• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری
حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن مترو

رئیس شورای اسلامی شهر تهران : وزارت صمت به تعهدات خود برای تولید و خرید اتوبوس و واگن مترو عمل کند.

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن متروبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی رفسنجانی در حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا امروز هیچ کدام از اعضای شورا در خصوص آلودگی هوا تذکر نداده اند، گفت: تقریبا همه اعضا در تذکرات خود به موضوع آلودگی هوا اشاره کردند و تذکر من به عنوان رئیس شورا نیز در خصوص آلودگی هوا بود و به نظر می‌رسد شما به محتوای تذکرات گوش نداده اید و وقتی رئیس تذکر می‌دهد انگار شورا در این خصوص تذکر داده و اظهارنظر کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که برای مهار آلودگی هوا چه باید کرد، توضیح داد: برنامه‌ای در شبکه افق در این رابطه داشتم و به طور مفصل دلایل آلودگی هوا و این را که کدام بخش حاکمیتی و کدام دولتی است و شورای شهر و شهرداری چه اختیاراتی در این خصوص دارند، تشریح کردم.
رییس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نمایشگاهی در حال برگزاری است، در حالی که آلودگی هوا به دلیل ترافیک در این منطقه بالاست، اضافه کرد: اینکه کدام فعالیت‌ها در زمان آلودگی هوا ادامه داشته باشد و کدام متوقف شود، باید در کمیته اضطرار که توسط استانداری برگزار می‌شود، مشخص شود. من به عنوان رئیس شورا حتی نمی‌توانم به دلیل آلودگی هوا صحن شورا را تعطیل کنم، بنابراین تصمیم گیری در خصوص فعالیت‌ها بر عهده کمیته اضطرار است.
هاشمی در واکنش به اینکه شهردار تهران اعلام کرده است شاخص آلودگی هوا اگر به ۲۰۰ می‌رسید باید شهر را تخلیه می‌کردند، اضافه کرد: شب گذشته شاخص از عدد ۱۸۷ بالاتر نرفت. آلودگی هوا مشکلی است که همان طور که گفتم باید توسط همه نهاد‌های حاکمیتی و دولتی حل شود.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص جزئیات تفاهم نامه بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران و بی اطلاعی بسیاری از اعضای شورا از مفاد این تفاهم نامه افزود: شهردار تهران موضوع واگذاری زمین‌های بنیاد به شهرداری را در جلسه هم اندیشی مطرح کرده بود که با مخالفت برخی از اعضا از جمله رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی روبرو شد.
هاشمی تاکید کرد: من نیز با این واگذاری مخالف هستم، زیرا برای گرفتن ساختمان‌هایی که امکانات مناسبی ندارند نباید املاک مناسب خود را واگذار کنیم. گمان می‌کنم دلیل علاقه مندی آقای حناچی برای گرفتن زمین‌های بنیاد، یکپارچه کردن زمین‌های اراضی عباس آباد است. این زمین‌ها در مجاورت مصلی قرار دارند و مناسب بلندمرتبه سازی نیستند.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری موظف نیست شورا را در جریان تفاهم نامه‌های خود قرار دهد، گفت: میان شورا و شهرداری اختلاف افکنی نکنید.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به تکرار پرسش خبرنگاران در خصوص راهکار‌های مدیریت شهری برای کاهش آلودگی هوا عنوان کرد: متأسفانه سخنان من کوتاه می‌شود و بخش‌هایی را که مربوط به انتقاد از دولت است پخش می‌کنند و بخش‌های دیگر را نه، بنابراین ترجیح می‌دهم کمتر در این خصوص صحبت کنم، اما برای کاهش آلودگی هوا وظایفی برای دستگاه‌های حاکمیتی و دولت وجود دارد که باید هر دو به وظایف خود عمل کنند.
وی ادامه داد: به طور مثال یکی از منشأ‌های آلودگی هوا سوختی است که در دستگاه‌های حرارتی استفاده می‌شود یا تصمیم در خصوص اینکه خودرویی که بالای ۱۰ لیتر سوخت مصرف می‌کند در کشور تولید نشود یا تولید برق از نیروی گاز و ارائه برق به شهر‌هایی که از لحاظ آلودگی دچار مشکل حاد هستند.
وی با بیان اینکه باید وزارت کشور، بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی و سازمان برنامه و بودجه که به موضوع اختصاص اعتبار به حمل و نقل عمومی مرتبط هستند، از این بخش حمایت کنند، افزود: وزارت صمت که در تولید و خرید اتوبوس‌ها و واگن‌ها نقش دارد به وظایف خود عمل کند. اگر تهران ۹ هزار اتوبوس، ۳ هزار واگن و ۴۵۶ کیلومتر مترو داشت، مشکلاتش در حوزه حمل و نقل به شدت کاهش پیدا می‌کرد. در حال حاضر این ظرفیت نصف است که از نیمی از همین ظرفیت نیز استفاده نمی‌شود.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه باید در خصوص کاهش آلودگی هوا تصمیم حاکمیتی گرفته شود، گفت: وضعیت هوا افتضاح است و باید تصمیم جدی در خصوص اجرای وظایف نهاد‌های مختلف در این رابطه گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)