• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۱
بین الملل » آمریکا
نتایج جدیدترین نظرسنجی مرکز تحقیقاتی آمریکایی پیو

ترامپ در جهان تنها مانده است

رئیس جمهوری آمریکا به علت سیاست انزواطلبی در افکار عمومی تنها و بدون دوست مانده است و اکثر مردم جهان به وی بدبین هستند.

ترامپ در جهان تنها مانده است    به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از فرانس پرس، بنابر گزارش مرکز تحقیقات آمریکایی پیو که روز چهارشنبه منتشر شد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به علت سیاست انزواطلبی خود در افکار عمومی جهانی بدون دوست و تنها مانده است.

بر اساس یک نظر سنجی که اندیشکده آمریکایی پیو از بیش از ۳۵ هزار نفر در بیش از ۳۰ کشور از پنج قاره جهان در فاصله زمانی ماه‌های مه و اکتبر سال ۲۰۱۹ به عمل آورد , ۶۴ درصد از کسانی که از آن‌ها نظر سنجی شده بر این باور هستند که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تصمیم‌های خوبی را تا به حال اتخاذ نکرده است.
به عنوان مثال, ۵۵ درصد افکار عمومی با تدابیر ضد مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مخالف هستند. به علاوه, ۵۲ درصد از افرادی که از آن‌ها نظر سنجی شده است، خروج واشنگتن از توافقنامه بین المللی هسته‌ای را تایید نمی‌کنند.
بنابر همین نظر سنجی ها, ۹۳ درصد تونسی ها, ۸۵ درصد لبنانی‌ها و ۷۸ درصد مردم ترکیه با اقدام رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس مخالف هستند و آن را محکوم کردند.
 
گاردین: اکثریت مردم ۳۳ کشور جهان به سیاست‌های ترامپ بی اعتمادند
پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین با اشاره به نتایج نظرسنجی جدید موسسه پیو ، نوشت: براساس این نظرسنجی مردم جهان هنوز هم سه سال بعد از به قدرت رسیدن ترامپ درباره اینکه وی در عرصه روابط خارجی اقدامات مناسب را انجام خواهد داد یا نه بدبین هستند.
این نظرسنجی که توسط مرکز تحقیقات پیو صورت گرفت بسیار قبل از زمانی صورت گرفت که ترامپ یک حمله پهپادی را تایید کرد که به شهادت سردار قاسم سلیمانی انجامید. این حمله باعث شده است تنش‌ها میان آمریکا و دشمن آن در خاورمیانه به سطح هشدار برسد و تهران نیز در پاسخ موشک‌های بالستیکی را به دو پایگاه نظامی عراقی که نظامیان آمریکایی در آنجا مستقر هستند شلیک کند.
براساس این نظرسنجی، اکثریت مردم در ۳۳ کشور جهان که در این پیمایش از آن‌ها نظرسنجی شد تعدادی از سیاست‌های ترامپ را که وی اغلب درباره آن‌ها صحبت می‌کند تایید نمی‌کنند از قبیل اعمال تعرفه روی کالا‌های وارداتی با هدف کسب امتیاز در مناقشات تجاری، خارج شدن از توافقنامه بین المللی تغییرات اقلیمی، ساخت دیوار در مرز آمریکا و مکزیک و اعمال محدودیت‌های شدیدتر روی مهاجرت به آمریکا.
این قبیل احساسات در کشور مکزیک عمیق‌تر نیز است به گونه‌ای که ۸۹ درصد افراد اعتمادی به ترامپ ندارند. ترامپ مکزیکی‌ها را به هدفی برای کنایه‌ها و سیاست‌های ضدمهاجرتی خود تبدیل کرده است از قبیل ساخت دیوار در مرز دو کشور. 
همچنین در این ۳۳ کشور میزان افرادی که تصمیم ترامپ را برای خارج کردن آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران رد می‌کنند بیشتر از تعدادی است که از این تصمیم وی حمایت می‌کنند.
در غرب اروپا، حدودا ۷۵ درصد افراد و یا بیشتر در کشور‌های آلمان، سوئد، فرانسه، اسپانیا و هلند اعتمادی به رئیس جمهور آمریکا ندارند.
در میان رهبران پنج کشوری که در این نظرسجی درباره آن‌ها نیز از پاسخ دهندگان سئوالاتی مطرح شد بیشتر امتیاز را آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان دریافت کرد. بیشترین نظرات منفی را نیز ترامپ به خود اختصاص داد.
ترامپ که یک جمهوری خواه است محبوبیت نسبتا پایین خود را در عرصه جهانی یک نشان افتخار برای خود می‌داند. وی در جریان سخنرانی در ماه دسامبر در میشیگان گفت: آلمانی‌ها و فرانسوی ها، باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا را بیشتر از او دوست دارند.
وی گفت: اگر من روزی محبوب‌تر شوم به این معنی است که کارم را خوب انجام نمی‌دهم.
در این نظرسنجی که از تاریخ ۱۸ ماه مه تا ۲ اکتبر ۲۰۱۹ صورت گرفت ۳۷ هزار نفر از ۳۳ کشور جهان شرکت کردند. این نظرسنجی‌ها به صورت مصاحبه‌های تلفنی و رو در رو انجام شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدام اروپا تلاشی برای جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه است
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)