• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در جلسه بازدید از دانشگاه امیرکبیر مطرح شد

۳ برنامه اصلی دانشگاه امیرکبیر برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه برای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، شاخص افزایش قرارداد‌های صنعتی، توسعه نوآوری و مهارت افزایی را جز برنامه‌های اصلی خود قرار داده است.

۳ برنامه اصلی دانشگاه امیرکبیر برای رسیدن به دانشگاه نسل سومبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر سید احمد معتمدی در جلسه بازدید رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از برج فناوری این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی کشور است و اکنون بیش از ۱۴ هزار دانشجو دارد.
وی افزود: اکنون ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه دارای ۵۳۴ عضو هیأت علمی است که طی سال‌های اخیر ۱۲۰ عضو هیأت علمی جدید جذب شده است.
آقای دکتر معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال ۸۶ دارای برنامه راهبردی بوده است، افزود: براساس برنامه راهبردی این دانشگاه باید در سال ۱۴۰۴ جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.
وی ادامه داد: تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه‌های نسل سوم از دیگر اهداف برنامه راهبردی این دانشگاه است که برای دستیابی به این هدف سه شاخص افزایش قرارداد‌های صنعتی، توسعه نوآوری و مهارت افزایی مورد توجه است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این راستا تاکنون ۵ مرکز نوآوری در دانشکده‌های این دانشگاه راه اندازی شده است.

راه اندازی دومین برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اوایل سال آینده
همچنین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این جلسه بازدید گفت: برج دوم فناوری این دانشگاه قرار است اوایل سال آینده در راستای توسعه برنامه‌های نوآورانه و فناورانه دانشگاه راه اندازی شود.
آقای دکتر حسین حسینی تودشکی افزود: برنامه راهبردی این دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است تا براین اساس بتواند تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: برای دستیابی به این هدف به نوآوری و فناوری توجه شده است که ایجاد برج فناوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد در این راستا است.
وی تأکید کرد: علاقه مندیم دفتر تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ در دانشگاه برقرار باشد تا چرخ صنعت و دانشگاه حرکت کند.
آقای دکتر حسینی تودشکی با اشاره به ایجاد شرکت‌های دانش بنیان و مراکز نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اکنون ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در این دانشگاه حضور دارند.
وی عنوان کرد: شرکت‌ها و مراکز رشد این دانشگاه در برج فناوری مستقر هستند که برنامه داریم برج دوم فناوری این دانشگاه را اوایل سال آینده راه اندازی کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برج شماره ۳ فناوری این دانشگاه نیز ایجاد شده است که در آن ۲۰ شرکت رویشی دانشگاه نیز فعالیت می‌کنند.
آقای دکتر حسینی تودشکی ادامه داد: این دانشگاه دارای پارک علم و فناوری ۳۰ هزار مترمربعی در شهریار است که اکنون یک ساختمان ۳ طبقه و سوله در این پارک ساخته شده است و شرکت‌هایی که می‌خواهند تولید داشته باشند به این مکان منتقل می‌شوند. این فضا مستعد توسعه فعالیت‌های کارگاهی است.
وی افزود: مراکز اقماری این دانشگاه دارای مرکز نوآوری تخصصی در بخش پتروشیمی و نفت است که مرکز نوآوری پتروشیمی تا ۲۲ بهمن در ماهشهر افتتاح خواهد شد.
آقای دکتر فرهاد رحمتی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: تخصیص بودجه دانشگاه‌های کشور در اولویت قرار گیرد تا برای ادامه فعالیت‌های خود با مشکل مواجه نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به ۲ مصدوم برخورد سواری پژو با خودروی راهداری
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ پیروزی نمایندگان ایران در دور مقدماتی
ادامه بارش برف و باران در خراسان رضوی، در ۲۷ آذرماه
رئیس جمهور وارد بیرجند شد
پایان عملیات اصلاح و تعمیر خط انتقال فاضلاب شرق اصفهان
مسدود شدن رودخانه شریفی جاسک
هوای پاک اصفهان ارمغان باران
ایران قوی با جهاد علمی محقق می‌شود
قطعی برق در بخشی از شهر مشهد در پی بارش برف
هدایت و ذخیره‌سازی ۵۰ هزار مترمکعب روان‌آب برای آبیاری فضای سبز بیرجند
کتابی برای پرورش نسل مسئولیت پذیر در عصر جنگ ترکیبی
اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم
گوترش نگذارد غربی‌ها از او علیه ایران استفاده کنند
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
رانندگان قهرمان بی نشان جاده‌ها
اختراعی مقرون به صرفه در ساختمان سازی
چرا گردو برای صبحانه توصیه می‌شود؟
پلمب پوشاک‌فروشی فاقد پروانه کسب در رازوجرگلان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)