• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید

اولویت نظام، حمایت از کارآفرینی و تولید

فرمانده نیروی انتظامی : حمایت از کارآفرین و اشتغال تولید هم دغدغه مردم و هم خواست مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سردار حسین اشتری در نخستین همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید گفت: حمایت از کارآفرین و اشتغال تولید هم دغدغه مردم و هم خواست مقام معظم رهبری است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فرمانده نیروی انتظامی افزود: اهداف خارجی و دشمنان برای زدن اقتصاد و جنگ اقتصادی علیه اقتصاد کشور و مردم است که البته در کنار اقدامات خارجی عملکرد برخی ها در داخل هم باعث شده است در این خصوص با مشکلاتی روبرو شویم.
سردار اشتری با بیان اینکه باید رونق تولید را جدی بگیریم ، گفت : نخستین اقدام کمک به کارآفرینان و حمایت از تولید داخلی است.
وی ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان و فعالان عرصه اقتصادی که جزء موثرترین افراد برای پیشرفت کشور هستند، ضروری است و باید راه را برای فعالیت آنها هموار کنیم به ویژه که پلیس در این خصوص وظیفه ذاتی دارد.
سردار اشتری گفت: ناجا وظیفه ایجابی ارتقای امنیت برای مدیران و فعالان عرصه اقتصادی را دارد تا به ارتقای امنیت در مباحث اقتصادی از منظرهای مختلف منجر شود و کارگزاران و فعالان عرصه اقتصادی بتوانند در این عرصه فعالیت کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فرمانده ناجا ادامه داد: یک بخش از اقدامات ما نیز جنبه حمایتی از تولیدکنندگان را دارد، ضمن اینکه باید کاری کنیم تولید و امنیتی که در این خصوص به وجود آمده است ، خدشه دار نشود.
وی گفت : جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق یا غیرقانونی به کشور مهم است چون که دشمنان در راستای اهداف سیاسی خود در خصوص قاچاق فعالیت دارند.
سردار اشتری ادامه داد: گاهی اوقات وقتی ما می گوییم قاچاق کالا به صورت ساماندهی شده وارد کشور می شود ، برخی گله می کنند در حالی که مستنداتی در این خصوص داریم و حتما باید در بحث برخورد با ورود کالاهای غیر مجاز به کشور با کمک دستگاه های دیگر و با فناوری های روز برنامه ریزی کنیم و از سرچشمه جلوی ورود کالا را بگیریم.
فرمانده ناجا گفت : البته در این خصوص اقدامات بسیار خوبی شده است که اگر این اقدامات و مجاهدت ها نبود ، مشکلات ما چند برابر می شد.
 
سردار اشتری، فرمانده نيروی انتظامی
با تکیه بر ظرفیت داخلی می‌توانیم مشکلات اقتصادی را حل کنیم
فرمانده نیروی انتظامی گفت: با تکیه بر ظرفیتی که در داخل سراغ داریم، می‌توانیم مشکلات را برطرف کنیم.
 سردار اشتری با بیان اینکه پلیس به دنبال این است که فعالان اقتصادی در محیط آرام و سالم فعالیت کنند، افزود: ما مانع فعالیت اقتصادی نمی‌شویم بلکه حامی فعالیت اقتصادی سالم هستیم و نشانه آن نیز جلسات متعدد پلیس و کارشناسان است و همایش نیز در همین راستا و برای هماهنگی هر چه بیشتر و حرکت جهادی و رو به جلو تشکیل شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: در این وضع که بیشترین فشار‌ها در حوزه اقتصادی صورت می‌گیرد، باید با استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی این فشار‌ها برداشته شود و به رونق تولید کمک کنیم.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: راهکار‌ها نیز در این خصوص مشخص بوده و اقدامات خوبی نیز انجام شده است.
وی افزود: مقام معظم رهبری دراین خصوص فرمایش‌های بسیار روشنگرانه‌ای داشته اند و بعد از آن فرمایش‌ها، راه برای فعالیت باز شده است.
سردار اشتری گفت: برای رسیدن به آن چشم انداز مدنظر جمهوری اسلامی تنها با تکیه بر ظرفیت داخلی می‌توانیم مشکلات را رفع کنیم.
وی ادامه داد: ما در خدمت همه عزیزان و فعالان اقتصادی هستیم، پلیس در خدمت شماست و به دنبال این هستیم که مشکلات را از سر راه شما فعالان اقتصادی برداریم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فرمانده ناجا گفت: شاید برخی نگاه‌ها به پلیس؛ سلبی و برخوردی باشد، اما هدف پلیس حمایت از تولید و تامین امنیت اقتصادی است و به همین منظور پلیس امنیت اقتصادی را در نیروی انتظامی راه اندازی کرده ایم که از ابتدای امسال فعالیت خود را شروع کرده و پلیس مستقل در این راستا شده است.
فرمانده نیروی انتظامی گفت:​ ما از نظر ایجابی و حمایتی کار می‌کنیم البته با باند‌ها، شبکه‌های فساد و مافیا که به دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور هستند؛ هوشمندانه و قاطعانه برخورد می‌کنیم و از این بابت نیز از سوی قوه قضاییه حمایت می‌شویم.
وی تصریح کرد: برخورد با این باند‌ها و شبکه‌های فاسد برای ارتقای امنیت اقتصادی و رونق تولید در کشور است و اگر پرونده‌ای تشکیل می‌شود و برخوردی صورت می‌گیرد؛ برای حمایت از تولید رونق و حمایت از فعالان اقتصادی سالم و همچنین پیشگیری جرایم اقتصادی است.
فرمانده ناجا در پایان خواستار فعالیت دبیرخانه این همایش شد.
 
