• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۸۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر حاتمی در کمیسیون امنیت ملی مجلس:

کسی در کارآمدی سلاح و اراده ما تردیدی ندارد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت:​ امروز کسی در کارآمدی سلاح و در اراده محکم ما برای دفاع تردیدی ندارد.

بودجه دفاعی ۸ درصد افزایش می‌یابدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ حاتمی پس از حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره توان دفاعی کشور برای مقابله با تهدید‌های دشمنان افزود: ما در حوزه دفاع از کشور آنچه را که لازم است در حد بسیار خوبی داریم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت:​ از یک طرف از یک نیروی مسلح مجرب، آموزش دیده و پر انگیزه‌ای برخورداریم که در دنیا کم نظیر است و از سوی دیگر تسلیحات و تجهیزات مورد نیاز متناسب با دفاع بومی ما در همه حوزه‌ها در حوزه رزم هوایی‏، دریایی، موشکی و پدافندی، متکی بر توان علمی و فناورانه خودمان آن را تولید و تامین می‌کنیم و در اختیار نیرو‌های مسلح خودمان قرار می‌دهیم و در حوادث اخیر هم به همه کارآمدی آن اثبات شد.

وی افزود: شاید در گذشته دشمنان ادعا‌های فتوشاپ بودن وتبلیغی بودن تولیدات تسلیحاتی ما را می‌کردند، اما امروز با اتفاقاتی که افتاد نه در کارآمدی سلاح و نه در اراده محکم ما برای دفاع کسی تردیدی ندارد.

امیر حاتمی با تاکید بر اینکه ما هم توانمندی و هم اراده کافی برای دفاع داریم تاکید کرد: اگر از جایی تعرضی به کشور ما صورت بگیرد حتما در لحظه اول و با قاطعیت به آن پاسخ خواهیم داد.

وی با اشاره به کار‌هایی که دشمن برای نا امن سازی انجام می‌دهد، گفت: ما یک کشور مجرب در این موضوعات هستیم حاصل تجربیات ما از دوران دفاع مقدس و دهه ۶۰ این است که همه مردم ما قدر امنیت را به خوبی می‌دانند.

امیر حاتمی افزود: ملاحظه کردید به محض اینکه رهبر معظم انقلاب اشاره کردند مردم صفشان را از اغتشاش گران جدا کنند به دلیل همین آشنایی که مردم به اهمیت امنیت دارند متوجه شدند که دشمن می‌خواهد به تحریم اقتصادی، ناامنی را هم اضافه کند بنابراین بلافاصله صفشان را جدا کردند.

وی با تاکید بر اینکه پشتوانه اصلی ما در دفاع از کشور مردم عزیز ما هستند، گفت: در عین حال ما حرف‌های مردم را می‌شنویم آن‌ها حتما نقد و حرف دارند که باید شنیده شود و هیج ارتباطی با ناامنی ندارد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افزود: این حق مردم است که در آسایش و امنیت زندگی کنند و وظیفه نیرو‌های مسلح و دولت است که این اولین نیاز را برای زندگی، کار اقتصادی، سرمایه گذاری و حرکت مردم آماده کنند که با قدرت این کار را انجام خواهیم داد.

 بودجه دفاعی ۸ درصد افزایش می‌یابد 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از افزایش ۸ درصدی بودجه دفاعی در لایحه بودجه سال ۹۹ خبر داد.

امیر حاتمی درباره موضوع جلسه‌اش با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: موضوع این جلسه بودجه دفاعی بود، با توجه به اینکه کشوری هستیم که امر دفاع در آن شناخته شده است و مسئولان همه به اهمیت بودجه دفاعی اشراف دارند به همین علت مسئله جدی در این زمینه نداریم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ادامه داد: در لایحه بودجه سال ۹۹ یک فراز از بودجه مربوط به مباحث جاری، حقوق و مزایای شاغلان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح است که خوشبختانه هم کسری‌ها و هم افزایش آن به خوبی در لایحه بودجه دیده شده است و در آن بخش مشکلی نداریم.

وی افزود: بخش دیگر لایحه بودجه در زمینه بنیه دفاعی است که معمولا در دو سطح دولت و مجلس دیده می‌شود.

امیر حاتمی گفت: در این زمینه دولت پیشنهاد‌های خودش را مطابق قانون داده است و در حوزه بنیه دفاعی باید ۵ درصد از بودجه عمومی را به این امر اختصاص دهیم، بنابراین با توجه به پیشنهاد دولت این امر محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه بودجه دفاعی با پیشنهاد‌های دولت ۸ درصد در لایحه بودجه سال ۹۹ افزایش یافته است، افزود: اما در بخش‌هایی با توجه به اینکه حقوق، افزایشی بیش از ۸ درصد خواهد داشت می‌تواند کسری داشته باشد که در این زمینه با نمایندگان مجلس صحبت کردیم که با توجه به اشرافی که به اهمیت موضوع دفاعی دارند همه قول مساعد دادند تا در جریان بررسی بخش دفاعی بودجه مسائل آن را به دقت بررسی و حل کنند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح همچنین گفت: به ملت بزرگوار ایران اطمینان می‌دهیم که انشاء الله بودجه دفاعی خوب و متناسبی را در پایان بررسی مجلس خواهیم داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)