• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۰۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸
بین الملل » اروپا
پوتین در نشست خبری سالانه

آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان

رئیس جمهور روسیه: آمریکا در ردیف اول کشور‌های آلوده کننده جهان است و بیشترین گاز گلخانه‌ای را وارد جو زمین می‌کند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از مسکو ؛ ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در آغاز نشست خبری سالانه خود در مسکو گفت: آمریکا و بیشترین گاز گلخانه‌ای جهان را وارد جو زمین می‌کند.
گزارش اختصاصی از نشست سالانه پوتین با خبرنگاران
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
پوتین نشست خبری خود با تاکید بر ضرورت حفاظت از محیط زیست، افزود: آمریکا در ردیف اول کشور‌های آلوده کننده جهان است و بیشترین گاز گلخانه‌ای را وارد جو زمین می‌کند، در حالیکه روسیه پس از آمریکا، اروپا و چین، گاز گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کند.
رئیس جمهور روسیه اعلام کرد: روند استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر مبنای اتهامات «ساختگی» است. بعید است سنای آمریکا ترامپ را از ریاست جمهوری برکنار کند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حذف ورزش روسیه از رقابت‌های جهان و المپیک، تصمیمی سیاسی است
ولاپیمیر پوتین با انتقاد از تصمیم کمیته المپیک مبنی بر حذف ۴ ساله روسیه از مسابقات جهانی و المپیک گفت: این اتفاق نادر و در تاریخ ورزش جهان بی سابقه است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبکه ورزش روسیه افزود: چگونه است که برای یک اتهام واهی، دو بار مجازات برای یک کشور در نظر گرفته می‌شود، در حالیکه با همان ادله ناقص و کاملا سیاسی، تعداد زیادی از ورزشکاران روسی را از المپیک قبل محروم کرده بودند.
رییس جمهور روسیه به قدرت ورزشکاران روسی در میادین جهانی و المپیک اشاره و تاکید کرد: وقتی نمی‌توانند در میدان ورزش، ورزشکاران توانمند روسی را از پا دربیاورند، با پاک کردن صورت مسئله، کل ورزش روسیه را از حضور در میادین ورزشی حذف می‌کنند.
ولادیمیر پوتین با بیان نمونه‌های بسیاری از دوپینگ ورزشکاران کشور‌های مختلف، گفت: چگونه است که پس از محرز شدن دوپینگ ورزشکاران اروپایی و آمریکایی، آن‌ها بصورت انفرادی محروم می‌شوند، اما روسیه را بصورت کلی از مسابقات جهان و المپیک حذف می‌کنند.
پوتین در واکنش به محرومیت چهار ساله ورزش روسیه از شرکت در بازی‌های المپیک به علت دوپینگ، اعلام کرد روسیه باید بتواند با پرچم خودش در رقابت‌های ورزشی شرکت کنند.
 
پوتین مسئولیت بشر را در بروز تغییرات اقلیمی زیرسئوال برد
رئیس جمهور روسیه با اعلام این که کسی نمی‌تواند با اطمینان بگوید چه عواملی سبب تغییرات اقلیمی می‌شود، اجماع تقریبا علمی درخصوص مسئولیت بشر در تغییرات اقلیمی را زیر سئوال برد.
پوتین گفت: کسی عوامل تغییرات اقلیمی در جهان را نمی‌داند. می دانیم که زمین ما دوره‌هایی از گرم شدن و سرد شدن را پشت سر گذاشته است و این می‌تواند به فرآیند‌های موجود در جهان بستگی داشته باشد. یک تغییر کوچک در زاویه گردش زمین به دور خورشید می‌تواند منجر به تغییرات اقلیمی جدی در سیاره زمین شود.
 
تغییرات اقلیمی را جدی می‌گیریم
رئیس جمهور روسیه در نشست خبری سالیانه خود گفت: این کشور تغییرات اقلیمی را جدی می‌گیرد، چون روسیه به قطب شمال بسیار نزدیک است و به شدت تحت تاثیر عواقب آن قرار می‌گیرد.
پوتین در آغاز نشست خبری پایان سال ۲۰۱۹ با خبرنگاران در سخنان کوتاهی گفت: ما این جلسه را در پایان هر سال برگزار می‌کنیم تا از سالی که درحال تمام شدن است ارزیابی داشته باشیم، به عملکرد دولت خود نگاهی داشته باشیم، موفقیت‌ها و شکست‌ها را بررسی کنیم و به علل آن‌ها پی ببریم. در آغاز نمی‌خواهم زیاد صحبت کنم، چون می‌دانم افراد زیادی هستند که می‌خواهند سئوالات خود را بپرسند.
پوتین افزود: تلاش می‌کنم از پرسش‌های شما خبرنگاران به عنوان فرصتی برای برجسته کردن اتفاقاتی استفاده کنم که در روسیه در حال رخ دادن است.