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا:
اقدامات پیشگیرانه را بر برخورد امنیتی مقدم می‌دانیم
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با تاکید بر اینکه در فرایند مبارزه با جرایم اقتصادی اقدامات پیشگیرانه را بر برخورد امنیتی و انتظامی مقدم می‌دانیم، نتایج اقدامات این پلیس را تشریح کرد.
سردار "محمدرضا مقیمی" در همایش "نقش پلیس در امنیت اقتصادی و رونق تولید درافق گام دوم انقلاب اسلامی" اظهار داشت: همه ما اعم از فعالان اقتصادی، تولید کنندگان، دستگاه قضا، نیروی انتظامی و ... در راستای ایجاد و توسعه امنیت اقتصادی در تلاش هستیم و آنچه که پراهمیت و لازمه یک کشور آباد است، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای امنیت اقتصادی است.
وی با اشاره به عوامل موثر مستقیم و غیرمستقیم در رشد اقتصادی افزود: امنیت مهم‌ترین مقوله در توسعه و پیشرفت اقتصادی و رونق تولید است و نیروی انتظامی برای تامین امنیت اقتصادی تمرکز ویژه‌ای دارد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در تشریح الزامات رونق تولید ملی و رشد اقتصادی بیان کرد: توسعه روحیه و فکر جهادی، ایجاد امنیت اقتصادی، ارتقاء کیفیت تولید، توجه بر تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی و ... برخی از این الزامات می‌باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار مقیمی در معرفی اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی ناجا خاطر نشان کرد: پیش بینی و شناسایی تهدیدات و فرصت‌ها در حوزه امنیت اقتصادی، پیشگیری، کشف، کنترل و مقابله با زمینه ها، علل و عوامل ارتکاب و توسعه جرایم اقتصادی همچنین گسترش تعاملات درون و برون سازمانی با دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این زمینه از راهبرد‌های اولویت دار پلیس در مبارزه با جرایم و مفسدان اجتماعی می‌باشد.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: در حوزه ایجاد امنیت اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه و پیش دستانه را بر برخورد امنیتی و انتظامی پیشتاز و در اولویت می‌دانیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح وضعیت جرایم اقتصادی مطرح کرد: مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان نظام می‌باشد، از طرفی نیروی انتظامی نیز به عنوان وظیفه ذاتی خود مبارزه با مفسدان اقتصادی، باند‌ها و سرشبکه‌های فاسد اقتصادی را به عنوان یک برنامه جدی دنبال می‌کند و در این مسیر توفیقاتی نیز داشته است.
سردار مقیمی به معرفی آثار و پیامد‌های جرایم اقتصادی پرداخت و با طرح این سوال که چه اشخاص و سازمان‌هایی مسئولیت تامین امنیت اقتصادی را بر عهده دارند؟ افزود: اهمیت و ضرورت مبارزه با جرایم اقتصادی بر هیچ کس پوشیده نیست و مقام معظم رهبری نیز در این حوزه مطالبات و انتظارات جدی از مسئولان ذیربط از جمله نیروی انتظامی دارند.
وی با اشاره به دغدغه جدی نیروی انتظامی برای تامین و توسعه امنیت اقتصادی یادآور شد: تشکیل پلیس امنیت اقتصادی ناجا و آغاز به کار رسمی این رده تخصصی از ابتدای سال جاری، بیانگر عزم، اراده و دغدغه نیروی انتظامی در این حوزه است؛ پلیس امنیت اقتصادی ناجا؛ پلیس تخصصی توانمندی است که متناسب با شرایط روز جامعه و بین الملل به منظور ایجاد امنیت پایدار اقتصادی در کشور برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و هم افزایی با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با اقتصاد جامعه به استقرار نظم و امنیت اقتصادی می‌پردازد.
وی تاکید کرد: پیش بینی، پیشگیری، کنترل، شناسایی و کشف جرایم اقتصادی جدی‌ترین راهبرد پلیس امنیت اقتصادی ناجاست.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در تشریح اقدامات ۹ ماهه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیان کرد: رشد ۶۸۳ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی، رشد ۱۵۳ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های رباخواری، رشد ۱۹۵ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های زمین خواری بخشی از اقدامات پلیس در مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی است.
وی اضافه کرد: رشد ۵۹ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های احتکار، رشد ۵۳ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های قاچاق کالا و ارز (بالای ۱۰۰ میلیون تومان)، رشد ۴۴ درصدی ارزش ریالی کشف پرونده‌های قاچاق کالا و ارز (بالای ۵۰۰ میلیون تومان)، رشد ۵۵ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های کشف شده قاچاق کالا و ارز (سایر) از دیگر توفیقات این پلیس است.

