• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲
بوشهر » اجتماعی
مدیر کل مدیریت بحران استانداری بوشهر:

نصب ۱۵ ایستگاه شتاب‌نگار برای کنترل پهنه لرزه خیزی

مدیر کل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: به‌زودی ۱۵ دستگاه شتاب‌نگار برخط در شهر‌هایی که بر روی گسل‌های اصلی  واقع شده‌اند، نصب می‌شود.

نصب ۱۵ ایستگاه شتاب‌نگار برای کنترل پهنه لرزه خیزیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، جهانگیر دهقانی بیان کرد: با پیگیری مدیریت بحران و اداره کل راه و شهرسازی بوشهر، ۱۵ دستگاه شتاب‌نگار برخط در شهر‌های بوشهر، برازجان، عسلویه، گناوه، دیر، جم، بندر دیلم، اَهرَم، خورموج، بردخون، شبانکاره، کاکی، شُنبه، کلمه و سیراف راه‌اندازی خواهد شد.

وی با بیان اعتبار ۴۰ میلیارد ریالی دستگاه‌های شتاب نگار را مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی تامین کرده است افزود: این دستگاه‌ها تا دو هفته آینده در شهر‌های مذکور نصب و راه‌اندازی خواهد شد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری بوشهر خاطرنشان کرد: پیش از این نیز چندین دستگاه دیجیتال شتاب‌نگار برون خط (آفلاین) در استان نصب شده بود که با نصب شتاب‌نگار‌های برخط در منطقه و افزایش سه ایستگاه جدید در کنگان، نخل تقی و چاه مبارک، تعداد این دستگاه‌ها به ۳۵ مورد خواهد رسید.

وی اضافه کرد: استان بوشهر با نصب ۱۵ ایستگاه شتاب‌نگار برخط و ۲۰ دستگاه شتاب‌نگار دیجیتال برون خط آفلاین، ۳۵ ایستگاه از هزار و۲۵۰ ایستگاه شتاب‌نگاری کشور را در اختیار خواهد داشت.

دهقانی بیان کرد: دستگاه‌های شتاب‌نگار برخط در مرحله نخست در شهر‌های لرزه‌خیز استان نصب می‌شود و هر دستگاه دارای عملکردی به شعاع چند صد کیلومتر است.

وی سامانه پاسخ و هشدار سریع را مهمترین ابزار مدیریت بحران دانست و افزود: امواج رادیویی با سرعت بیشتر نسبت به امواج زلزله منتقل می‌شود، بنابراین می‌توان قبل از رسیدن امواج مخرب زلزله به منطقه هدف، به کمک امواج رادیویی هشدار زلزله را به مناطق دورتر اعلام کرد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری بوشهر ادامه داد: همچنین این دستگاه بعد از وقوع زلزله با ارائه میزان شدت و استفاده از نقشه‌های لرزش  به مدیریت بحران در مناطق مختلف کمک می‌کند، به‌طوری‌که در هر منطقه‌ای که شتاب بیش‌تر باشد به طور قطع، خرابی نیز بیش‌تر است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های شتاب‌نگار، سنجش ابعاد حوادث زلزله و خسارات ناشی از آن را می‌سنجد، افزود: سرعت در انتقال اطلاعات مربوط به شتاب زلزله به مراکز مدیریت بحران، زمینه افزایش سرعت عمل مسئولان مدیریت بحران و گسیل نیرو‌های امدادی را به مناطق زلزله زده فراهم می‌کند.

دهقانی تاکید کرد: امروزه کشور‌های لرزه خیز و پیشرفته جهان قدم‌های بسیار مهمی را در طراحی و اجرای این سامانه‌ها در شهر‌ها و مناطق مهم و پرجمعیت برداشته‌اند و راه‌اندازی این سامانه و شناسایی و تعیین حریم گسل‌های استان و ضوابط اجرای آیین‌نامه ۲۸۰۰ در استان کمک مهمی در کاهش آسیب و تاب‌آوری شهر‌ها در مقابله با مخاطراتی، مانند زلزله و زمین لغزش در استان می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)