• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۷۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸
سیاسی » دولت
ربيعي در نشست هفتگي با خبرنگاران

لزوم در نظرگرفتن مصالح ملی در استیضاح وزرا

سخنگوی دولت، به نمایندگانی که خواستار استیضاح برخی از اعضای کابینه هستند توصیه کرد در این زمینه منافع ملی و مصالح کشور را در شرایط فعلی در نظر بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای علی ربیعی در نشست خبری افزود: اکنون در مجلس بحث استیضاح برخی وزرا همچون نفت و کشور مطرح است، اگر چه این کار و نظارت را حق نمایندگان می‌دانیم، اما معتقدیم در شرایط امروز همه از جمله دولت و مجلس، منافع عمومی کشور را بیشتر رعایت کنند.
وی درباره استیضاح وزیر کشور گفت: آقای رحمانی فضلی در جریان اتفاقات دلخراش اخیر، در میدان حضور داشتند. ربیعی ادامه داد: استیضاح مسئولی که در انتخابات مسئولیت مهمی دارد، در آستانه انتخابات، مشکلاتی را بوجود می‌آورد در حالیکه همه باید پیگیر انتخابات سالن آزاد و با امنیت باشیم. سخنگوی دولت در خصوص استیضاح زنگنه نیز تاکید کرد: در جنگ اقتصادی که آمریکا انرژی ایران را هدف مستقیم قرار داده ما نمی‌خواهیم یکی از سربازان خود را در خط مقدم مقابله با تحریم‌ها و در جنگ اقتصادی، تغییر دهیم. وی گفت:دولت قطعا از عملکرد همه وزرای خود دفاع خواهد کرد.

امریکا در صورت عملی کردن تهدید‌های خود پاسخی کوبنده خواهد گرفت
سخنگوی دولت گفت: در صورت اشتباه امریکا در عملی کردن تهدید‌های خود، پاسخی کوبنده و پشیمان کننده خواهد گرفت.

آقای علی ربیعی در ادامه نشست خبری خود، در باره اظهارات وزیر امور خارجه امریکا مبنی بر اینکه ایران پشت حمله‌هایی است که در عراق وجود دارد و امریکا پاسخ قاطعی به این اقدامات ایران می‌دهد، افزود: امریکا برای اثبات ادعای ناروای خود هیچ مستندی ارایه نکرده و حتی یک شاهد در این زمینه نداشته است.
وی گفت: سازمان‌های اطلاعاتی امریکا اگر مستندی در این زمینه داشتند در همان لحظه اول مستندسازی می‌کردند.
آقای ربیعی افزود: وقتی شرایط عراق شرایطی است که مردم در خیابان هستند و داعش از یک سمت در این کشور قدرت می‌گیرد و این به علت دخالت‌های خود امریکاست و شرایط مبهمی در عراق ایجاد می‌شود، حمله به تاسیسات امریکایی موضوعی بسیار طبیعی است.
وی گفت: وقتی سیاستمداران بخواهند خود را راحت کنند اقدام به ایجاد دشمن فرضی می‌کنند و دشمن سازی و فرافکنی از سنت‌های امریکاست.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه امریکا باید سیاست‌های خود را در عراق بررسی کند، افزود: هدف امریکا از این اظهارات تشدید جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران است.
آقای ربیعی با بیان اینکه امریکا می‌خواهد ایران هراسی را دنبال کند، گفت: قطعا کشور‌های منطقه متوجه شده اند که ایران هیچ هراسی برای مردم منطقه ندارد و هیچ اقدام و عملیات خاصی را در داخل هیچ کشوری انجام نمی‌دهد.
وی افزود: ایران براساس اصول ثابت خود در امور داخلی همسایگان دخالتی نخواهد داشت و ما به این رجزخوانی‌ها عادت کرده ایم.

