۴۳ نفر، سراوان ۴۱ نفر و زابل ۳۹ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی داوطلب شده‌اند.
زینی وند تصریح کرد: از ۳۵۵ نفر داوطلب نام‌نویسی شده یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی۲۳۴ نفر از برادران اهل سنت با ۶۶ درصد و ۱۲۱ نفر از اهل تشیع با ۳۴ درصد بوده‌اند.
وی افزود: از تعداد کل ثبت نام کننده‌ها در این دوره ۱۲۳ نفر آقا و ۹ نفر خانم هستند
نخعی افزود تعداد ثبت نام کنندگان در این دوره نسبت به مجلس دهم ۲۹ درصد افزایش یافته است.

ثبت نام ۲۰۷ نفر از استان قزوین در انتخابات مجلس
تا پایان آخرین روز از مهلت ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس ۲۰۷ نفر در استان قزوین ثبت نام کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
افزایش ۱۳ درصدی ثبت نام داوطلبان
استاندار مرکزی از افزایش ۱۳ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره قبل در استان خبر داد.
آقازاده: ۳۷۳ نفر در استان مرکزی برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی ثبتنام قطعی انجام داده اند و ۱۵ نفر نیز در مرحله تکمیل فرایند ثبت نام هستند.
وی با بیان اینکه شاهد افزایش ۱۳ درصدی ثبت نام داوطلبان نسبت به دوره قبل در استان هستیم، افزود: ۸۸/۱ درصد ثبت نام کنندگان آقایان و ۱۱/۹ درصد بانوان هستند. به ازای هر کرسی مجلس ۵۵/۴ نفر ثبت نام کرده اند.
 
ثبت نام ۴۱۰ نفر برای ورود به مجلس یازدهم؛ افزایش ۳۴ درصدی داوطلبان
۴۱۰ نفر در گلستان برای ورود به یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
نام نویسی ۳۹۵ داوطلب نمایندگی مجلس در مازندران
دبیر ستاد انتخابات استان مازندران محمدی: با احتساب ثبت نامی‌های امروز داوطلبان نمایندگی مجلس، که ۱۰۲ نفر بودند، تعداد داوطلبان در مازندران به ۳۹۵ نفر رسید.

ثبت نام ۲۳۶ داوطلب در استان یزد
رئیس ستاد انتخابات استان یزد: در مجموع ۲۳۶ نفر برای کاندیداتوری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه استان یزد ثبت نام کردند.
ترحمی با اشاره به اینکه همزمان با دهم آذرماه همزمان با آغاز ثبت نام داوطلبان نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور در استان یزد هم کار ثبت نام در حوزه‌های چهار گانه در فرمانداری‌های یزد، اردکان، تفت و مهریز آغاز شد، گفت: در مهلت هفت روزه، ۲۳۶ نفر با حضور در مراکز حوزه انتخابیه و همچنین ستاد انتخابات وزارت کشور برای نمایندگی مجلس در استان یزد نام نویسی کردند. 
وی افزود: در حوزه یزد و اشکذر، ۱۲۴ نفر، در حوزه تفت و میبد ۴۷ نفر، در حوزه اردکان ۱۵ نفر و در حوزه انتخابیه بافق، بهاباد، خاتم، مهریز و ابرکوه هم ۵۰ نفر ثبت نام خود را قطعی کرده اند.
رئیس ستاد انتخابات استان یزد همچنین با بیان اینکه از تعداد داوطلبان ثبت نام شده، ۲۳ زن و ۲۱۳ نفر مرد هستند، اظهار داشت: تحصیلات داوطلبان به تفکیک، لیسانس ۸ نفر، فوق لیسانس ۱۷۸ نفر، دکترا ۳۶، تحصیلات حوزوی هم ۱۲ نفر هستند و تحصیلات یک نفر هم هنوز ثبت نشده است.
ترحمی با اشاره به اینکه از فردا به مدت ۱۲ روز کار تائید صلاحیت داوطلبان در مراجع چهارگانه آغاز می‌شود، گفت: پس از آن هیئت‌های اجرایی به مدت ده روز فرصت دارند استعلام‌ها را بررسی و بعد از آن هم فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه یک روز فرصت دارد تا مراتب تائید یا رد صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت داوطلبان را اعلام کند.
وی با اشاره به اینکه بعد مراحل یاد شده، داوطلبان رد صلاحیت شده در هیئت نظارت و شورای نگهبان حق اعتراض دارند، گفت: ۲۲ بهمن اسامی نهایی داوطلبان تائید صلاحیت شده اعلام می‌شود.
رئیس ستاد انتخابات استان یزد در ادامه با اشاره به تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان گفت: طبق ماده واحده قانون تغییر محل حوزه انتخابیه که سال ۸۲ به تصویب رسیده، هر یک از داوطلبان تائید صلاحیت شده ۱۵ روز قبل از شروع انتخابات می‌توانند برای یکبار، حوزه انتخابیه خود را تغییر دهند.
ترحمی افزود: در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان یزد ۱۷۲ نفر ثبت نام کرده بودند که در دوره یازدهم رشد چشمگیری داشته است.
 
