• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷
بین الملل » آمریکا
ايالتها و شهرهاي امريکا در محاصره طوفان

طوفان در آمریکا تاکنون ۱۰ نفر را کشته است

یخبندان و طوفان شدید در پنج ایالت آمریکا دست کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از رويترز، یخبندان و طوفان شدید در پنج ایالت آمریکا دست کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت.

روز شنبه در پی طوفان شدید زمستانی که از تگزاس تا میشیگان، برف، باران منجمد و تگرگ را به همراه داشت، دست کم ۱۰ تن جان باختند و بیش از هزار پرواز لغو شد. این طوفان همچنین موجب قطع برق صد‌ها هزار نفر در پنج ایالت آمریکا گردید. به گزارش سرویس ملی هواشناسی آمریکا، جمعه شب و اوایل روز شنبه، یورش طوفان از تگزاس به سوی جنوب شرقی و از گریت لیکس تا مِین، تندباد‌هایی با سرعت بسیار زیاد، تگرگ‌هایی به بزرگی توپ گلف و ۲ تا ۵ اینچ (۱۳-۵ سانتیمتر) برف را به همراه داشت.
روز یکشنبه در بخش‌هایی از ایلینوی، میشیگان، شمال نیویورک و نیو انگلند، بارش برف بین ۶ تا ۱۲ ساننتیمتر انتظار می‌رود. به گفته باب اوراوک، هواشناس سرویس ملی هواشناسی در کالج پارک مریلند، "خطر واقعی ناشی از باد و انباشت یخ است. " وی در ادامه افزود، پیش بینی می‌شود از شنبه شب تا صبح یکشنبه بیش از نیم اینچ یخ سطح بزرگراه‌ها و جاده‌ها را در سراسط جنوب و شمال شرقی بپوشاند.
اوراوک گفت، "یخ و باد، رانندگی را خطرناک خواهد کرد و ممکن است درختان سقوط کنند و موجب قطعی برق و دیگر خسارات شوند. " به گزارش دفتر کلانتری پریش باسیر، اواخر جمعه هنگامی که طوفان یک خانه سیار را در شمال غربی لوئیزیانا نابود کرد، دو نفر کشته شدند. رسانه‌های محلی گزارش دادند نفر سوم نیز پس از سقوط درخت روی خانه‌ای در این ایالت، کشته شد.
روز جمعه هم در دالاس، پس از آنکه بر اثر طوفان، یک خودرو از جاده خارج شد و به یک نهر سقوط کرد، یک نفر جان خود را از دست داد. مقامات اداره آتش نشانی لاباک اعلام کردند یک آتش نشان و یک نیروی پلیس در این شهر روز شنبه در حالی که یک سانحه ترافیکی را بررسی می‌کردند، در پی لغزش یک خودرو در بزرگراه بین ایالتی ۲۷ که پوشیده از یخ بود، کشته شدند.
مرگ‌های بیشتر مرتبط با طوفان در شهرستان پیکنز در غرب آلاباما رخ داد. جزئیات بیشتری در این خصوص بلافاصله در دسترس قرار نگرفت. هیوستون کرونیکل گزارش داد دهمین فرد نیز صبح شنبه در جنوب شرقی اوکلاهاما پس از آن جان خود را از دست داد که یک مرد ۵۸ ساله را در حالی که وانت او در آب عمیق در یک جاده سیل گرفته از حرکت باز ایستاده بود، آب برد.
به گزارش پایگاه پاور اوتج، برق بیش از ۲۵۷ هزار خانه و مرکز تجاری در سراسر آلاباما، میسیسیپی، کنتاکی، تنسی و آرکانزاس قطع شده است. تا اواخر روز شنبه، خاموشی‌های شدید در تگزاس، میشیگان و ایلینوی عمدتا برطرف شدند.
بر اساس پایگاه فلایت ور، عمده تاخیر‌ها و پرواز‌های لغو شده در فرودگاه بین المللی اوهر شیکاگو با بیش از هزار پرواز لغو شده و صد‌ها تاخیر بیشتر رخ داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گفته هواشناسان تندباد در آرکانزاس و میسوری برخی از ساختمان‌ها را ویران یا به آن‌ها خسارت وارد کرده است.
سرویس ملی هواشناسی آمریکا اعلام کرد بیش از ۱۸ میلیون نفر در لوئیزیانا، آرکانزاس، تگزاس و اوکلاهاما همچنان در خطر تندباد و باران‌های سیل آسا قرار دارند.
به گفته اوروک، تندباد‌هایی با سرعت حدود ۷۵ مایل بر ساعت (۱۲۰ کیلومتر بر ساعت) در جنوب شرقی وزید.
وی در ادامه افزود، در حالی که طوفان در حال حرکت به سوی شرق است، پیش بینی می‌شود در بسیاری از ایالت‌های جنوبی، بارش باران امشب متوقف گردد، اما انتظار می‌رود وضعیت بد آب و هوایی در شمال شرقی آمریکا و نیو انگلند برای یک روز دیگر ادامه داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند اجرای قانون حمایت از خانواده روی ریل قرار گرفت
بسته خبری جوانه
یخبندان شبانه در استان یزد تا پایان هفته ادامه دارد
سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد نهایی شد
لبخند دنیا به کرمان
برپایی نمایشگاه هنری در میانه
اتصال سه روستای ایذه به شبکه ملی اطلاعات
برگزاری جشنواره روایت اعتکاف و پویش حالت پرواز در لرستان
آزادی ۷۷ زندانی جرایم غیرعمد در اردبیل
بارش برف زمستانی در اهر
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمندی ایران در آینده
رقابت موثر در بازار‌های بین المللی با افزایش کیفیت در صنعت چاپ وبسته بندی
حضور پرشور نیم میلیون زائر در مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
توزیع بی‌وقفه روغن خوراکی در اراک و روستا‌های تابعه؛ برخورد جدی با متخلفان
برگزاری اعتکاف با همکاری یک هزار و ۲۰۰ کانون مساجد خوزستان
«دکتر سلام»، «مثبت آموزش» و «محفل ستاره ها»، از قاب تلویزیون
در مسیر قانون با کلیات لایحه بودجه
کشف بیش از نیم تن مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق
چاپ سالانه ۳ تا ۴ هزار کتاب در ونزوئلا
تمدید مهلت ارسال آثار دومین جشنواره «خورشید هشتم» تا ۳۰ بهمن‌ماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۴ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)