 سفر رئیس جمهور به ژاپن ربطی به مذاکرات با آمریکا ندارد 
سخنگوی دولت گفت: سفر آینده رئیس جمهور به ژاپن ربطی به مذاکرات با آمریکا ندارد، اما دوستان ژاپنی معمولا پیام‌ها و ابتکار عمل‌هایی دارند که ما استقبال و آن را بررسی می‌کنیم، اما هیچ برنامه از پیش تعیین شده‌ای وجود ندارد. علی ربیعی در ادامه نشست خبری افزود: ژاپن یکی از شرکای اقتصادی ماست و در سفر آینده هم مذاکرات دوجانبه اقتصادی و هم مذاکرات در سایر موضوعات مطرح خواهد شد علاوه بر آن سفر به مالزی نیز برای ما حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: مسئولان اقتصادی، بانکی و هیئت تجاری رئیس جمهور را در سفر به توکیو همراهی می‌کنند. سخنگوی دولت در خصوص جلسه هفته اخیر شورای عالی فضای مجازی نیز گفت: در جلسه بر گسترش و توسعه بستر سازی استفاده از اینترنت تاکید شد و اینکه برخی‌ها از محدود شدن استفاده از اینترنت ابراز نگرانی می‌کنند در اشتباه هستند. سخنگو اشاره‌ای هم به شایعات مبنی بر زنده ماندن سرنشینان کشتی سانچی و انتقال آنان به مکان‌های نامعلوم کرد و گفت:اینکه رسانه‌هایی مثل اینترنشنال که پترو نشنال! است دست به چنین شایعاتی می‌زند تکلیفشان مشخص است.
وی خاطر نشان کرد: جعبه سیاه آن کشتی بررسی و سرو صدای کاپیتان و دیگر سرنشینان که یا حسین می‌گفتند و حد اکثر صحبت هایشان سه دقیقه طول کشید همه چیز را روشن کرده و از سوی دیگر اجساد هم که سوخته و کوچک شده بود مشخص است. وی گفت: واقعا چه دلیلی دارد که جمهوری اسلامی ایران باید شهروندان خود را پنهان و یا به قول خودشان به جزایری منتقل کند؟ ربیعی در پاسخ به اینکه وضعیت انتخاب رئیس جدید هلال احمر چه می‌شود خاطرنشان کرد: فرآیند استعفای رئیس هلال احمر طی و هنوز قطعی نشده است.
وی افزود: برخی از نامزد‌های خارج از شورای عالی هلال احمر به نامزد‌های این جایگاه که در خود شورای عالی هم عضو هستند اعتراض کرده اند چرا که معتقد به وقوع تعارض منافع هستند. ربیعی تصریح کرد: رئیس جمهور این اعتراض‌ها را برای بررسی به معاونت حقوقی خود ارجاع داده است و تا دو روز آینده نظر خانم جنیدی مشخص خواهد شد و آقای روحانی نیز بر اساس این نظر تصمیم خواهد گرفت.