ثبت نام بیست و هشت نفر برای انتخابات مجلس
در حوزه انتخابیه بندر لنگه، بیست و هشت نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نامزد شده اند.
شش نفر از این افراد با مراجعه به وزارت کشور و بیست و دو نفر با مراجعه به فرمانداری بندر لنگه ثبت نام کرده اند.
در حوزه انتخابیه بندر لنگه بیست و هفت نفر مرد برای انتخابات مجلس نام نویسی کرده اند و تنها یک نفر زن ثبت نام کرده است.
از میان این افراد، سه نفر دارای مدرک تحصیلی دکترا، و بقیه دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
چهار نفر از ساکنان کیش هم در این دوره برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نامزد شده اند.

ثبت نام نود و پنج نفر داوطلب در آبادان و خرمشهر
نود و پنج نفر در آبادان و خرمشهر برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی داوطلب شدند.
در آخرین روز نام نویسی از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۳ نفر در آبادان و ۱۲ نفر در خرمشهر ثبت نام کردند.
در مجموع ۶۱ نفر در آبادان و ۳۴ نفر در خرمشهر تا امروز داوطلبی خود را برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در آبادان و خرمشهر نهایی کرده اند. مهلت ثبت نام انتخابات مجلس یازدهم به پایان رسید.
داوطلبان میاندوره‌ای انتخابات خبرگان رهبری هم تا ۲۱ آذر ماه فرصت دارند که برای ثبت نام اقدام کنند.

رشد ۲۴ درصدی داوطلبان نمایندگی در آذربایجان‌شرقی
۷۷۷ نفر در آذربایجان‌شرقی داوطلب نمایندگی مجلس یازدهم شدند.
رئیس ستاد انتخابات استان: ۸۲ نفر معادل ۱۱ درصد داوطلبان استان زن و بقیه مرد هستند.
به گفته راستگو، تعداد افراد ثبت نام کننده در این دوره نسبت به انتخابات مجلس دهم ۲۴ درصد افزایش نشان میدهد.
حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر با ثبت نام ۳۳۵ نفر بیشترین تعداد داوطلب را در استان دارد و حوزه‌های مرند و جلفا، مراغه و عجب شیر و میانه به ترتیب در رده‌های بعدی هستند.
آذربایجان‌شرقی ۱۳ حوزه انتخابیه و ۱۹ نفر نماینده در خانه ملت دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
افزایش ۱۸ درصدی ثبت نام
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی از ثبت نام ۵۲۲ نفر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس خبر داد و گفت: این تعداد ثبت نامی ۱۸ درصد بیشتر از دوره پیشین است.
مصطفوی افزود: این تعداد ۷۸ نفر بیشتر از داوطلبان ثبت‌نام کرده در استان طی دوره پیشین مجلس شورای اسلامی است.
وی اضافه کرد: از کل ثبت‌نام‌کنندگان در آذربایجان‌غربی، ۴۷۲ نفر مرد و ۵۰ نفر زن هستند که بیشترین بانوی ثبت‌نامی در این مدت مربوط به ارومیه با ۲۵ نفر است.
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی گفت: در این مدت ۱۶۳ داوطلب در حوزه انتخابیه ارومیه، ۶۹ داوطلب در حوزه انتخابیه نقده و اشنویه، ۴۸ داوطلب در حوزه انتخابیه خوی و چایپاره، ۴۴ داوطلب در حوزه انتخابیه شاهین‌دژ و تکاب، ۳۸ داوطلب در حوزه انتخابیه ماکو ـ شوط چالدران و پلدشت، ۳۵ داوطلب در حوزه انتخابیه سلماس،۳۵ داوطلب در حوزه انتخابیه بوکان، ۳۱ داوطلب در حوزه انتخابیه مهاباد، ۳۰ داوطلب در حوزه انتخابیه میاندوآب و ۲۹ داوطلب نیز در حوزه انتخابیه پیرانشهر و سردشت ثبت‌نام کردند.
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه در همه حوزه‌های ۱۰ گانه در استان بانوان نیز داوطلب شدند، ادامه داد: از ۵۰ بانوی ثبت‌نامی، ۲۵ نفر در مرکز استان، هشت نفر در خوی و چایپاره، چهار بانو در هرکدام از شهرستان‌های بوکان و میاندوآب، سه نفر در سلماس، ۲ نفر در حوزه انتخابیه شاهین‌دژ و تکاب و یک نفر در هر کدام از حوزه‌های انتخابیه ماکو، شوط، پلدشت و چالدران، مهاباد، نقده و پیرانشهر ـ سردشت نام‌نویسی کردند.
مصطفوی گفت: در فرایند ثبت‌نام یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۱۰ نماینده دوره پیشین و ۲۱ نماینده دوره‌های گذشته در استان ثبت نام کردند که رقمی قابل توجه است.
وی اضافه کرد: حدود ۴۰۰ نفر از ثبت‌نام‌کنندگان این دوره در آذربایجان‌غربی کمتر از ۵۰ سال سن دارند که می‌تواند نشان‌دهنده توجه جوانان برای حضور در عرصه انتخابات باشد.
در دوره دهم در حوزه‌های انتخابیه ارومیه ۱۲۱ نفر، میاندوآب ـ شاهین دژ و تکاب ۶۲ نفر، خوی و چایپاره ۵۴ نفر، مهاباد ۴۶ نفر، نقده و اشنویه ۴۱ نفر، ماکو، شوط، پلدشت و چالدران ۳۹ نفر، سلماس ۳۰ نفر، پیرانشهر و سردشت ۲۷ نفر و بوکان ۲۴ نفر ثبت نام کرده بودند.

