• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۹۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
اصفهان » اجتماعی

برنامه سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت فردا به استان اصفهان

وزیر صمت فردا برای افتتاح و بازدید از روند پیشرفت فیزیکی چند طرح صنعتی و شرکت در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه به استان اصفهان سفر می کند.

برنامه سفر وزیر صنعت، معدن وتجارت فردا به استان اصفهانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان اصفهان گفت: طبق برنامه ریزی،  وزیر صمت و هیئت همراه شامل فتح الهی مدیرکل دفتر این وزارتخانه ، جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی، صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع، صالحی نیا رییس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت و زادبوم رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ساعت 7 صبح وارد فرودگاه اصفهان می شوند و سپس به سمت شهرک صنعتی رنگسازان عزیمت می کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان اصفهان افزود: اولین برنامه سفر وزیر و هیئت همراه به اصفهان بازدید از شرکت بسته بندی ترام چاپ سپاهان بعنوان بزرگترین طرح بسته بندی کشور در شهرک صنعتی رازی شهرضا است.

ایرج موفق، پیشرفت فیزیکی ساخت این شرکت بزرگ در زمینی به مساحت 74 هزار متر مربع و زیربنایی به مساحت 30 هزار متر مربع از سال 95 تاکنون را  بیش از 72 درصد بیان کرد و گفت: براساس پیش بینی ها، این واحد صنعتی با ظرفیت پیش بینی شده 30 هزار تن در سال محصولاتی شامل انواع جعبه مقوایی، لیبل، جعبه از جنس طلق و کارتن برای بسته بندی با تجهیزات به روز آلمانی و ایجاد اشتغال مستقیم 600 نفر سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی افزود: وزیر صمت در ادامه سفر یک روزه خود از طرح توسعه شرکت آریان لبن نقش جهان با ظرفیت تولید 46 هزار تن انواع شیرخشک صنعتی، خامه فله ای و پودر پروتئین در سال و اشتغالزایی مستقیم 100 نفر همچنین شرکت شیمیایی فرشید شهرضا تولید کننده محصولاتی همچون هگزان، هیدروکربن های سنگین حاصل از بندینگ، زایلین مخلوط، پلیمرهای وینیل استات و اتیلن گلیکول حاصل از فرایند خالص سازی  با 80 درصد پیشرفت فیزیکی برپایه دانش فنی روز آمریکا،  بازدید می کند.

رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان اصفهان گفت: رضا رحمانی همچنین در بازدید از مجموعه صنایع غذایی مهدیس آپادانا مهیار تولید کننده کنسرو ماهی و فرآوری و بسته بندی مرغ و ماهی با ظرفیت اشتغال 150 نفر در هر شیفت به بررسی مشکلات این  مجموعه شامل؛ بدهی بانکی و جرایم مربوط به آن و نداشتن سرمایه در گردش می پردازد.

ایرج موفق  افزود: آخرین بازدید وزیر صمت و هیئت همراه در شهرک صنعتی رازی شهرضا بازدید از  طرح توسعه 5 هزار مترمربع سالن شرکت واگن سازی کوثر است که دراین بازدید مشکلات فعلی این واحد  شامل نبود سفارش واگن، جرایم مربوط به بدهی های معوقه بانکی، نوسانات نرخ ارز، نوسانات ریالی بازار و بی توجهی راه آهن به عنوان

 متولی به شرکت های سازنده بررسی می شود.

وی گفت: در ادامه این سفر یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیئت همراه با فعالان اقتصادي شهرستان های شهرضا و دهاقان با حضور در شرکت فولاد گستر حداد کچو نشستی خواهد داشت و پس از آن باحضور رضا رحمانی طرح توسعه شرکت فولاد گستر حداد کچو تولید کننده انواع پروفیل و لوله های نفت و گاز API و شبکه برپایه  شرکت های دانش بنیان با اشتغالزایی 300 نفر افتتاح می شود.

رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: سپس وزیر صمت و هیئت همراه باحضور در  شرکت فولاد مبارکه طرح شبکه فشار قوی و بزرگترین پست برق فشار متوسط کشور با ظرفیت تولید 63 و 400 کیلو ولت در فضای بسته را افتتاح و همچنین از ورق رنگی برای استفاده در تولید لوازم خانگی شرکت فولاد مبارکه رونمایی می کند.

ایرج موفق گفت: بازدید از طرح فرآیند تولید و اصلاحات مورد نیاز مواد اولیه شامل نخ های گیاهی شرکت قالی سلیمان تولید کننده فرش های ماشینی با تراکم فرش های دستباف شده و رونمایی  از فرش ابریشم نما از دیگر برنامه های سفر وزیر صمت به اصفهان است.

وی افزود: بازدید از روند اجرای شرکت نمایشگاه های اصفهان و شرکت در آیین تجلیل از صادر کنندگان نمونه استان در اتاق بازرگانی اصفهان، نشست با فعالان اقتصادی استان در حاشیه این برنامه و همچنین افتتاح دفتر نمایندگی شرکت مادر تخصصی حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته اصفهان پایان برنامه های سفر وزیر صمت به اصفهان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)