• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۲۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸
سیاسی » مجلس
سید احمد خاتمی

مسئولان در حادثه سقوط هواپیما در موضع پاسخگویی باشند

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در نشست امروز هیأت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی این مجلس تاکید شد که در حادثه سقوط هواپیما باید ابهام زدایی شود نه ابهام زایی و مسئولان محترم نظام باید در موضع پاسخگویی باشند نه مطالبه گری.

مسئولان در حادثه سقوط هواپیما در موضع پاسخگویی باشندآیت الله سیداحمد خاتمی در حاشیه این نشست در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با تبیین مسائل مطرح در این جلسه گفت: یکی از موضوعات مطرح این بود که ابهامات مردم به ویژه در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی باید به موقع پاسخ داده شود و مسئولان نباید به گونه‌ای اظهارنظر کنند که خودشان سبب ابهام شوند، زیرا اصلاً به مصلحت نظام اسلامی نیست.
وی افزود: نفس این که سرداران سپاه آمدند و با کمال شهامت به مردم توضیح دادند نشان داد که در عرصه خرج از آبرو نیز، حاج قاسم‌ها فراوانند و در این جلسه از این یگانگی و صفای با مردم قدردانی شد.
آیت الله خاتمی تاکید کرد: خوشبختانه همه یکصدا هستند که نیرو‌های مسلح ما بازوان پرتوان ملتند و نباید به هر بهانه‌ای این بازوان پرتوان را آسیب زد که این دقیقاً خواست امریکاست.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: نکته مهم مطرح در جلسه امروز این بود که حادثه سقوط هواپیما همه ما را داغدار کرد و از این که عزیزانمان این چنین آسیب دیدند سوختیم، اما این حادثه نباید نشاط ملت را کور کند.
وی تاکید کرد: در جلسه تاکید شد که باید در این باره تدبیر کرد همان تدابیری که رهبر معظم انقلاب فرمودند یعنی اولاً جانباختگان را تکریم کنیم و همچنین با اتخاذ تدابیر لازم از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.
آیت الله خاتمی افزود:، اما این را هم باید توجه داشت که نباید با این حادثه، به سرمایه‌های نظام اسلامی آسیب زد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین گفت: نکته دیگری که آیت الله جنتی در جلسه امروز به حق مطرح کرد این بود که «ایام کنونی ایامی است که شورای نگهبان نتایج بررسی صلاحیت‌ها را اعلام می‌کند ما قانونی عمل می‌کنیم و هر کس اعتراض دارد بیاید و اعتراضش را قانونی مطرح کند و ما هم بررسی می‌کنیم منتهی باید همگی بدانند که قاضی محکمه در این عرصه شورای نگهبان است و نباید، چون صلاحیت شان رد شده است این شورا را زیر سوال ببرند».
آیت الله خاتمی گفت: تا جایی که به یاد می‌آورم در تمام ادواری که شورای نگهبان نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات را اعلام کرده، بمباران این شورا آغاز شده است در حالی که این به مصلحت نظام نیست.
وی افزود: مصلحت نظام این است که هر داوطلبی اعتراض دارد از طریق قانونی وارد شود و نهاد‌ها و ارکان نظام را زیر سوال نبرد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین فضای جلسه امروز هیأت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی این مجلس را آکنده از تکریم سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانست.
آیت الله خاتمی گفت: در این نشست تاکید شد آن چنان که حیات این بزرگ مرد خدمت به اسلام بود شهادت آن شهید والامقام نیز خون تازه در رگ‌های مقاومت اسلامی جاری کرد و از برکات خون پاک این شهید والامقام فراوان گفته شد.
وی افزود: زمانی که برای برگزاری جلسه امروز در هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری برنامه ریزی کردیم آبان بود که بر مسئله اغتشاشات آن مقطع و رویداد‌های مرتبط با آن متمرکز بودیم، اما جلسه امروز هم متأثر از شهادت حاج قاسم سلیمانی بود هم سقوط هواپیمای اوکراینی و رویداد‌های مرتبط با آن مطرح شد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: در جلسه امروز که حدود ۴ ساعت به طول انجامید مطالب فراوانی مطرح شد که یکی از این موضوعات، بررسی توطئه‌های مستمر امریکا علیه نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف اعم از ضربه زدن به فرماندهان ارشد نظامی و نیز نفوذ در فضای سایبری و دیگر عرصه‌ها بود، اما دشمن، دشمن است و از هر طریق که بتواند آسیب می‌رساند.
آیت الله خاتمی افزود: نکته دیگری که در جلسه امروز، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و وزیر اطلاعات بر آن تاکید کردند لزوم حفظ اقتدار نظام اسلامی است.
وی گفت: دشمنان در اغتشاشات آبان به نحوی برنامه ریزی کرده بودند که، اغتشاشات را تا بهمن و حتی تا انتخابات اسفند ادامه دهند و باورشان نمی‌شد که سفره سناریوی آشوب که چه بسا سال‌ها برای آن برنامه ریزی کردند ۴۸ ساعت برچیده شود که این نشان دهنده اقتدار نظام اسلامی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)