ثبت نام قطعی ۲۳۴ نفر برای شرکت در رقابت‌های انتخابات مجلس یازدهم در اردبیل
رییس ستاد انتخابات استان اردبیل گفت:۲۳۴ نفر بصورت قطعی برای شرکت دررقابت‌های انتخابات مجلس یازدهم در ۵ حوزه انتخابیه استان اردبیل ثبت نام کردند.
ندایی در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیمای اردبیل افزود: با پایان کار ثبت نام داوطلبان در استان اردبیل، در حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین وسرعین ۱۰۱ نفر، در حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار واصلاندوز ۶۰ نفر، درحوزه انتخابیه خلخال وکوثر ۳۸ نفر، در حوزه انتخابیه گرمی ۱۴ نفرو در حوزه انتخابیه مشگین شهر ۲۱ ثبت نام کردند.
وی گفت:۲۱ نفر از داوطلبان دارای مدرک دکترا، ۱۹۵ نفر فوق لیسانس، ۱۱ نفرلیسانس و ۷ نفر دارای مدرک حوزوی هستند.. معاون سیاسی وامنیتی استاندار اردبیل با بیان اینکه ۲۰ نفر از شرکت کنندگان از بانوان هستند افزود: جوانترین داوطلب ۳۰ ساله ومسن‌ترین داوطلب ۷۰ ساله است.
ندایی با اشاره به اینکه میزان ثبت نام نسبت به دوره گذشته ۱۳ و ۳ دهم درصد رشد نشان می‌دهد گفت:در استان اردبیل به ازای هرکرسی مجلس ۳۳ نفر ثبت نام کرده اند، این رقم در حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار واصلاندوز ۶۰ نفر به ازای یک کرسی مجلس است.
از نمایندگان فعلی استان اردبیل که ثبت نام کردند صدیف بدری اصول گرا، محمد فیضی اصلاح طلب، رضاکریمی اصلاح طلب، بشیر خالقی اصولگرا، شکور پورحسین اصلاح طلب، ولی ملکی اصول گرا هستند
و ازنمایندگان قبلی هم حسن نوعی اقدم اصول گرا، سیدکاظم موسوی اصول گرا، کمال پیرموذن اصلاح طلب، ولی آذروش اصلاح طلب، منصور حقیقت پور اصول گرا، حبیب برومند اصول گرا، یونس اسدی اصلاح طلب، محمود عباس زاده اصول گرا، سلیمان فهیمی اصول گرا و وکیل سپه مستقل هستند.

ثبت نام ۳۷۰ نفر در حوزه‌های انتخابیه البرز
در هفت روز گذشته ۳۷۰ نفر در حوزه‌های انتخابیه کرج و ساوجبلاغ برای انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
استاندار البرز گفت: در مجموع ۷ روز ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی ۳۷۰ نفر کار ثبت نام خود را نهایی کردند که از این تعداد ۲۹۷ نفر داوطلب آقا (۸۰ درصد) و ۷۳ نفر نیز داوطلب خانم (۲۰ درصد) بودند.
شهبازی افزود: در حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا برای انتخابات مجلس یازدهم در مجموع ۳۱۹ نفر ثبت نام کردند.
وی در ادامه اضافه کرد: در حوزه انتخابیه ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان نیز ۵۱ نفر در مدت زمان تعیین شده ثبت کردند.
استاندار البرز گفت: در بین ثبت نام کنندگان ۳۱ نفر فرهنگی، ۱۴۳ نفر کارمند، ۳۷ نفر استاد دانشگاه، ۴ نفر روحانی، ۳۰ بازنشسته، ۹ نفر بیکار، ۷۳ نفر ایثارگر و سایر مشاغل بودند.
شهبازی ادامه داد: بیشترین فراوانی گروه سنی بین سنین ۳۶ تا ۴۰ سال بود و از بین ثبت نام کنندگان ۸ نفر سابقه نمایندگی، ۵۷ نفر سابقه داوطلبی و ۳۲۰ نفر نیز افرادی بودند که قبلا ثبت نام کرده بودند.
وی گفت: همچنین تعداد ۱۴ نفر با مدرک لیسانس، ۳۰۴ نفر با مدرک فوق لیسانس و ۳۹ نفر با مدرک دکترا ثبت نام کردند همچنین ۱۳ نفر نیز حوزوی بودند.
ثبت نام داوطلبان نمایندگی مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی از ۱۰ تا شانزدهم آذر در فرمانداری‌های کرج، ساوجبلاغ و وزارت کشور انجام شد.

