• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۸۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳
سیاسی » مجلس
در نشست علنی امروز مجلس

قرائت تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکر کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

قرائت تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، آقای علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به این شرح قرائت کرد:

تذکر آقای نادر قاضی پور نماینده ارومیه و آقای علیرضا محجوب نماینده تهران به وزیر نفت: تسریع در پرداخت خسارت انفجار گاز در ساختمان جهاد دانشگاهی ارومیه و تذکر به ریاست جمهوری: ضرورت توجه به حقوق ایثارگران مطابق قوانین مصوب خصوصا اولویت‌های استخدامی و پرداخت مزایا و تذکر به وزیر علوم: تسریع در اختصاص یک روز در هفته رؤسای دانشگاه‌ها برای ملاقات با دانشجویان و تذکر به همراه آقای حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر به وزیر تعاون: مقتضی است ادامه فرایند طرح موسوم به اداره شدن بیمارستان‌های تأمین اجتماعی بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که مغایر قوانین فرادستی است متوقف شود.

تذکر آقای علی مطهری نماینده تهران به وزیر امور خارجه: علت بی تفاوتی وزارت امور خارجه نسبت به محدودیت‌های ایجاد شده برای مسلمانان چین چیست؟

تذکر آقای علیرضا سلیمی نماینده محلات و علی اکبر کریمی نماینده اراک به رئیس جمهور: چرا درباره آلودگی هوا که موجب خسارات جانی، مالی و علمی به کشور و مردم شده است، صرفا تماشاچی شده و منتظر وزیدن باد و بارش باران هستید.

تذکر آقای سیدجواد ساداتی نژاد نماینده کاشان به وزیر کار: چرا زنان قالیباف که بخشی سرپرست خانوار نیز هستند، بیمه نشده اند.

تذکر آقای جبار کوچکی نژاد نماینده رشت به وزیر کار: چرا سبد کالای خانوار با ارز ۴۲۰۰ تومان تأمین نمی‌شود و به وزیر آموزش: چرا لایحه رتبه بندی فرهنگیان به مجلس ارائه نشده و مطالبات آن‌ها پرداخت نمی‌شود و تذکر به وزیر راه: چرا سهمیه قیر مورد نیاز به اداره کل راه و پایانه‌ها اختصاص پیدا نمی‌کند.

تذکر آقای حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر به وزیر تعاون: با پرداخت یارانه بنزین به جامعه هدف یعنی اقشار کم درآمد متوسط به وعده دولت در خصوص مدیریت مصرف سوخت عمل کنید که افراد زیادی از عدم واریز یارانه به حسابشان گله مندند و تذکر به وزیر آموزش: ضرورت دارد معوقات چند ماهه معلمان و خریدخدمت آموزشی را پرداخت کنید و تذکر به وزیر تعاون: تسریع در تکمیل طرح آزادراه شرق اصفهان که مدت‌ها است برخی نقاط آن غیرفعال است.

تذکر آقای سیدهادی بهادری نماینده ارومیه و آقای محمداسماعیل سعیدی نماینده تبریز به وزیر راه: لزوم توجه به مشکلات تونل خط ۳ آزادراه ارومیه-تبریز.

تذکر آقای روح‌اله بابایی صالح نماینده بوئین زهرا به وزیر نفت: علت کاهش سهمیه گاز مایع شهرستان که باعث ایجاد مشکل در این فصل از سال شده و علت کاهش سوخت کامیون‌ها و کافی نبودن مقدار سوخت تخصیصی چیست؟

تذکر آقای محمدرضا امیرحسنخانی نماینده فردوس به وزیر راه: تأکید جدی بر اصلاح راه‌های عشایری شهرستان سرایان.

تذکر آقای سیدقاسم جاسمی نماینده کرمانشاه به وزیر علوم: علت عدم استفاده از ظرفیت‌های بومی در جذب هیئت‌های علمی در دانشگاه‌های سراسر استان چیست و تذکر به وزیر نفت: علت عدم توجه به گازرسانی مناطق استان کرمانشاه با توجه به اولویت‌های مناطق سردسیری چیست و تذکر به وزیر ورزش: علت به کارگیری افراد فاقد تخصص در رشته‌های مدال آور که باعث فروپاشی هیئت، مربیان و قهرمانان شده است چیست.

تذکر آقای حسین نیاز آذری نماینده بابل به وزیر کشور: لزوم نظارت بیشتر بر طرح‌های محرک توسعه در شهرستان بابل که اکثرا به لحاظ عدم توجه و پیگیری استاندار مازندران تعطیل شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره سرداران، فرماندهان و ۱۴۳ شهید لردگان
دو ورزشکار سبزواری در فهرست هندبالیست‌های اعزامی به تونس
تجدید بیعت دانش آموزان قمی با آرمان های شهدا
پایان سومین دوره مسابقات مینی فوتبال جام اتحاد اشکور
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا
برگزاری مراسم تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین
استقلال راهی اردن شد
شهید علم الهدی، نماد استکبار ستیزی و حماسه آفرینی در راه میهن
کیفیت هوای کرج خطرناک اعلام شد
اکران مستند «بیدخُد» در یزد
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان
تشییع پدر شهید صالحی مقدم در جونقان
شهر خبر ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تحقیر استکبار با همان قلمی که تسخیر را سرمشق زد
نیرو‌های مسلح نماد عزت، استقلال و محبوبیت مردمی
تامین زیرساخت‌ها برای طرح‌های بلوار پیامبر اعظم قم 
فرسایش و تخریب بنای تاریخی هتل آبعلی
برگزاری طرح لبیک ۳۱ رزم آوران در تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
شهرکسازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)