ولادیمیر پوتین در پاسخ به  پرسش خبرنگاری درباره اثرات تغییرات اقلیمی و اثرات منفی آن بر روسیه، گفت: شما با این پرسش خود دقیقا به هدف زدید! روسیه به توافقنامه تغییرات اقلیمی پاریس ملحق شد. ما پیشتر اعلام کرده بودیم که قصد داریم به توافقنامه آب و هوایی پاریس ملحق شویم. براساس اعلام سازمان ملل متحد، روسیه یکی از کشور‌های آلاینده بزرگ در جهان محسوب نمی‌شود. براساس اعلام سازمان ملل متحد کشور‌های آمریکا و چین در صدر کشور‌های آلوده کننده محیط زیست در جهان قرار دارند که هر کدام ۱۶ درصد این آلایندگی را به خود اختصاص دادند. بعد از این دو کشور اتحادیه اروپا قرار دارد که که ۱۱ درصد سهم آلایندگی آن در جهان است. روسیه با شش درصد و هند با پنج درصد در رده‌های بعدی آلایندگی در جهان قرار دارند.
وی افزود: توافقنامه پاریس می‌گوید ما باید جلوی افزایش دمای کره زمین را به میزان ۱.۵ درصد بگیریم. نمی‌دانم می‌توانیم چنین کاری انجام دهیم یا خیر، چون هیچ کس نمی‌داند که علل تغییرات اقلیمی در سراسر جهان چیست؟ ما می‌دانیم که در تاریخ کره زمین مواقعی وجود داشت که سیاره زمین به شدت سرد یا به شدت گرم شده بود. بنابر این بعضی وقت‌ها تغییرات اقلیمی ممکن است به علت تغییرات در مدار گردش زمین حول خورشید باشد.
رئیس جمهور روسیه افزود: اکنون هرگونه تلاش برای ارزیابی عواقب تغییرات اقلیمی بر زندگی بشر در روی کره زمین بسیار چالش برانگیز است، اما من با همکاران و همتایان خود موافقم که می‌گویند باید کاری انجام دهیم. در مورد روسیه باید بگویم که کشور ما تغییرات اقلیمی را بسیار جدی می‌گیرد. افزایش دمای کره زمین ۲.۵ برابر بیشتر از متوسط جهانی است. ۷۰ درصد سرزمین روسیه در عرض شمالی واقع شده است. کل شهر‌های ما بالاتر از مدار قطب شمال قرار دارند که به صورت پرموفراست (خاک منجمد) هستند و اگر قرار باشد که این خاک‌ها از حالت انجماد خارج شوند تصور کنید که چه عواقبی خواهد داشت؟ ما در ماه دسامبر شاهد گرمای بی سابقه در مسکو بودیم که این دمای بالا ممکن است باعث بیابان زایی در بخشی‌هایی از روسیه شود یا ممکن است بلایای طبیعی مثل آتش سوزی مناطق جنگلی یا سیل را موجب شود. روسیه همچنان اقدام خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که اثرات تغییرات اقلیمی در این کشور را کاهش می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس جمهور روسیه عملکرد دولت‌های مختلف روسیه پس از فروپاشی شوروی را تشریح کرد.
ولادیمیر پوتین در ادامه نشست خبری سالیانه خود، به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران درباره مسائل داخلی روسیه پاسخ داد.
خبرنگاری پرسید: اغلب در رسانه‌ها گفته می‌شود که بخش واقعی اقتصاد روسیه مبتنی بر زیرساخت‌هایی است که در دوره شوروی (سابق) احداث شدند، کارخانه‌ها در زمان شوروی احداث شدند، بزرگراه‌ها نیز در زمان شوروی احداث شدند، منابع طبیعی روسیه هم در آن زمان مورد توجه قرار گرفتند. در ده سال گذشته چه اقداماتی صورت گرفت البته شاید برخی کارخانه‌ها و بزرگراه‌ها و فرودگاه‌ها احداث شده باشند!
ولادیمیر پوتین در پاسخ گفت: ما همیشه از انتقاد استقبال می‌کنیم. انتقاد همیشه باعث می‌شود که ما آماده باشیم، انتقاد باعث اندیشه و تفکر می‌شود. انتقاد باعث می‌شود که ما درباره مشکلاتی که مطرح می‌شوند دقت بیشتری داشته باشیم. تردیدی نیست که ما به میراث به جا مانده از دوره شوروی (سابق) متکی هستیم، یا حتی به میراث نسل‌های قبل‌تر متکی هستیم. اتحاد جماهیر شوروی اقدامات زیادی کرد که ما می‌توانیم به آن‌ها افتخار کنیم، پیروزی شوروی در جنگ جهانی دوم، دستاورد‌های فضایی و سایر دستاورد‌ها جزو دوره اتحاد جماهیر شوروی هستند. لازم است که ما قدردان اقدامات پیشینیان خود باشیم، چون آن‌ها کشوری به این قدرتمندی را در یک دوره زمانی بسیار کوتاه ساختند. برخی افراد می‌گویند که از زمان شوروی تاکنون هیچ تغییری رخ نداده است,، اما پاسخ من به این دسته افراد این است که ۷۵ درصد «توانِ تولید» در روسیه از سال ۲۰۰۰ به بعد ایجاد شده است. متوسط عمر تجهیزات ۱۲ سال است. ما سه فرودگاه جدید احداث کردیم, ۴۵ باند جدید فرودگاه احداث کردیم، ما ۱۲ ایستگاه جدید قطار احداث کردیم، شمار زیادی از تاسیسات نوسازی و بهینه سازی شدند. ما تعداد بزرگراه‌های ملی در کشور را دو برابر کردیم. ما قبلا ۳۹ هزار کیلومتر بزرگراه داشتیم، اما اکنون ۸۰ هزار کیلومتر بزرگراه داریم.