نام نویسی ۸۳۹ داوطلب برای نامزدی در انتخابات مجلس در اصفهان 
در آخرین روز از فرصت نام نویسی داوطلبان نامزد انتخابات مجلس یازدهم شورای اسلامی، تعداد داوطلبان در استان اصفهان به ۸۳۹ نفر رسید.
دبیر ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: از ۱۰ آذر تا ساعت ۱۲ ديروز این تعداد داوطلب برای نامزدی در انتخابات مجلس شرکت کردند که از این تعداد ۸۸ درصد مرد شامل ۷۳۸ نفر و ۱۲ درصد زن شامل ۱۰۱ نفر هستند.
علی اصغر رفیعی نژاد افزود: از این تعداد داوطلب کرسی مجلس در استان اصفهان شامل ۴۲ نفر دارای مدرک تحصیلی لیسانس، ۶۵۹ داوطلب دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس، ۹۳ نفر دکترا، ۴۵ نفر دارای تحصیلات حوزی هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: ۲۵ درصد از ثبت نام کنندگان نامزدی نمایندگی مجلس شامل ۲۰۸ نفر ایثارگر، سه درصد با جمعیت ۲۹ نفر دارای سابقه نمایندگی مجلس و ۱۹ درصد هم با جمعیت ۱۶۱ نفر دارای سابقه داوطلب شدن در دوره‌های قبلی هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ثبت نام ۱۲۹ داوطلب نمایندگی مجلس در استان ایلام
با پایان مهلت ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۲۹ داوطلب در دو حوزه انتخابیه ایلام ودهلران نام نویسی کردند.
رئیس ستاد انتخابات استان: ۹۴ داوطلب برای حوزه انتخابیه، ایوان، چرداول، سیروان، مهران وملکشاهی و ۳۵ داوطلب نیز برای حوزه انتخابیه دهلران، دره شهر، آبدانان وبدره ثبت‌نام کرده‌اند.
محمد نوذری افزود: ازبین داوطلبان نام نویسی شده ۵ نفر خانم هستند.
استان ایلام دارای سه کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که ۲ نماینده مربوط به حوزه انتخابیه ایلام ویک نماینده نیز مربوط به حوزه انتخابیه دهلران است.
اسامی داوطلبان تعیین صلاحیت شده ۲۲ بهمن اعلام و یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز دوم اسفند ماه برگزار می‌شود.

نام‌نویسی ۱۹۱ نفر در چهار حوزه انتخابیه استان بوشهر
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر: با پایان مهلت نام‌نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی، ۱۹۱ نفر در چهار حوزه انتخابی استان بوشهر نام‌نویسی کردند.
مجید خورشیدی در ستاد انتخابات استان بوشهر افزود: در چهار حوزه ۱۹۱ نفر نام‌نویسی کردند. در حوزه انتخابی بوشهر، گناوه و دیلم ۶۶ نفر، در حوزه انتخابی دشتستان ۴۷ نفر، در حوزه انتخابی دشتی و تنگستان ۳۶ نفر و در حوزه انتخابی دیر، کنگان، جم و عسلویه هم ۴۲ نفر نام‌نویسی کردند که از این تعداد ۱۷۳ نفر مرد و ۱۸ نفر زن هستند.
وی اضافه کرد: در رأس ساعت مقرر همکاران ما در فرمانداری‌ها نام‌نویسی را به پایان رساندند؛ اما در وزارت کشور به‌دلیل وجود صف، کار ادامه داشت و مراحل نهایی آماری درحال انجام است که ۷ نفر دیگر هم ممکن است اضافه شوند و مجموع داوطلبان به ۱۹۸ نفر برسد.
خورشیدی افزود: از مجموع ۱۹۱ داوطلب، ۳۸ نفر در بازه سنی ۳۰ تا ۳۵ سال، ۴۸ نفر در بازه سنی ۳۶ تا ۴۰ سال، ۳۲ نفر در بازه سنی ۴۱ تا ۴۵ سال، ۲۰ نفر در بازه سنی ۴۶ تا ۵۰ سال، ۳۰ نفر در بازه سنی ۵۱ تا ۵۵ سال، ۱۴ نفر در بازه سنی ۵۶ تا ۶۰ سال، ۵ نفر در بازه سنی ۶۱ سال تا ۶۵ سال، ۳ نفر در بازه سنی ۶۶ تا ۷۰ سال هستند و یک نفر هم سنی میان ۷۱ تا ۷۵ سال دارد.
وی گفت: داوطلبان از نظر تحصیلات، ۹ نفر دارای تحصیلات حوزوی، ۲۲ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۱۴۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۲۰ نفر دارای مدرک دکتری هستند.
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری بوشهر افزود: ۳۴ نفر در ادوار گذشته سابقه نامزدی دارند و ۱۵۷ نفر سابقه ندارند. از نظر شغلی نیز ۱۵ نفر فرهنگی، ۵ نفر پزشک، ۹۲ نفر کارمند، ۹ نفر بازنشسته، ۱۲ نفر استاد دانشگاه، ۴ نفر بیکار، ۱۶ نفر شغل آزاد، ۹ نفر وکیل، سه نفر نماینده مجلس شورای اسلامی و بقیه سایر شغل‌ها هشتند که این‌ها بر اساس خوداظهاری داوطلبان ثبت شده است.
خورشیدی درباره نام‎نویسی کسانی که دارای مدرک کارشناسی و یا سن کمتر و بیشتر از آن‌چه قانون مشخص کرده هم گفت: منعی برای نام‌نویسی وجود نداشته و تنها سقف سنی تعیین شده است که بر اساس آن داوطلبان با سن کمتر از ۳۰ سال و مدرک کارشناسی حذف می‌شوند؛ مگر کسانی که سابقه ادوار نمایندگی مجلس را داشته باشند و مدرک کارشناسی از آن‌ها پذیرفته است. جانبازان و رزمندگان که ۵۳ نفر هستند هم با شرایط مدرک پایین‌تر امکان نام‌نویسی را پیدا داشتند.

