• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۵۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸
کرمانشاه » اقتصادی
مسئول کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی

به کارآفرینان حوزه سلامت "یارانه دستمزد" پرداخت می‌شود

مسئول کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی در جلسه توجیهی صنوف مرتبط با معاونت غذا و دارو، از اجرای طرح یارانه دستمزد به کارآفرینان فعال در حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه محمد رشیدی مسئول کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی گفت: طرح یارانه دستمزد با به کارآفرینان حوزه سلامت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۸ استان کشور از جمله استان کرمانشاه اجرا می‌شود و یکی از طرح‌های دولت در راستای سیاست‌های رونق بازار کار است.
وی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح کمک شایانی به این بخش خواهد شد افزود: براساس این طرح که در حمایت از مناطق غیر برخوردار از اشتغال صورت گرفته وجهی به صورت ۳ ماه یکبار بابت بخشی از دستمزد نیروی کار شغل اولی ۲۰ تا ۳۵ سال توسط دولت به کارفرما پرداخت می‌شود.
محمد رشیدی در ادامه تصریح کرد: بر اساس طرح "یارانه دستمزد"، به کارآفرینان شغل اولی در واحد‌های خود استفاده کنند، به میزان ۳۰ درصد یارانه دستمزد به مدت یکسال تعلق می‌گیرد تا هزینه‌های اشتغال برای آنان نیز کاهش یابد.
مسئول کار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی ضمن اعلام اینکه سقف بهره مندی هر کارگاه برای استفاده از نیروی کار شغل اولی معادل حداکثر ۵۰ درصد نیروی کار موجود است افزود: کاهش هزینه‌های بکارگیری نیروی کار برای کارفرما، افزایش فرصت اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، حمایت از ارتقای تولید داخلی و رقابت پذیری در بنگاه‌های اقتصادی بخش سلامت و ارتقای سطح سرمایه انسانی کارگاه‌های فعال بخش خصوصی و تعاونی در این حوزه از مهمترین اهداف این طرح است.
وی همچنین با اشاره به اینکه دولت در پی ایجاد اشتغال است ادامه داد: یکی دیگر از راهکار‌های دولت در راستای کاهش بیکاری و رونق اشتغال در استان‌ها اجرای طرح کارورزی است که در آن تمام دانش آموختگان دانشگاهی دارای حداقل مدرک کارشناسی که جویای کار و متقاضی کارورزی هستند می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.
وی همچنین مشوق‌های بیمه‌ای را انگیزه‌ای برای کارفرمایان در جهت افزایش جذب کارورزان در این طرح اعلام کردو گفت: برای افزایش احتمال جذب این افراد و ماندگاری آن‌ها در محیط کار، در صورت جذب کارورزان در واحد و بنگاه اقتصادی مربوطه، دولت تا ۲ سال ۱۰۰ درصد حق بیمه کارفرما را پرداخت خواهد کرد. بدین ترتیب کارفرمایان تا ۲ سال از پرداخت حق بیمه در قبال کارورزان معاف خواهند بود.
وی همچنین از افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه، ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب وکار خبر داد و گفت: ارتقاء اخلاق و صلاحیت حرفه‌ای دانش آموختگان و کاهش هزینه بکارگماری نیروی کار برای کارفرما از جمله اهداف اجرای طرح کارورزی است.
گفتنی است این جلسه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو با حضور مسئول کارآفرینی دانشگاه، نماینده اداره کار، نمایندگان انجمن داروسازان، نماینده مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی و مدیران شرکت‌های توزیع دارو برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و ششم آبان ۱۴۰۴)
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)