 
سردار رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ
ناجا یاور و حامی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در نخستین همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید گفت: همه ارکان تولیدی و اقتصادی نیروی انتظامی را یاور و حامی خود بدانند البته با عده اندکی که به دنبال اخلال و سوء استفاده و فساد هستند، برخورد می‌کنیم.
سردار حسین رحیمی در نخستین همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید افزود: نیروی انتظامی به عنوان رکن اصلی و تنها ضابط عام قوه قضاییه در کنار این قوه به دنبال ایفای نقش اساسی خود به منظور توسعه و تامین نظم و امنیت در تمام شمول جامعه به ویژه در مباحث اقتصادی، تولیدی و اشتغال است.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی نیروی انتظامی یاور و حامی خود بدانند، گفت: البته آن عده اندکی که به دنبال اخلال، سوء استفاده و فساد هستند؛ بدانند که نیروی انتظامی در راستای ایفای وظایف ذاتی خود مقتدرانه برابر قوانین و مقررات با آن‌ها برخورد قاطع خواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه ما به دنبال نگاه هم افزا و جدی در مسیر تامین امنیت اقتصادی و اجرای فرمایش‌های فرمانده کل قوا هستیم تا آن را عملیاتی کنیم، افزود: از حضور رئیس قوه قضاییه در این همایش که دغدغه ایشان نیز همین بحث اقتصادی و حل مشکلات اقتصادی است و همچنین فرمانده نیروی انتظامی تشکر می‌کنیم که مسیر حرکت و اقدامات ایجابی را در بحث اقتصادی و مفاسد اقتصادی نهادینه کرده است تا حرکت‌های نیروی انتظامی در این خصوص ایجابی و حمایت از فعالان اقتصادی باشد.
سردار رحیمی در ادامه به اهداف برگزاری همایش اشاره کرد و افزود: نخستین هدف ما سرلوحه قراردادن بیانیه گام دوم انقلاب برای غلبه بر مخاطرات اقتصادی است.
وی ادامه داد: همچنین تعامل و همکاری با فعالان اقتصادی، جذب حداکثری سرمایه گذاری، استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی نخبگان کشور مهم است که می‌تواند در امنیت اقتصادی نقش ایفا کند.
رئیس پلیس پایتخت گفت: برنامه ریزی در خصوص مقابله با جرایم اقتصادی، توسعه گفتمان سازی و ایجاد امنیت اقتصادی، کنترل و نظارت و شناسایی مفسدان اقتصادی با هدف حمایت از تولید ملی و داخلی در اولویت است.
 
سردار سرتیپ «حسین اشتری»،فرمانده ناجا 
 برخورد پلیس با قاچاقچیان کالا و ارز
فرمانده ناجا گفت: پلیس با قاچاقچیان کالا و ارز و کسانی که به دنبال واردات کالای قاچاق هستند، برخورد می‌کند.
 سردار سرتیپ «حسین اشتری» در اولین همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه دشمن به دنبال ضربه زدن به اقتصاد ایران است، اظهار داشت: دشمن وارد جنگ اقتصادی شده است.
وی با اشاره به اینکه پلیس در راستای برقراری امنیت، فعالیت‌های زیادی انجام داده است، گفت: پلیس با قاچاقچیان کالا و ارز و کسانی که به صورت ساماندهی شده به دنبال واردات کالای قاچاق هستند، برخورد خواهد کرد.
ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)