ثبت نام ۳۲۰ نامزد در انتخابات مجلس از شهرستان‌های استان تهران
در پایان مهلت قانونی ثبت‌نام نامزد‌های انتخابات مجلس در شهرستان‌های استان تهران حدود ۳۲۰ نفر در حوزه‌های انتخابی دماوند، فیروزکوه، ورامین، قرچک، پیشوا، پاکدشت، شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم و بهارستان نام نویسی کرده اند.
از این تعداد داوطلب ۷۲ نامزد از حوزه انتخابی دماوند و فیروزکوه، ۲۳ نفر از حوز ه انتخابی پاکدشت، ۵۴ نفر از حوزه انتخاباتی ورامین، قرچک و پیشوا، ۷۲ نفر از حوزه انتخابی شهریار، قدس، ملارد و ۹۹ نفر از حوزه انتخابی رباط کریم و بهارستان بودند.

صد و یازده نفر داوطلب نمایندگی مجلس در هرمزگان
شمار داوطلبان نمایندگی مجلس در هرمزگان به ۱۱۱ نفر رسید.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: از این شمار ۱۸ نفر زن و ۹۳ نفر مرد هستند.
سعید ناجی افزود: ۱۳ نفر از این نامزد‌ها دارای مدرک دکتری، ۹۲ نفر کارشناسی ارشد و شش نفر تحصیلات حوزوی دارند.
وی گفت: ۶۲ نفر از این افراد در حوزه انتخابیه مرکز استان (بندرعباس، حاجی آباد، قشم، بندخمیر، و بوموسی)، ۲۱ نفر در حوزه شرق استان (شهرستان‌های میناب، رودان، سیریک، جاسک و بشاگرد) و ۲۸ نفر نیز در حوزه غرب هرمزگان (بندرلنگه، بستک و پارسیان) نام نویسی کردند. وی گفت: متوسط سن افراد نام نویسی شده بین ۳۰ تا پنجاه سال است.

نام نویسی ۶۷ داوطلب نمایندگی مجلس در چهارمحال و بختیاری
همزمان با پایان زمان نام نویسی داوطلبان نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۶۷ در فرمانداری‌های چهارحوزه انتخابیه چهارمحال وبختیاری نام نویسی کردند.
رئیس ستادانتخابات مجلس شورای اسلامی دراستان گفت: درآخرین روز نام نویسی داوطلبان نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درچهارمرکزحوزه انتخابیه استان چهارمحال وبختیاری ۲۶ داوطلب درحوزه انتخابیه شهرستان‌های شهرکرد، بن وسامان، ۱۶ داوطلب درحوزه انتخابیه شهرستان بروجن، ۱۴ داوطلب در حوزه انتخابیه شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیارو ۱۱ داوطلب درحوزه انتخابیه شهرستان‌های لردگان وخانمیرزا نام نویسی کردند. نام نویسی ۶۷ داوطلب نمایندگی مجلس در چهارمحال و بختیاری
جعفرمردانی افزود: از این تعداد ۲۰۰ نفرآقا و ۲۴ نفر خانم هستند که ۲۳ درصد آن‌ها سابقه داوطلبی دارند.
وی گفت: در مجموع تاکنون ۲۲۴ نفر داوطلب نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درفرمانداری‌های چهار حوزه انتخابیه چهارمحال و بختیاری نام نویسی کردند.