در بخش کشاورزی هم الگو هستیم. اگر به یاد داشته باشید روسیه همیشه از بزرگترین وارد کنندگان غلات - به خصوص گندم- بود، اما امروز روسیه بزرگترین صادر کننده گندم است. روسیه بزرگترین صادر کننده گندم است، روسیه صادر کننده شماره یک گندم در جهان است که از کانادا و آمریکا پیشی گرفته است.
آن‌ها گندم بیشتری تولید می‌کنند، ولی مصرف شان از ما بیشتر است، اما تولید گندم در روسیه آنقدر زیاد است که ما در سطح جهان صادر کننده اول در زمینه گندم هستیم. بخش کشاورزی ما شاهد رشد ۴۶ درصدی بوده است. صادرات ما در بخش کشاورزی ۲.۶ برابر شده و به ۲۴ میلیارد دلار رسیده است. فقط محصولات کشاورزی و گندم نیستند که منبع اصلی درآمد زایی ما هستند بلکه ما در بخش پرورش طیور و دامداری عملکرد خوبی داریم. کل بنادر احداث شده در زمان شوروی توان جابجایی ۳۰۰ میلیون تن کالا‌ها را داشتند، اما اکنون ظرفیت جابجایی بنادر روسیه به یک میلیارد و یکصد و چهار میلیون تُن رسیده است. ما در ۲۰ سال گذشته این کار‌ها را انجام دادیم. ما حدود ۶۰۰ میدان و منابع انرژی کشف کردیم که ۵۷ مورد آن در سال ۲۰۱۹ کشف شدند. شما می‌توانید به همه صنایع از جمله صنعت اتمی و انرژی هسته‌ای نگاه کنید. ما هشت نیروگاه جدید راه اندازی کردیم درحالیکه در زمان شوروی فقط ۱۶ نیروگاه داشتیم. ما در بخش انرژی یکی از سبز‌ترین کشور‌ها هستیم. ما صنایع جدید مثل گاز طبیعی مایع داریم. نیروگاه‌های برق - آبی شاهد پیشرفت‌های زیادی بودند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
توافقنامه مینسک بی بدیل است
ولادیمیر پوتین در ادامه نشست خبری سالیانه خود در پاسخ به پرسشی درباره اوکراین گفت: من تلاش می‌کنم از پرسش‌های این چنینی اجتناب کنم، چون به نظر من مناسب نیست که من بخواهم درباره همتایان خود (ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین) اظهار نظر کنم حتی اگر آن فرد دیگر در راس قدرت نباشد. من تلاش می‌کنم که به افراد برچسب نزنم. شاید ما درباره چهره‌های تاریخی صحبت کنیم، اما تلاش من این است که درباره افرادی که در قدرت هستند هیچ قضاوتی نداشته باشم. برخی از آن‌ها ممکن است معایبی داشته باشند، اما اگر افرادی در یک کشور انتخاب می‌شوند معنی اش این است که این افراد فوق العاده هستند، چون از یک آزمون بیرون آمده اند.
رئیس جمهور روسیه درباره توافقنامه مینسک گفت: توافقنامه مینسک بی بدیل است. من از صحبت‌های ولودیمیر زلنسکی پس از ترک پاریس نگران شدم. وی گفت که می‌توان در توافقنامه مینسک بازنگری صورت داد درحالیکه اصلا اینگونه نیست و بازنگری در توافقنامه مینسک به معنی روبرو شدن با بن بست است. وضعیت ویژه دنباس باید در قانون اساسی گنجانده شود و این مسئله بخش اصلی توافقنامه مینسک است. این توافقنامه به مدت یکسال تمدید شده است، ولی ما -یعنی من و سایر اعضای چهارگانه نرماندی- (روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه) گفته ایم که این مسئله باید در قانون اساسی گنجانده شود. نه دولت قبلی و نه دولت کنونی اوکراین هیچ کدام تمایلی به این کار ندارند، اما کسی نمی‌تواند از این کار طفره برود. نکته بعدی این است که باید گفتگوی مستقیم با دنباس صورت گیرد درحالیکه اکنون این گفتگوی مستقیم وجود ندارد. آن‌ها گفتند که در مورد تمرکز زدایی تغییراتی صورت خواهد گرفت که به نظر من خوب است، اما آیا این تغییر جایگزین توافقنامه مینسک خواهد شد؟ آیا جایگزین وضعیت ویژه دنباس خواهد شد؟
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان آمریکا، بیشترین آلوده کننده محیط زیست جهان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)