• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۲۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

اقدام ضد بشری آمریکا عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی است

مجمع جهانی صلح اسلامی تاکید کرد: اقدام ضد بشری آمریکا زمینه‌های بی‌نظمی در اداره امور جوامع و نظام بین الملل را تشدید می‌کند و عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی به خصوص منطقۀ غرب آسیاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت شهادت «سردار قاسم سلیمانی» بیانیه صادر کرد.
متن بیانیه به این شرح است:
«دنیای اسلام و جبهه مقاومت که بر اساس مبانی و اصول بشردوستانه برای مبارزه بر علیه ترویسم و ناامنی و برقراری عدالت، کرامت انسانی و صلح تلاش می‌کند، امروز یکی از فرماندهان عالیرتبه و پیشتاز در مبارزه با تهدیدات صلح و ناامنی در منطقۀ غرب آسیا را از دست داد.
مجمع جهانی صلح اسلامی این مصیبت بزرگ را به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ملت‌های مسلمان و آزادیخواهان جهان تسلیت عرض می‌نماید.
مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است؛ جهان اسلام و منطقه غرب آسیا چند سالی است که با دسیسه و مکر قدرت‌های بزرگ و سلطه گر، به میدان نبرد بین گروه‌های ترویستی با ملت‌ها و شهروندان بی گناه تبدیل شده است. گروه‌های تروریستی که به اذعان همگان و شواهد بارز، زاییده و محصول قدرت‌های سلطه گر هستند و با حمایت اینان که باید آن‌ها دولت‌های تروریستی و تروریسم دولتی نامید، دست شان به خون هزاران نفر از مردم بی گناه و زنان و کودکان آغشته است. سکوت برخی دستگاه‌ها و نهاد‌های بین المللی در برابر این اقدامات ضد بشری باعث شد تا صلح و امنیت در تمام جهان به مخاطره بیفتد.
در این میان «سردار قاسم سلیمانی» نامی آشنا برای مردم منطقه و آزادیخواهان جهان بوده، هست و خواهد بود که همواره در خط مقدم مبارزه با گروه‌های تروریستی و تلاش برای برقراری صلح و عدالت قرار داشت.
امروز بار دیگر دنیا و دستگاه‌های به ظاهر مدافع حقوق بین الملل و حقوق بشر شاهد یکی از ننگین‌ترین اقدامات سازمان یافته و تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و جمعی از مبارزان ضد تروریسم است که در تناقض آشکار با موازین و حقوق بین الملل و نقض حاکمیت قانونی کشورهاست. آیا جهان این گستاخی ضد قانونی و ضد بشری دولتمردان آمریکا را تحمل خواهد کرد؟
مجمع جهانی صلح اسلامی این اقدام ضد بشری را که برخلاف موازین بین المللی و توسط کشوری سلطه گر در کشوری ثالث و با هدف بر هم زدن نظم، امنیت و صلح منطقه صورت گرفت، به شدت محکوم می‌کند و معتقد است این اقدام که زمینه‌های بی نظمی در اداره امور جوامع و نظام بین الملل را تشدید می‌کند و عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی به خصوص منطقه غرب آسیاست، باید به سرعت از جانب دستگاه‌های بین المللی محکوم شود و دولت امریکا را تنبیه و مجبور به التزام به رعایت قوانین بین المللی و حقوق بشر کنند.
دولت آمریکا که سابقه طولانی و متعددی در نقض حقوق بشر و قوانین و معاهدات بین المللی دارد، و دولتمردان کنونی آمریکا که این اقدامات را وسیع‌تر و گسترده‌تر در پرونده دارند که خروج از پیمان‌های مختلف بین المللی شاهدی بر این مدعاست، باید عواقب زیانبار اینگونه اقدام ضد انسانی و ضد حقوق بین الملل را بر عهده گیرند.
به نظر ما، اکنون نخبگان، اندیشمندان، آزادیخواهان و سازمان‌های دولتی و سازمان‌های مردم نهاد در افشای ترویسم دولتی و گروه‌های تروریستی مورد حمایت قدرت‌های بزرگ که باعث نقض صلح، عدالت و امنیت جهانی می‌شوند، وظیفۀ مهم و بزرگی دارند که می‌توانند ضمن محکوم کردن اینگونه اقدامات تروریستی، با هم اندیشی و همفکری در راستای برقراری صلح و عدالت در منطقه و جهان ایفای نقش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)