آغاز فعالیت ۷۵ هیات اجرایی انتخابات در خراسان رضوی
فعالیت ۷۵ هیات اجرایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی شامل ۱۲ هیات اصلی و ۶۳ هیات فرعی با ۸۲۵ عضو آغاز شد.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی: آغاز فعالیت ۷۵ هیات اجرایی انتخابات در خراسان رضوی۱۲ هیأت اجرایی اصلی شامل فرمانداری‌های مرکز ۱۲ حوزه انتخابیه استان و هیات‌های فرعی نیز شامل ۱۹ فرمانداری و ۴۴ بخش مستقل و غیرمرکزی هیأت‌های اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان را تشکیل می‌دهند.

ثبت نام قطعی ۱۳۹داوطلب انتخابات مجلس یازدهم
۱۳۹نفر، داوطلب انتخابات مجلس یازدهم در خراسان شمالی شدند.
رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: ۱۲۰ مرد و ۱۹ زن به عنوان داوطلب انتخابات مجلس یازدهم درثبت نام قطعی ۱۳۹داوطلب انتخابات مجلس یازدهم استان ثبت نام کردند.
ولی الله حیاتی گفت: در بجنورد ۸۸ نفر شامل ۷۵ مرد و ۱۳ زن، در شیروان ۲۰ مرد و ۵ زن و در اسفراین ۲۵ مرد و یک زن برای انتخابات ثبت نام کردند.

ثبت نام ۸۸۲ خوزستانی برای انتخابات مجلس
۸۲۸ نفر در خوزستان برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند.
رییس ستاد انتخابات خوزستان گفت: از این تعداد ۲۷۷ نفر در حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون ثبت نام کرده اند. 
وی ادامه داد: از مجموع ۸۸۲ نفر ۸۴ نفر خانم و سایر افراد آقایان هستند.

نام نویسی ۱۵۱ نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سمنان
۱۵۱ نفر در استان سمنان برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نام نویسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سمنان، رئیس ستاد انتخابات استان با اعلام این خبر گفت: در هفتمین روز نام نویسی ۵۷ نفر ثبت نام کردند که در حوزه انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه ۲۴ نفر، حوزه انتخابیه شاهرود و میامی ۱۹ نفر، در حوزه انتخابیه دامغان ۹ نفر و در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادن ۵ نفر نام نویسی کردند.
خجسته پور افزود: در مجموع تاکنون ۱۵۱ نفر در استان برای انتخابات نام نویسی کردند که از حوزه انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه ۵۲ نفر، از حوزه انتخابیه شاهرود و میامی ۴۹ نفر، حوزه انتخابیه گرمسار و آرادن ۲۰ نفر و از حوزه انتخابیه دامغان هم ۳۰ نفر نام نویسی کردند.
وی افزود: ۱۳۲ نفر از داوطلبین آقا و ۱۹ نفر خانم و همچنین ۲۷ نفر مدرک دکترا و ۱۱۸ نفر کارشناسی ارشد و ۶ نفر تحصیلات حوزوی دارند. استان سمنان در مجلس شورای اسلامی ۴ نماینده دارد.
حوزه‌های انتخابیه این استان شامل حوزه سمنان، مهدیشهر و سرخه، حوزه شاهرود و میامی، حوزه گرمسار و آرادان و حوزه دامغان است.

ثبت نام ۹۱۲ داوطلب نامزدی انتخابات در فارس
شیراز – زرقان و مرودشت بیشترین متقاضیان نامزدی انتخابات مجلس یازدهم را داشتند.
رییس ستاد انتخابات فارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزای صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: تا پایان مهلت ثبت نام نامزدی انتخابات مجلس یازدهم، ۹۱۲ نفر ثبت نام کردند و شرایط ۲۷ متقاضی دیگر در حال بررسی است.
احمدی زاده با بیان این که ۸۱۷ نفر از متقاضیان مرد و ۹۵ نفر زن هستند افزود: در حوزه شیراز و زرقان ۳۷۰ نفر شامل ۳۲۱ مرد و ۴۹ زن ثبت نام کردند.
وی گفت: حوزه‌های مردوشت و کازرون- دشت چنار، پس از شیراز به ترتیب با ۶۰ و ۶۶ نفر بیشترین و حوزه‌های داراب –زرین دشت با ۲۱ نفر و لامرد- مهر و جهرم-خفر با ۲۶ نفر کمترین داوطلب را داشتند.

ثبت نام قطعی ۱۹۴ نفر در قم
فرماندار قم از ثبت نام قطعی ۱۹۴ داوطلب انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در قم خبر داد.
حیدری فرماندار قم با اشاره با ثبت نام ۱۰۰ نفر در آخرین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه قم گفت:: از این تعداد ۸۷ نفر مرد بوده اند و ۱۳ نفر خانم ثبت نام کرده که ۱۶ نفر روحانی و ۸۴ نفر از سایر اقشار می‌باشند که از نظر تحصیلات ۶۳ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۱۰ نفر دکتری و ۲۷نفر مدرک حوزوی ارائه کرده اند.
آقای حیدری در ادامه گفت: در مجموع، ثبت نام ۱۹۴ نفر در قم تکمیل شده از این تعداد ۱۶۶ نفر مرد و ۲۸ نفر زن هستند.
وی در ادامه با اشاره ثبت نام ۳۵ نفر روحانی و ۱۵۹ نفر از سایر اقشار گفت:: ۱۳۴نفر از داوطلبین تحصیلات کارشناسی ارشد ۱۶ نفر دکتری و ۴۴ نفر تحصیلات حوزوی دارا می‌باشند..
فرماندار قم در ادامه با اشاره به ثبت نام ۱۸ نفر در قم برای انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در قم گفت:: امروز ۷ نفر ثبت نام کرده اند.

