• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
کرمان » اجتماعی

محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت

همزمان با سومین روز خاکسپاری سردار بزرگ اسلام،شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان با حضور قاریان و حافظان برجسته استانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مر کز کرمان  رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در محفل انس با قرآن کریم به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت شهادت سپهبد سلیمانی و سردار پورجعفری در حسینیه ثارالله شهر کرمان گفت : سردار سلیمانی منشاء تاریخ در نظام جمهوری اسلامی خواهد شد و ببینید در سال آینده چه اتفاقاتی به خاطر همین جریان رقم خواهد خورد.محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت

حجت‌الاسلام  والمسلمین ارزانی" افزود : از دست دادن عزیز برای همه سخت است و همه ما گریه های مقام معظم رهبری را در نماز بر پیکر سردار سهید سلیمانی دیدیم؛ خیلی سخت است کسی سردار سپاهش را از دست بدهد.

وی با بیان اینکه برای مرگ های معمولی تبریک نمی گوییم اما برای شهادت هم تسلیت می گوییم و هم تبریک، تصریح کرد: شهداء حیات دارند که نزد خداوند روزی می خورند و شهداء جایگاه ویژه ای دارند.

 رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال از عاشورا، هنوز گریه می کنیم و مراسم می گیریم و سئوال این است اگر خون سیدالشهداء نبود، حکومت یزید بعد از سه سال تمام می شد؟ آیا مختار قیام می کرد و مردم مقابل آن حکومت می ایستادند و اسلام روح و جان زنده ای می گرفت؟

رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشورافزود: اسلامی که پیامبر(ص) ایجاد کرد داشت به قهقرا می رفت که امام حسین علیه السلام اعلام کرد با یزید بیعت نمی کند و ذلت را نمی پذیرد لذا ایشان با تعداد افرادی که به ظاهر خیلی کم است، در کربلا به شهادت رسیدند.

وی اظهار داشت: حفظ بنای اسلام اتفاق مهمی است که با شهادت امام حسین علیه السلام اتفاق می افتد لذا این شهادت تبریک دارد زیرا باعث خیرات متعدد و متکثر شده است.

حجت‌الاسلام  والمسلمین ارزانی با اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی جلودار و پشتیبان سپاه بود، تصریح کرد: سردار سلیمانی سه جریان را رقم زده و نخستین جریانی که ایجاد کرد این بود که همه به او اعتماد کرده و او را پذیرفتند و در روزهای اخیر دیدیم همه گروه ها، احزاب، زن و مرد، نخبگان، ورزشکاران و ... در حوزه شهید، شهادت و اعتقاد به سردار سلیمانی هم عقیده بودند و این مایه وحدت شد.

رییس ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور با اشاره به جریان دومی که شهید سلیمانی با شهادتش ایجاد کرد، گفت: همه ما علاقمند به سردار بودیم اما خیلی بیان نمی کردیم با شهادت سردار این اظهار علاقه آنچنان شکل گرفت که همه بیانیه دادند.

وی با اشاره به اینکه جریان سوم، شلیک موشک ها بود که جریان دامنه داری است، عنوان کرد: سردار سلیمانی منشاء تاریخ در نظام جمهوری اسلامی خواهد شد و ببینید در سال آینده و سال های بعد چه اتفاقاتی به خاطر همین جریان رقم خواهد خورد.

رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: امروز که امریکایی ها ناجوانمردانه و نه در مقابل، سردار ما را به شهادت رساندند، مقام معظم رهبری سریع اعلام کردند انتقام سختی خواهیم گرفت و اتفاقات روز گذشته فقط یک سیلی بود.

وی ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم تا کنون هیچ پایگاه نظامی امریکا مورد تعرض هیچ کشوری قرار نگرفته و اولین کشوری که پایگاه نظامی امریکا را مورد اصابت ۱۵ موشک قرار داده تنها کشور مقتدر ایران اسلامی است و البته فکر نکنید کار ساده ای است؛ این کار در ارتباطات بین الملل خیلی معنا دارد.

رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بیان کرد: کشوری مثل ایران را از لحاظ حیثیت، جایگاه و امنیت با دیگران مقایسه کنید که با اقتدار روی پا ایستاده و می گوید اگر شما سردار ما را زدید، ما هم می زنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه چرا سردار قاسم سلیمانی اینقدر عزیز شده است، افزود: این قدرت ویژه از جانب خداوند است که در قرآن کریم می گوید "اگر خدا را دوست دارید باید اطاعت کنید و خدا شما را دوست بدارد" و این محبت دو طرفه و اطاعت محض از حضرت حق، خدامحوری، انس با قرآن و معنویت بسیار بالا موجب جایگاه شهید سلیمانی شده است.

حجت‌الاسلام  والمسلمین ارزانی با بیان اینکه انس با قرآن به انسان عظمت و قدرت می دهد و انس با خدا انسان را بالا می برد، اظهار کرد: اگر انسان برای خدا باشد، دل مردم برای او رئوف می شود و حاج قاسم سلیمانی سردار دلها بود و محبوب همه شد و مقام معظم رهبری فرمودند" معنویت، حاج قاسم را بالا برد".

وی با اشاره به اینکه مردم کرمان مردمی کریم، ولایت محور، مجاهد، قرآن محور و مقاوم هستند، تصریح کرد: به برکت انقلابی که مردم ایران با رهبری امام(ره) ایجاد کردند و با رهبری داهیانه امام خامنه ای(مدظله العالی) ادامه می دهند و این وحدتی که حاج قاسم سلیمانی ایجاد کرد (که انشاء الله بماند)، اتفاقات مبارکی در دنیا رقم خورده است.

حجت‌الاسلام  والمسلمین ارزانی گفت: خون به ناحق ریخته نمی شود و خونی که به زمین ریخته می شود، در جایی باید پاسخ داده شود؛ اگر سردار سلیمانی به شهادت رسید، به ظاهر خون او به زمین ریخته شده و یقین بدانید خداوند انتقام سخت را خواهد گرفت.

 

 

محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت محفل ختم و انس با قرآن کریم در کرمان به یاد سردار مقاومت

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)