• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۲۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور

آیین معرفی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد

با حضور مسئولان کشوری و استانی مراسم معرفی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه جدید شهر یاسوج برگزار شد.

آیین معرفی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، با حضور حجت الاسلام علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، مسئول امور ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب، نماینده سابق و جدید ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه یاسوج، استاندار، ائمه جمعه استان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل مراسم تودیع و معرفی نماینده ولی فقیه در استان در سالن حکیم جرجانی شهر یاسوج برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با اشاره به حضور پرشور مردم انقلابی کهگیلویه و بویراحمد در مراسم تشییع نمادین شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حضور مردم در مراسمی که برای این بزرگوار برگزار شد چشمگیر بود و این حضور پرشور از یک سو نشانه شخصیت محبوب سپهبد سلیمانی و از سوی دیگر دلیلی بر وحدت مردم ایران در برابر دشمنان خارجی است.
حسین کلانتری ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه و شبانه روزی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی برای مردم کهگیلویه و بویراحمد، افزود: عشق و علاقه مردم این استان به آیت الله ملک حسینی بی نظیر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در دل مردم این استان جای دارد و مردم به او اعتماد دارند گفت: آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی هم به مردم این استان صادقانه خدمت کرد و به آنها اعتماد دارد که البته ریشه این اعتماد دو سویه به سال‌ها پیش و در زمان پدر بزرگوار او بازمی‌گردد.
وی بیان کرد: آیت الله ملک حسینی از زمان حضور بنده در این استان تا کنون هیچ کار شخصی از من درخواست نکرد و آگاهانه امور را پیگیری می‌کرد و آگاهانه در خط ولایت بود.
کلانتری با اشاره به فضائل حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه سابق یاسوج هم گفت: خدا را شاکریم که این دو سرمایه انسانی را در استان داریم و حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی نیز به عنوان سرمایه جدید هم به آن اضافه شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: خدمات مرحوم آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی به مردم کهگیلویه و بویراحمد و جنوب کشور فراموش نشدنی است.
امام جمعه سابق یاسوج نیز در این آیین ضمن دعوت مردم به تقوای الهی گفت: تقوا زرهی است که امت اسلامی را از هر انحراف و خطری دور نگه می‌دارد.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی اصغر حسینی با اشاره به انقلابی بودن و ولایتمداری مردم کهگیلویه و بویراحمد افزود: مردم این استان همه شعیه دوازده امامی، خوش فکر، متدین و انقلابی هستند.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی از مردم استان خواست در انتخاب نامزد مورد نظر خود خدا را در نظر بگیرند و قومگرایی، فامیل گرایی و طایفه گرایی را محور انتخاب خود قرار ندهند.
مسئول امور ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب نیز در این آیین با اشاره به حضور ۲۵ ساله حجت الاسلام والمسلمین حسینی در مسند نمازجمعه شهر یاسوج گفت: علت این تغییر و تحول مشکلات جسمی و بیماری حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوده و هیچ دلیل و مورد دیگری وجود نداشته است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ضمن تشکر از زحمات امام جمعه سابق یاسوج افزود: ایشان بیانی صریح و شفاف، نفسی گرم و دلنشین دارند و در این ۲۵ سال مردم یاسوج از بیانات او بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به تغییر نماینده، ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این تغییر با پیشنهاد و مدیریت آیت الله ملک حسینی ایجاد شد و به این دلیل بود که مسئولیت نمایندگی، ولی فقیه و امام جمعه یاسوج باید به عهده یک نفر باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان اینکه آیت الله ملک حسینی سرمایه‌ای ارزشمند برای مردم این استان است اضافه کرد: در دیدار با رهبر معظم انقلاب، ایشان به آیت الله ملک حسینی توصیه کردند که باید مثل قبل حضوری پر رنگ در استان کهگیلویه و بویراحمد داشته باشید.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق، ولی فقیه در این استان هم با اشاره به سجایای اخلاقی حجت الاسلام سید نصیر حسینی نماینده، ولی فقیه در استان گفت: ارتباط صمیمی او با همه قشر‌ها، نگاه پدرانه به مردم و تایید رهبر معظم انقلاب موجب شد بهترین انتخاب انجام شود.