ثبت نام ۴۶ داوطلب به ازای هر کرسی نمایندگی مجلس
اولین مرحله از فرایند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ثبت نام ۲۷۸در کردستان به پایان رسید.
نامنویسی از داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید. ثبت نام ۴۶ داوطلب به ازای هر کرسی نمایندگی مجلس
این مهلت ساعت ۱۸ امروز به پایان رسید تا هیات‌های اجرایی کار رسیدگی به صلاحیت‌ها را آغاز کنند.
امروز و در آخرین روز در مجموع ۱۱۱ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۹۴ نفر مرد و ۱۷ نفر زن بودند.
برای هر کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در کردستان، ۴۶ نفر ثبت نام کرده اند.
رییس ستاد انتخابات کردستان اظهار داشت: در هفت روز از مهلت نام‌نویسی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مجموع داوطلبان در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره ۹۴ نفر شامل ۸۵ مرد و ۹ زن، حوزه انتخابیه بیجار ۵۰ نفر شامل ۴۵ مرد و پنج زن، حوزه انتخابیه قروه و دهگلان ۴۲ نفر شامل ۳۷ مرد و پنج زن، حوزه انتخابیه سقز و بانه ۳۷ نفر شامل ۳۴ مرد و سه زن و حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد نیز ۵۵ نفر شامل چهار زن و ۴۹ مرد ثبت نام خود را نهایی کردند.
حسین خوش اقبال یادآور شد: در هفتمین روز از مهلت نام‌نویسی ثبت نام ۳۸ نفر شامل پنج زن و ۳۳ مرد در حوزه انتخابیه سنندج، کامیاران و دیواندره، ۱۳ نفر شامل ۱۲ مرد و یک زن در حوزه انتخابیه بیجار، ۲۰ نفر شامل ۱۵ مرد و پنج زن در حوزه انتخابیه قروه و دهگلان، ۱۳ نفر شامل ۱۲ مرد و یک زن در حوزه انتخابیه سقز و بانه و ۲۷ نفر شامل ۲۲ مرد و پنج زن در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد ثبت نام کردند.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶ نماینده در مجلس شورای اسلامی است، (حوزه انتخابیه سنندج شامل شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره ۲ نماینده، حوزه انتخابیه بیجار یک نماینده، حوزه انتخابیه قروه شامل شهرستان‌های قروه و دهگلان یک نماینده، حوزه انتخابیه سقز شامل شهرستان‌های سقز و بانه یک نماینده و حوزه انتخابیه مریوان شامل شهرستان‌های مرویان و سروآباد یک نماینده) است.

۴۰۵ نامزد برای رقابت بر سر کرسی‌های مجلس در کرمانشاه ثبت نام کردند
دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه از ثبت نام ۴۰۵ نامزد انتخاباتی در استان برای رقابت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد
بهرام سلیمانی دبیر ستاد انتخابات استان اظهارداشت: درهفتمین روز از نام نویسی از ۴۰۵ نامزد برای رقابت بر سر کرسی‌های مجلس ثبت نام کردندداوطلبان حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز همزمان با سراسر کشور در ۶ حوزه انتخابیه کرمانشاه، پاوه، اسلام آبادغرب، کنگاور، قصرشیرین و سنقر و تا ساعت ۱۸ ادامه داشت.
وی افزود: ۴۰۵ نفر در ۶ مرکز موجود در استان نام نویسی کردند که از این تعداد ۳۶۱ نفر مرد و ۴۴ نفر زن بودند.
این مقام مسوُول توضیح داد: با توجه به اینکه نام نویسی از افرادی که وارد مرکز نام نویسی وزارت کشور شده اند تا ساعت ۲۴ ادامه دارد، احتمال افزایش این آمار متصور است.
دبیر ستاد انتخابات استان کرمانشاه توضیح داد: در حوزه انتخابیه کرمانشاه ۲۰۵ نفر، حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباحانی ۵۲ نفر، حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین ۲۹ نفر، حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب و دالاهو ۴۲ نفر، حوزه انتخابیه قصرشیرین گیلانغرب و اسلام آباد ۳۹ نفر و حوزه انتخابیه سنقر ۳۸ نفر برای برای نام نویسی اقدام کردند.
سلیمانی افزود: از مجموع ثبت نامی‌ها ۵۷ نفر دارای مدرک دکتری، ۲۱ نفر دارای مدرک کارشناسی و ۱۳ نفر نیز دارای تحصیلات حوزوی و مابقی دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
وی با بیان اینکه ۲۹ درصد از داوطلبان ایثارگر هستند یادآور شد: از میان داوطلبان ثبت نامی ۲۲ نفر سابقه نمایندگی مجلس، ۹۳ نفر نیز به عنوان داوطلب در ادوار مختلف انتخابات حضور داشتند.
به گفته وی، هفت نماینده فعلی استان نیز در انتخابات مجلس نام نویسی کرده اند.
فرمانداری‌های کرمانشاه، اسلام آبادغرب، کنگاور، قصرشیرین، پاوه و سنقروکلیایی که به عنوان مرکزیت حوزه‌های انتخابی استان انتخاب شده اند کار نام نویسی از نامزد‌های حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارند.
از حوزه انتخابیه کرمانشاه سه نماینده، در حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب و دالاهو یک نماینده.
از حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب یک نماینده.
از حوزه انتخابیه اورامانات (روانسر، پاوه، ثلاث باباجانی و جوانرود) یک نفر.
از حوزه انتخابیه کنگاور، هرسین و صحنه یک نماینده و در آخر از حوزه سنقروکلیایی نیز یک نماینده راهی صحن مجلس شورای اسلامی خواهند شد.
 
