پخش زنده
امروز: -
راه 72 روستای بخش تَلَنگ شهرستان قصرقند با 16 هزار نفر جمعیت به مرکز این بخش قطع همچنان قطع است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، این قطع ارتباط به علت طغیان رودخانه های فصلی در پی بارندگی های 48 ساعت گذشته اتفاق افتاده است.
پاینده، بخشدار تلنگ گفت: بنا به اعلام اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای قصرقند تا فروکش کردن آب، امکان برقراری ارتباط در این مسیرها میسر نیست.
وی افزود: راه ارتباطی مرکز این بخش به مرکز شهرستان نیز قطع شده و برای دستیابی به شهرستان قصرقند باید از دیگر راه ها عبور کرد.
نیروهای هلال احمر شهرستان نیکشهر هم به کمک رسانی به روستای تم تیلگ ( tom teelag) این شهرستان اقدام کردند.
علوی، رئیس هلال احمر نیکشهر گفت: 14 خانواری که درگیر ورود سیلاب به منازلشان شده اند، اسکان اضطراری داده شده و اقلامی از جمله موکت، پتو و موادغذایی بین آنان توزیع شده است.
عصر دیروز شکسته شدن بند خاکی روستای تم تیلگ پس از بارندگی ها موجب شد تا سیلاب وارد خانه های این روستا شود.