آیت الله ملک حسینی ضمن تشکر از رهبر معظم انقلاب به دلیل سال‌ها اعتماد برای خدمت به مردم افزود: مدعی خدمت نیستم با فساد مخالفم و با ژست مبارزه با فساد بیشتر مخالف هستم.
وی با اشاره به اینکه در دوران خدمت، از حقوق فقیر و غنی دفاع کردم و به مردم احترام گذاشتم اضافه کرد: میل به مسئولیت خوب نیست، ولی اگر مسئولیت به سراغتان آمد اشکالی ندارد.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور هم در آئین معارفه نماینده، ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مردم این استان در عرصه‌های مختلف حضور استوار و همیشگی داشتند.
حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد هزار و ۸۸۰ شهید به اسلام و انقلاب تقدیم کرده است، اضافه کرد: مردم این استان در برابر دشمنان همچون دنا با صلابت و استوار هستند.
وی افزود: این مردم اهل مجاهدت در عرصه‌های مختلف هستند و جنگ رسانه‌ای وسیع دشمن هیچ تأثیری در اراده پولادین آن‌ها نداشته و ندارد.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به حضور گسترده مردم در آئین گرامیداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی، از حماسه آفرینی و حضور مردم استان تقدیر کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج هم با بیان اینکه جایگاه، ولی فقیه و به تبع آن نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها اختصاص به طیف و جریان خاصی ندارد، گفت: از همه طیف‌ها، گروه‌ها و جریان‌ها برای پیشرفت استان مدد می‌طلبم.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی با اشاره به جایگاه، ولی فقیه در نظام اسلامی، گفت: همان طور که، ولی فقیه فراجناحی و مربوط به همه اقشار مردم است، نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها هم فراجناحی بوده و اختصاص به طیف و گروه خاصی ندارند.
امام جمعه یاسوج با بیان اینکه بنده خادم همه مردم هستم و این فرمان ولایت فرمان خدمت است بیان کرد: همه افراد، اشخاص، طیف‌ها و جناح‌ها در کنار بنده مانند برادر هستیم و از همه شما برای خدمت بیشتر و پیشرفت استان در ابعاد مختلف کمک می‌خواهم.
حسینی با بیان اینکه ما ملتی هستیم که آرمان‌های جهانی داریم، اضافه کرد: آرمان‌های ما مهدوی است به آینده جهان و به طلوع خورشید عالم‌تاب ولایت می‌نگریم.
امام جمعه یاسوج با بیان اینکه برای رسیدن به آرمان‌ها می‌بایست اختلاف‌ها را کنار بگذاریم، ادامه داد: ما دشمنانی قسم خورده داریم، دشمنانی که اگر لحظه‌ای غفلت کنیم با همه قدرت بر همه ابعاد زندگی ما می‌تازند و به هیچ کس و هیچ جناح و طیفی رحم نخواهند کرد لذا باید وحدت و انسجام را سرلوحه کار قرار دهیم.
حسینی به جایگاه امام جمعه و ولی فقیه اشاره کرد و افزود: این انرژی و توان باید در مسیر نظام، انقلاب و خدمت به مردم بکار گرفته شود.
وی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بی مهری حکومت‌های دست نشانده و ظلم و جور طاغوت قرار گرفته بود، اما امروز به برکت نظام اسلامی شکوه و پیشرفتی مطلوب در این استان اتفاق افتاده که هرگز قابل مقایسه با گذشته نیست.
حسینی از نیروی انسانی به عنوان زیربنای پیشرفت یک جامعه نام برد و با بیان اینکه استان ما از ظرفیت‌های خوب نیروی انسانی برخوردار است، بیان داشت: برخی از طرح‌ها اگر مورد عنایت ویژه رهبری قرار بگیرد بسیاری از مشکلات مردم از جمله اشتغال جوانان برطرف می شود و تقاضا داریم که این خواسته و مطالبه به رهبر معظم انقلاب اسلامی اطلاع رسانی شود.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: دست برادری به سوی شما دراز می‌کنم تا متعهد شویم برای پیشرفت با هم باشیم و تا جان در بدن داریم از آرمان‌های انقلاب، نظام و اسلام دفاع کنیم و همیشه مطیع ولایت فقیه باشیم تا سرافراز بمانیم.
در پایان این مراسم از خدمات و زحمات آیت‌الله ملک‌حسینی نماینده پیشین ولی فقیه در استان و آیت‌الله سید علی اصغر حسینی امام جمعه پیشین یاسوج تجلیل و حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج معرفی شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)