• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۴۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دختر سردار دل‌ها:

ترامپ خیال نکن با شهادت پدرم همه چیز تمام شد

دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی: آمریکا و صهیونیسم بدانند شهادت پدرم موجب بیداری بیشتر فطرت انسان‌ها در جبهه مقاومت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زینب سلیمانی در مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همرزمانش در دانشگاه تهران با بیان اینکه این بیداری روزگار آن‌ها را تیره و تار و خانه‌های عنکبوتی آن‌ها را فرو خواهد ریخت افزود: دیروز جهانیان استقبال بی نظیر مردم عراق و ایران را در تشییع پیکر حاج قاسم و مجاهد بزرگ ابومهدی نظاره کردند و امروز در تهران و فردا در کرمان نیز خواهند دید و در این حماسه حضور عاشورایی ملت ایران پیام خود را به کل دنیا خواهد رساند.
وی گفت: به قول پدرم، «آقای ترامپ قمارباز» تدبیر شیطانی تو در جدایی و تفرقه میان دو ملت ایران و عراق با خطای راهبردی و به خاک و خون کشیدن دو مجاهد بزرگ ابومهدی و حاج قاسم که موجب پیوند تاریخی بین دو ملت ایران و عراق شد، تنفر جاودانه آن‌ها را علیه آمریکا برانگیخت.
دختر شهید سپهبد قاسم سلیمانی با بیان اینکه دیروز پارلمان عراق خروج آمریکا را از عراق کلید زد افزود: خانواده سربازان آمریکایی در غرب آسیا که شاهد ذلت آمریکا در نبرد‌های سوریه، عراق، لبنان، افغانستان، یمن و فلسطین بوده اند در انتظار مرگ فرزندانشان، روز‌های شان را سپری خواهند کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: ترامپ دیوانه که خود نماد جهل و بازیچه دست صهیونیسم هستی، خیال نکن با شهادت پدرم همه چیز تمام شد، رهبرم؛ پدرم که رهبری داشت در کنارش بود و در کنارش ایستاد، ما هم همانند پدرم در کنارش خواهیم ماند.
زینب سلیمانی افزود: امروز سلیمانی‌های مقاومت پیام داده اند، عموی عزیزم سیدحسن نصرالله پیام خود را داد. اسماعیل هنیه، بشار اسد، زیاد نخاله، ابوحسن عامری و عبدالملک حوثی که هر کدام به تنهایی، چون پدرم برای نابودی امثال تو کفایت می‌کنند پیامشان را خواهند داد.
وی گفت: پدرم همراه دیگری هم داشت که همیشه با او بود، آقای پورجعفری؛ باید از ایشان بگویم، چون بدون پدرم آب و غذا نمی‌خورد و بدون پدرم نمی‌خوابید. ایشان نماد یک مجاهد صادق بود در نهایت نیز در کنار پدرم به آرامش رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دختر شهید سپهبد قاسم سلیمانی افزود: همه ستمگران عالم بدانند پدرم در قلب ملت ایران و امت مقاومت و آزادی خواهان جهان جای دارد.
وی گفت: در پایان با تجدید پیمان مجدد با رهبر عزیزمان قول می‌دهم من وهمه فرزندان پدرم با خاطرات و مهربانی‌های پدرم که همواره زنده است و نزد خدا روزی می‌خورد زندگی می‌کنیم و بغض و کینه خودمان و فرزندانمان را با دستور ولایت علیه ظالمان تا ابد حفظ خواهیم کرد.

حاج قاسم بزرگترین مرد راهبردی در محاسبه قدرت و رفتار دشمن بود

دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت:: شاگردان مکتب خمینی و خامنه‌ای در کلاس درس جهاد و اخلاص سلیمانی تربیت شدند.
خانم زینب سلیمانی در مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همرزمانش در دانشگاه تهران افزود: آقای من، پدرم برای اطاعات از شما که، ولی فقیه هستید ما را تربیت کرده است. پدرم افتخارش این بود که سرباز شماست، او جانش را فدا کرد تا سربازی شایسته شما باشد.
وی گفت: نکند خدای نکرده شهادتش اندوهی بر چهره مبارک شما شود. ما پدر خودمان، برادران و فرزندان مان را در راه ولایت تقدیم می‌کنیم تا خدای نکرده شما احساس تنهایی نکنید.
دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی افزود: پدرم بیش از ۴۰ سال در کشتی عاشورا و با چراغ ولایت در تلاش خستگی ناپذیر با شوق شهادت در نبرد با دشمنان اسلام و انسانیت شجاعانه پیکار کرد. او پدری دلسوز برای فرزندان خود و تمام فرزندان شهدا بود. او مهربان‌ترین و عاطفی‌ترین همسر و پدری مجاهد و بی‌باک و سربازی فداکار برای ولایت بود و اطاعت از ولایت را شرط ایمان می‌دانست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: حاج قاسم بزرگترین مرد راهبردی در محاسبه قدرت و رفتار دشمن بود و در جنگ‌ها و نبرد‌ها عشق شهادت او را به نزدیک‌ترین خط مبارزه با دشمن ترغیب می‌کرد، ایمان او به خدا دشمن را در دید او به ناچیزی در مقابل قدرت خدا تبدیل می‌کرد.
زینب سلیمانی افزود: پدرم خواب راحت را از چشم تمام ستمگران، مستبدان و تکفیری‌ها ربوده بود، اسم حاج قاسم سلیمانی آشیانه صیهونیزم، تکفیر و نظام سلطه را، هم اینک نیز می‌لرزاند.
وی گفت: امروز اندیشه و جهاد پدرم جبهه مقاومت را به مکتبی نهادینه شده و پیروز تبدیل کرده است، جهانیان پیام جهاد و اندیشه سلیمانی را فهمیده و ذلت نظام سلطه و صهیونیسم و تکفیر را مقابل آن، جهان دیدند.
دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی افزود: آمریکا باید بداند که عاشورا منشا قدرت مجاهدین و آزادیخواهان و موجب وحشت دشمنان اسلام و انسانیت است، شاگردان مکتب خمینی و خامنه‌ای در کلاس درس جهاد و اخلاص سلیمانی تربیت شدند و تا زنده‌اند شاگردان دیگری را تربیت و موجب رعب و وحشت مضاعف سلطه‌گران و تکفیریان خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)