• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۲۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش

برای تغییر جریان دانش محوری تلاش می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور: برای تغییر جریان دانش‌محوری در آموزش‌وپرورش بر اساس رویکرد سند تحول تلاش می‌کنیم.

برای تغییر جریان دانش محوری تلاش می‌کنیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آقای محسن حاجی میرزایی صبح امروز در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور که در سالن کنفرانس دفتر وزیر برگزار شد، با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم به زمینه‌های مشترکی برای توسعه همکاری‌ها بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دست پیدا کنیم، گفت: به دنبال یافتن زمینه‌های همکاری هستیم و ترجیح می‌دهیم به نقطه مشترک مطلوب بین آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برسیم و با انرژی برای دست‌یابی به این هدف تلاش می‌کنیم.
وی بابیان اینکه از همان روز‌های آغازین کار در وزارت آموزش و پرورش برای همکاری با معاونت علمی و فناوری صحبت کردم و تأخیر آن تا به امروز به دلیل درگیری‌های شروع سال تحصیلی و برخی مشکلات دیگر بود، افزود: وزارت آموزش و پرورش تلاش‌هایی را برای تغییر مسیر خود آغاز کرده است، زیرا اکنون آموزش و پرورش کشور به صورت جریان دانش‌محوری است و نظام سنجش هم بر همان شکل پیشین استوار است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مفاهیم سند تحول بنیادین گفت: در سند تحول پیش‌بینی‌شده است که از آموزش به سمت تربیت برویم و تربیت تمام ساحتی داشته باشیم که یکی از این ساحت‌ها، ساحت علم و فناوری است که برای دست‌یابی به این هدف مهم نیاز است اقداماتی صورت بگیرد و بستر‌های پیشرفت را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: در ادامه همکاری با معاونت علمی و فناوری اعضا مشخص خواهند شد تا موارد مطرح شده همچون طرح شهاب، پژوهش سرا‌های دانش‌آموزی، مدارس استعداد‌های درخشان و کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ ها) را پیگیری کنند.
آقای حاجی میرزایی با بیان اینکه معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور بسیار راهگشا اقدام می‌کند و در تلاش هستیم تا این ارتباط را تعمیق و گسترده کنیم، گفت: نتایج آزمون‌های تیمز و پرلز باعث شده تا به فکر پیشرفت در این آزمون‌ها باشیم.
در ادامه این نشست اعضای شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش به بیان پیشنهاد‌هایی در راستای همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداختند، که مقرر شد با تشکیل کارگروه‌های مشترک و با تعیین مسوولیت هر برنامه، اقدامات مورد نظر انجام گیرد.

آمادگی شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب و کار‌های نوپا برای همکاری با آموزش و پرورش
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در نشست با اعضای شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش از آمادگی شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ ها) برای همکاری با وزارت آموزش و پرورش خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آقای سورنا ستاری در دیدار با اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش که صبح امروز در سالن کنفرانس دفتر وزیر برگزار شد، گفت: باید ارزیابی از هدف آموزش دانش‌آموزان داشته باشیم که برای پاسخ به این پرسش نیازمند یک مدل بومی هستیم.
وی بابیان اینکه اکنون مدل غربی برای دانشگاه داریم و دانشجویان و دانش آموزان آموزش‌هایی می‌ببینندکه با محیط اطرافشان سنخیتی ندارد، افزود: به دنبال برنامه‌هایی هستیم که آموزشی به دانش آموزان و دانشجویان داده شود که مشکلات جامعه را برطرف کند و بومی‌سازی شده باشد.
آقای ستاری بابیان اینکه باید نظام آموزشی نوین را در کشور بومی کنیم، گفت: با همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری الگوسازی انجام دهیم و منظورمان از آموزش را تعریف می‌کنیم تا نشان داده شود آموزش مدنظر ما چیست.
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور افزود: اکنون تنها مشکل مالی نیست بلکه مسأله نوع تفکر است که باید مشخص شود هدف از آموزش دانش آموزان چیست.
وی بابیان اینکه پژوهش سرا‌ها تجربه موفقی است که با آموزش و پرورش داشته‌ایم، گفت: در فرایند تجهیز پژوهش سرا تمام تجهیزات ایرانی خواهند بود و درخواست می‌کنم تا در آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای به پژوهش سرا‌ها شود.
آقای ستاری تصریح کرد: باید شبکه آزمایشگاهی در آموزش و پرورش ایجاد کنیم تا پژوهش سرا‌ها فعال‌تر شوند و محققان بتوانند برای استفاده از تجهیزات به پژوهش سرا‌ها مراجعه کنند.
معاون علمی و فناوری با اشاره به مدارس استعداد‌های درخشان، گفت: باید مشخص شود که برای دانش آموزان سمپاد چه برنامه‌ای در نظر گرفته خواهد شد و البته به این معنی نیست که برچسب نخبه داشته باشیم.
آقای ستاری با اشاره به بازار آموزش و پرورش، افزود: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب و کار‌های نوپا (استارتاپ ها) آمادگی همکاری با آموزش و پرورش را دارند. همچنین توسعه کسب و کار‌های نوپای خدماتی می‌تواند به آموزش و پرورش کمک کند البته نه باهدف اینکه آموزش و پرورش پولی پرداخت کند.
وی ادامه داد: کسب و کار‌های نوپایی داریم که در حوزه خدماتی و فناوری می‌توانند به خوبی آموزش و پرورش را کمک کنند.
معاون علمی و فناوری با اشاره به فناوری‌های ساخت مدارس، گفت: ایده‌های متعدد در ساخت مدارس داریم که می‌توانید به جای کانکس از آن‌ها استفاده شود و در مدت کوتاهی مدارس ساخته شوند.
آقای ستاری تأکید کرد: در زمینه‌های الگوسازی، مشخص شدن هدف و تکلیف پژوهش سراها، مدارس استعداد‌های درخشان و طرح شهاب آمادگی همکاری با وزارت آموزش و پرورش هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)