• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۱۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال
ضرورت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

مشاوره پليس به دانشجویان درباره خطر‌های مواد مخدر

تفاهم نامه همکاری در حوزه پیشگیری و مبارزه با اعتیاد بين ناجا و وزارت علوم، امضا شد.

مشاوره پليس به دانشجویان درباره خطر‌های مواد مخدربه گزارش خبرگزاري صدا و سيما ،به نقل از پایگاه خبری پلیس، تفاهم نامه همکاری در حوزه پیشگیری و مبارزه با اعتیاد را رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضا کردند.
به مناسبت ۱۶ آذر "روز دانشجو"، سردار "محمد مسعود زاهدیان" رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اقای "غفاری" معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، آقای "غفاری" معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اظهارداشت: در چند سال گذشته با ورود دانشجویان دانشگاه‌ها و اهتمام نهاد‌هایی همچون سازمان اجتماعی وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر، شاهد فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌خصوص در مبحث مواد مخدر بوده‌ایم.
وی افزود: سازمان امور دانشجویان نیز در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای و راه اندازی کانون‌های دانشگاهی فعالیت قابل توجهی را در دانشگاه‌ها انجام داده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز در چارچوب وظایف و مأموریت‌های خود با رویکرد پیشگیرانه اقدامات مؤثری داشته و تولید همین مجموعه‌های هنری که با مشارکت عناصر دانشگاهی صورت گرفته است از جمله این موارد به شمار می‌آید.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به زمینه‌های موجود و نیز ظرفیت نهاد‌ها و مجموعه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی از جمله گروه‌های دانشجویی، بتوان در راستای افزایش تعاملات با سازمان‌های مسئول در این زمینه برای کاهش اثار سوء آسیب‌های اجتماعی در محیط‌های دانشگاهی گام برداشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: شناسایی و حمایت از گروه‌های برتر هنری به ویژه در حوزه تئاتر دانشگاهی در مناطق مختلف کشور، گسترش حضور استعداد‌های هنری در عرصه تئاتر فاخر بر اساس ساز و کار معین، ایجاد بستر لازم برای حضور متخصصان و صاحبنظران حوزه تئاتر دانشگاهی در استان‌ها برای انجام امور مشاوره‌ای از اهداف این تفاهم نامه است.
در ادامه این نشست صمیمانه، سردار "محمد مسعود زاهدیان"، با تشکر از تلاش‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه‌ها، گفت: در دانشگاه‌ها باید متناسب با سطح تهدیدها، برنامه‌ریزی و اجرا شود، در غیر این صورت پیامد‌های خطرناکی را به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: خوشبختانه وزارت علوم، قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مؤثری در اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد که یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها می‌تواند تولید محتوای پیشگیرانه را در سطح جامعه توسعه دهد.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا به آمادگی مشاوران پلیس برای ارائه مشاوره به دانشجویان در دانشگاه‌ها و فعال‌سازی ذهن آن‌ها نسبت به خطر‌های مواد مخدر اشاره و تصریح کرد: هم فکری و حمایت از مجموعه‌های هنری که بتواند قدرت "نه‌گفتن" را به دانشجویان آموزش دهد و آن‌ها را در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی توانمند کند، از اقدام‌هایی است که نیروی انتظامی می‌تواند در آن با حوزه فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همکاری کند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: پلیس سعی دارد، در کنار اقدامات سلبی با اجرای برنامه‌های فرهنگی، پیشگیری و ارائه راهکار‌های سبک زندگی در اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر اقدام کند.
سردار زاهدیان ضمن هشدار به خانواده‌ها گفت: ارتقای آگاهی جوانان در دستور کار پلیس است و ما می‌توانیم با هم افزایی و مشارکت در امر ارتقای سطح علمی، آموزش‌های اجتماعی و استفاده از امکانات از این فرصت بهره لازم را ببریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)