• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۸۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۸
بین الملل » تحلیلی

تجمع در لندن ضد سیاست‌های آمریکا در منطقه و علیه ایران

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ چهره‌های سرشناس سیاسی و مسئولان سازمان‌های حقوق بشری و ضد جنگ و سلاح‌های هسته‌ای در تجمع اعتراضی در مرکز لندن، اقدامات تنش زا و بی ثبات کننده رژیم آمریکا در منطقه و اقدام این رژیم در ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی را محکوم کردند و پایان دادن به این سیاست‌ها را خواستار شدند.
تظاهرکنندگان ضد آمریکایی، با گرد آمدن در برابر ساختمان مرکزی بی بی سی در لندن، حمایت این سازمان خبرپراکنی از سیاست‌های جنگ افروزانه رژیم آمریکا و انگلیس را محکوم کردند. معترضان، سپس با عبور از خیابان‌های مرکزی لندن، در میدان تاریخی ترافالگار در نزدیکی کاخ باکینگهام و ساختمان نخست وزیری انگلیس تجمع کردند و سخنرانان، سیاست‌ها و رویکرد‌های آمریکا را در منطقه به باد انتقاد گرفتند.
حاضران در این تجمع اعتراضی با در دست داشتن پلاکارد‌هایی ضد رئیس جمهور آمریکا، سیاست‌های جنگ افروزانه کاخ سفید و تهدید‌های آمریکا را علیه ایران محکوم و اعلام کردند تا زمانی که تحریم‌های اقتصادی واشنگتن علیه تهران باقی است، امکان نقض پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته ای، جدی است و دولت انگلیس باید برای رفع این تحریم‌های ظالمانه و نیز بازگرداندن آمریکا به برجام، اقدام کند.
شماری از شرکت کنندگان در تظاهرات امروز در لندن در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفتند در فضای جنگی ناشی از تهدید‌های دونالد ترامپ، سانحه هواپیمای اوکراینی پدید آمد و آمریکا، قطعا در این فاجعه، دستکم به صورت غیرمستقیم، مقصر است.
رهبر حزب کارگر انگلیس که یکی از سخنرانان این مراسم بود، گفت: آمریکا مسئول کشتار هزاران نفری است که در جنگ‌های قرن بیست و یکم در خاورمیانه برافروخته است و اکنون با تهدید علیه ایران، زمینه آتش افروزی جدیدی را فراهم می‌سازد.
جرمی کوربین افزود: زمانی که قدرت‌های بزرگ خود را فراتر از قانون می‌دانند و با ترور شهروند یک کشور در کشور دیگر، دست به اقدامات غیرقانونی می‌زنند، امنیت خدشه دار می‌شود.
رهبر پرجمعیت‌ترین حزب انگلیس گفت: امیدوارم جهان یک لحظه تامل کند و تشخیص دهد که چگونه یک ترور فجایع در پی خواهد آورد، هواپیمای مسافربری سرنگون می‌شود و خانواده‌هایی داغدار می‌شوند.
وی افزود: اکنون باید به تنش زدایی پرداخت و فروش سلاح‌های بیشتر به کشور‌های منطقه و عربستان را متوقف کرد.
شماری از سیاستمداران، نمایندگان مجلس، مخالفان سلاح‌های هسته ای، نمایندگان اتحادیه کارکنان و نظامیان پیشین انگلیس در این مراسم، سخنرانی و تهدید‌های آمریکا علیه ایران را محکوم کردند.
کیت هادسون، رئیس کارزار نابودی سلاح‌های هسته‌ای گفت: ترور ژنرال قاسم سلیمانی، آمریکا را به جنگ افروزی جدید در خاورمیانه، نزدیک‌تر کرد و اکنون شرایط منطقه بحرانی است و باید بر دولت آمریکا و انگلیس فشار آورد تا تهدید‌ها و تحریم‌ها علیه ایران را پایان دهند.
به گزارش سازمان‌های ضدجنگ در انگلیس، تظاهرات افراد صلح طلب در مخالفت با تهدید‌های نظامی آمریکا علیه ایران، در شهر‌های چسترفیلد، منچستر، نیوکاسل، لیورپول، بریتسول، برادفورد، سوانزی، کانتربوری و وارینگتون نیز در روز‌های آینده برگزار خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)