• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۶۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۱
خراسان جنوبی » اجتماعی
سال آینده

اختصاص ۱۵هزار و ۵۵۰میلیارد تومان برای رفع محرومیت در کشور

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور: دولت ۱۵هزار و ۵۵۰میلیارد تومان صرفا برای رفع محرومیت در کشور برای سال آینده صرف می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، آقای نوبخت در سفر به خراسان جنوبی و در حاشیه مراسم بهره برداری از ۲هزار واحد مسکن محرومان در روستای هج و نج گفت: همچنین سال آینده ۵هزار و ۲۰۰میلیارد تومان برای طرح‌های مربوط به درمان و طرح تحول سلامت سرمایه گذاری می‌ کنیم.
وی تأکید کرد: تلاش می‌کنیم برای اینکه فشار کمتری به مردم وارد شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: برای اینکه دشمن را مأیوس کنیم همانطور که امسال 39هزار و ۵۰۰میلیارد تومان برای طرح‌های مختلف پرداخت کردیم، سال آینده هم برای طرح مختلف تا ۷۰هزار میلیارد تومان اضافه می‌کنیم.
وی گفت: با وجود تحریم ها، علاوه بر اجرای طرح‌های زیربنایی از رسیدگی به محرومان و افراد کم در آمد نیز غافل نشدیم.
نوبخت با اشاره به افتتاح طرح‌های عمرانی مختلف در جای جای کشور، دشمنان بدانند این تحریم جز اینکه حیثیت خود آنها را در جهان از بین می‌برد چیز دیگری برای آنها ندارد و بدانند که ما به وعده‌های دروغین آنها دل نبستیم و با اتکا به امکانات خود پیش می‌رویم و به دنبال حفظ استقلال هستیم.
وی با اشاره به تعهد ساخت ۴۳هزار واحد مسکونی ویژه محرومان برای استان‌های دیگر تاکنون گفت: تعدادی از این واحد‌ها در هفته‌های آینده در کشور افتتاح می‌شود.
نوبخت در خصوص تحریم‌های ظالمانه با عنایت به اینکه تلاش بدخواهان نظام این است که تحریم را فشرده کنند که ما نتوانیم به مردم خدمت کنیم و همه تلاش دولت این است در امور اجرایی به گونه‌ای عمل کند که کمترین فشار از سوی تحریم بر مردم باشد.
وی گفت: همه دشمنان بدانند دولت همه تعهداتی که برای پرداخت حقوق، دستمزد و بازنشستگان داشته را سروقت پرداخت‌ کرده و هر چقدر تحریم‌ ها طول بکشد ضمن اینکه شرمنده مردم هستیم، ولی تلاش می‌کنیم در بخش جاری تعهدات را اجرا کنیم  و سال آینده علاوه بر تعهدات حقوق و و دستمزد کارکنان ۱۵درصد افزایش می‌یابد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: طرح‌هایی که امروز هم افتتاح شد ریالی از آن ربطی به خارج ندارد و با استفاده از امکانات داخلی کار می‌ کنیم و تلاش می‌کنیم به گونه‌ ای باشد که کمترین فشار را به مردم داشته باشیم.
وی در خصوص خبر خوش به مددجویان کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی هم گفت: مددجویان زیرپوشش این نهاد‌ها هم همانند کارکنان ۱۵درصد افزایش مستمری خواهند داشت و علاوه بر این افزایش، ۱۵هزار و ۵۵۰میلیارد تومان برای انوع خدمات به مددجویان و افراد پشت نوبت در سال آینده صرف خواهیم کرد.
نوبخت با اشاره به اینکه در سفر قبل به این استان ۹۷۰میلیارد تومان از سوی دولت تعیین شد که برای استان سرمایه گذاری شود که از این رقم سهم سال جاری ۴۷۰میلیارد تومان بود که از این رقم ۲۹۰میلیارد تومان تاکنون پرداخت شد و مابقی قبل از پایان سال پرداخت می‌شود.
وی گفت: برای روستا‌ها احداث ۱۰هزار واحد مسکونی در برنامه بود که ۲هزار واحد بهره برداری شد و مابقی در دست اجرا است و بخش بزرگی را در دهه فجر و همه را تا اسفند به اتمام می‌رسانیم.
نوبخت با اشاره به اینکه در مراسم کلنگ زنی این واحد‌ها زمان اجرای طرح را یک ساله عنوان کردیم گفت: هم اکنون به گونه‌ای کار شده که تعهد ما نسبت به ۱۰ هزار واحد مسکونی به انجام برسد.
وی گفت: در بخش دیگری از فعالیت‌هایی که برای استان خراسان جنوبی داریم دیگر طرح‌هایی که ۹۷۰میلیارد تومان برای توسعه استان در نظر گرفته شد که دوساله است و امیدواریم تا پایان سال آینده آنها را تمام کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)