نام نویسی ۱۲۷نفر برای ۴کرسی
ثبت نام قطعی ۱۲۷ داوطلب انتخابات مجلس در خراسان جنوبی
۱۲۷ داوطلب به صورت قطعی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی نام نویسی کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان افزود: با پایان یافتن مرحله ثبت‌نامِ متقاضیان نامزدی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۲۷نفر در استان نام نویسی کردند که از این تعداد ۱۱۴نفر مرد و ۱۳نفر زن هستند.
خوش خبر افزود: حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان با ۴۰نفر بیشترین میزان ثبت نام و حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه با ۲۵نفر کمترین آمار ثبت‌نام را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: تعداد ثبت نام کنندگان در حوزه انتخابیه فردوس، طبس، بشرویه و سرایان ۳۵نفر و در حوزه انتخابیه قاینات و زیرکوه نیز ۲۷نفر می‌باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان افزود: از مجموع ۱۲۷داوطلب ۳نفر دارای مدرک لیسانس، ۹۲نفر فوق لیسانس، ۲۰نفر دکترا و ۱۲نفر نیز تحصیلات حوزوی دارند، همچنین ۷نفر سابقه نمایندگی و ۲۴نفر نیز سابقه داوطلبی دارند.
خوش خبر با اشاره به ترکیب سنی داوطلبان گفت:۸۶داوطلب زیر ۵۰سال و ۴۱داوطلب بالای ۵۰سال سن دارند، جوانترین نامزد ۳۰ساله و مسن‌ترین نامزد ۷۰ساله است.
 
ثبت نام بیش از ۴۰۰ نفر در ۱۱ حوزه انتخابیه گیلان
بیش از ۴۰۰ نفر در ۱۱ حوزه انتخابیه گیلان داوطلب یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شدند.
دبیر ستاد انتخابات گیلان امروز اعلام کرد: در ۷ روز گذشته ۴۴۲ داوطلب در ۱۱ حوزه انتخابیه رشت، تالش – رضوانشهر و ماسال، آستارا، فومن و شفت، صومعه سرا، رودبار، رودسر و املش، لنگرود، لاهیجان و سیاهکل، بندرانزلی و آستانه اشرفیه برای انتخابات دوم اسفند نام نویسی کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجید هاشم پور افزود: ۴۹ نفر ازاین داوطلبان زن و ۳۹۳ نفر مرد هستند.
گیلان ۱۱ حوزه انتخابیه دارد. این استان ۱۳ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
بسیج نقش ارزشمندی در حوزه تولید محتوای دیجیتال دارد
رانندگان و راهداران ستون‌های پنهان اقتصاد و ایمنی کشور هستند
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری بیارجمند
رسیدگی قضائی به جنایت بمباران زمین فوتبال چوار در ایلام
افزایش سهمیه قیر رایگان در دستور کار سازمان شهرداری‌ها
توقیف خودروی سواری حامل دام‌های بدون مجوز در سیاهکل
مطالبات مردم در بسته صدای شما سوم دی ۱۴۰۴
رونمایی از دستاورد‌های فناورانه دانشگاه شیراز با حضور معاون رئیس‌جمهور
رونمایی از ۱۴ عنوان کتاب تازه‌ منتشر شده مرکز نشر دانشگاه شیراز
قطع موقت گاز استخر‌ها در قم به دلیل جلوگیری از افت فشار شبکه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
یخبندان در یزد تا پایان هفته ادامه دارد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اصلاح ذهنیت‌ های نادرست از مهم‌ ترین نیازهای حوزه جوانی جمعیت است
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
مدارس آذربایجان‌غربی تعطیل؛آزمونهای نهایی طبق برنامه
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۹ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۴ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)