 استعفای رییس جمهور به هیچ عنوان مطرح نشده است 
سخنگوی دولت گفت: به هیچ عنوان بحث استعفای رئیس جمهور و کنار رفتن زود هنگام دولت مطرح نشده است و هیچ طرفداری ندارد. آقای علی ربیعی در ادامه نشست خبری درباره پیشنهاد عده ای از اصلاح طلبان مبنی بر استعفای آقای روحانی و جایگزینی آقای جهانگیری افزود: چنین ایده ای را نیز آقای جهانگیری مطرح نکرده و این اظهارات از جانب وی صحت ندارد.
وی با اشاره به دیدگاه‌های موجود در خصوص کنار رفتن زودهنگام دولت گفت: یک دیدگاه منظر اعتراضی است و برخی معتقدند حالا که نمی‌گذارند دولت کار کند، کنار برود تا عده‌ای که فکر می‌کنند کشور را بهتر اداره می‌کنند بیایند و کشور را اداره کنند. وی با اشاره به مخالفان سنتی و دیرینه دولت که از ابتدای دولت اظهار می‌کردند که باید این دولت شش ماه دیگر کنار برود گفت: این افراد معتقدند که دولت زودتر کنار برود تا همین افراد امور را دست بگیرند و ناکامی‌های گذشته را جبران کنند. آقای ربیعی با بیان این که متاسفانه این افراد اعتنایی به کارنامه دولت ندارد که در چه شرایط دشوار مدیریتی قرار گرفته ایم افزود: این روز‌های پر از گرد و غبار و دلتنگی می‌گذرد، روزی می‌گذرد و مردم قضاوت خواهند کرد. وی با اشاره به این که یکی از مشکلات ما اطلاع رسانی نکردن و سخن نگفتن بوده است، گفت: معتقدم در شش سال عمر دولت، دولت کارنامه قابل قبولی در خصوص زندگی و معیشت مردم، ایجاد اشتغال نسبی ۵۰۰ هزار شغل و افزایش قدرت خرید مردم داشته است.
آقای ربیعی گفت: چرا نمی خواهید این آمار مهم را ببینید و کتمان می کنید؟ چرا عامل تحریم و فشارهای جانبی آن و مقاومتی را که دولت کرد، نمی خواهید ببینید؟ سخنگوی دولت افزود: ما نمی خواهیم نگرانی ، ناراحتی و زندگی های سخت مردم را نادیده بگیریم، این روزها خواهد گذشت و دولت تا آخرین لحظه به تعهد خود به مردم پایبند است. وی تصریح کرد: تمام تلاش خود را برای عبور از این شرایط به کار خواهیم بست. آقای ربیعی در خصوص تحریم بزرگترین شرکت های هواپیمایی و کشتیرانی در هفته گذشته و هدف از تداوم فشار حداکثری آمریکا گفت: پیش بینی می کردیم آمریکا شرکت هایی را که احساس می کند می تواند کمکی به واردات و صادرات ایران کند، تحت نظر و فشار قرار خواهد داد و تحریم خواهد کرد.
وی گفت: حتی یک صرافی را در گوشه ای از دنیا که احساس کند کاری در این زمینه می تواند انجام دهد، آمریکا تحت فشار قرار می دهد. سخنگوی دولت با اشاره به این که این پدیده جدیدی نیست تصریح کرد: وقتی وزیر خزانه داری آمریکا به صراحت می گوید تحریم را جایگزین جنگ کردیم همه این ها اقداماتی است برای شکستن ایران، کوچک کردن ایران، شوراندن مردم ایران و همچنین تحریک مردم و به هم زدن روال جامعه. آقای ربیعی گفت: تحریم شرکت های هواپیمایی و کشتیرانی تداوم بخشی از برنامه های همزمان است که فشار اقتصادی به ایران، بهم زدن امنیت روانی مردم، به هم زدن ذهن مردم در داخل کشور و تحریک مردم را در بر دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی اضافه کرد: راه ما ، راه گفتگو با مردم و تبیین شرایط برای مردم است که ما در این زمینه کوتاهی کردیم و باید با مردم بیشتر صحبت می کردیم. سخنگوی دولت گفت: زبانه کشیدن مقاومت از دل جامعه مدنی در مقابل آمریکا است که باید ادامه پیدا کند. وی تاکید کرد: معتقدیم آمریکا توان ادامه دادن به این رفتارها را ندارد و این حداکثر فشاری است که به ایران وارد می کند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتصاب بخشداران جدید مرکزی و سیمینه بوکان
دعوت دو ووشوکار خوزستانی به اردوی تیم ملی کشورمان
 آذربایجان‌غربی سومین استان کشور در حجم خدمات تخصصی دامپزشکی
توقیف سواری سمند با ۱۰ هزار و ۳۰۰ عدد انواع قرص غیر مجاز در نهبندان
اجرای طرح هم سفره در توکهور و هشتبندی
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای برگزاری همایش سرمایه‌گذاری استان مرکزی
توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در برخوار
جمع آوری روزانه ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گاز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
آماده‌سازی سایت ۴۵ هکتاری نهضت ملی مسکن در گلمان
نام نویسی ۷ هزار نفر در استان همدان برای زمین فرزندآوری و جوانی جمعیت
افزایش ۱۴.۸ درصدی اهدای خون در زنجان
فاصله نرخ ارز از تعادل، محصول ریسک‌های سیاسی و رشد بالای نقدینگی است
افزایش اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به تعهد کیفی خودروسازان
تقدیر از ۱۲۰ برگزیده طرح «همیار گاز» در آذربایجان‌غربی
توزیع ۵۲۴ بسته معیشتی بین بیماران و نیازمندان در دزفول
پذیرش مقاله پژوهشی کارمند شرکت گاز آذربایجان‌غربی در کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک آلمان
اعتراض ایران به هلند به علت قاچاق اقلام ممنوعه به ایران از سوی دیپلمات هلندی
خانه‌تکانی با چاشنی صرفه‌جویی؛ آب را هدر ندهیم
برخورد قاطع با عرضه نهال غیرمجاز
افتتاح نمایشگاه علوم قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان در بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)