• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پزشکی قانونی:

خانواده‌های قربانیان سقوط هواپیما به پزشکی قانونی مراجعه کنند

خانواده‌های قربانیان سقوط هواپیما برای اخذ نمونه DNA به ادارات کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه کنند.

خانواده‌های قربانیان سقوط هواپیما به پزشکی قانونی محل سکونت خود مراجعه کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور؛ اين سازمان اعلام کرد: خانواده‌های قربانیان سقوط هواپیما برای اخذ نمونه DNA برای تعیین هویت پیکر‌های عزیزانشان به ادارات کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه کنند.
در پی سقوط هواپیمای مسافربری بویینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هوایی اوکراین، گروهی از کارشناسان پزشکی قانونی به محل سقوط اعزام شدند و گروه های تشخیص هویت استان تهران نیز به حالت آماده باش درآمدند.
بر اساس این گزارش با توجه به شرایط پیکر‌ها و نیاز بخش عمده‌ای از اجساد به انجام آزمایش‌های تشخیص ژنتیک، تمهیدات لازم پیش بینی شده و امید است با تلاش شبانه روزی همکاران در اولین فرصت، هویت این عزیزان‌مشخص شود.
سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با بازماندگان محترم درگذشتگان این حادثه، از بستگان درجه یک این عزیزان درخواست می‌کند تا با اوراق هویتی خود و عزیزان درگذشته شان برای انجام آزمایش‌های DNA به ادارات کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه نمایند و از مراجعه به تهران اجتناب کنند.
خانواده‌های ساکن تهران نیز می‌توانند با اوراق هویتی به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران واقع در منطقه کهریزک مراجعه کنند تا اقدامات لازم در این خصوص صورت پذیرد.
 
پزشکی قانونی تهران تا ساعت ۲۴ امشب آماده اخذ نمونه از خانواده قربانیان حادثه سقوط هواپیماست
پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد که تا ساعت ۲۴ امشب پذیرای خانواده قربانیان حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در نزدیکی فرودگاه امام خمینی (ره) برای اخذ نمونه است.
اولویت مراجعه بستگان به ادارات پزشکی قانونی با پدر و مادر (هردو) و در درجه بعدی با پدربزرگ و مادربزرگ (هردو یا هریک که در قید حیات هستند) است. در صورت رحلت همه این افراد یا نداشتن دسترسی به آنان، حضور فرزندان به همراه همسر متوفی و در نهایت در صورت نداشتن دسترسی به تمامی این افراد، حضور سایر بستگان مانند برادر، خواهر و عمو لازم است.
برای نمونه برداری، امکان مراجعه به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران تا ساعت ۲۴ امشب وجود دارد. این مرکز از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا نیز پذیرای بستگان قربانیان جهت اخذ نمونه خواهد بود.
در پی سقوط هواپیمای مسافربری بویینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هوایی اوکراین، گروهی از کارشناسان پزشکی قانونی به محل سقوط اعزام شدند و گروه های تشخیص هویت استان تهران نیز به حالت آماده باش درآمدند.
با توجه به شرایط پیکر‌ها و نیاز بخش عمده‌ای از اجساد به انجام آزمایش‌های تشخیص ژنتیک، تمهیدات لازم پیش بینی شده و امید است با تلاش شبانه روزی همکاران در اولین فرصت ممکن، هویت این عزیزان‌مشخص شود.
 
پزشکی قانونی:
بستگان جانباختگان حادثه هواپیما فقط به مراکز پزشکی قانونی محل سکونت خود مراجعه کنند
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از بستگان جانباختگان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی خواست هرچه سریعتر برای نمونه برداری به مراکز پزشکی قانونی محل سکونت خود مراجعه کنند.
دکتر حامد نائیجی افزود: بستگان درجه یک و در اولویت نخست پدر و مادر و در اولویت بعدی پدربزرگ و مادربزرگ هستند که باید توامان مراجعه کنند و اگر امکان دسترسی به این‌ها نبود فرزندان و همسر جانباختگان می‌توانند مراجعه کنند و اگر به هیچ کدام از این‌ها دسترسی حاصل نشد سایر بستگان مانند برادر، خواهر و عمو می‌توانند با همراه داشتن اوراق شناسایی حضور پیدا کنند.
وی گفت: نیاز نیست این افراد به تهران مراجعه کنند و می‌توانند به مراکز پزشکی قانونی محل سکونت خود مراجعه کنند و نشانی این مراکز در پايگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.lmo.ir موجود است.
نائیجی افزود:، چون فرآیند نمونه گیری و تشخیص زمان بر است از مراجعه به تهران خودداری شود و فقط بستگانی که محل سکونت شان تهران است به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی کهریزک مراجعه کنند.
وی گفت: همکاران ما تا ساعت ۲۴ امشب پذیرای بستگان این جانباختگان هستند و از فردا صبح ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه نیز کار دریافت نمونه‌ها ادامه می‌یابد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا کار نمونه برداری از بقایای اجساد نیز آغاز شده است؟ افزود: پیکر‌ها و قطعات تحویل همکاران ما شده و کار برای بررسی‌های اولیه آغاز شده است و همکاران ما در بخش ژنتیک و سرولوژی فعال هستند تا نمونه‌های لازم را بگیرند و پس از نمونه برداری از بستگان کار تطبیق پروفایل‌های استخراج شده صورت گیرد.
یک فروند هواپیمای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با علامت ثبت UR-PSR با شماره پرواز ۷۵۲، امروز چهارشنبه ساعت ۶:۱۲ از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف پرواز کرده بود که پس از قطع ارتباطات با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶:۱۸ در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد.
هواپیما دارای ۱۶۷ مسافر و ۹ نفر خدمه پروازی بود و همه سرنشینان این هواپیما جان باختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)