• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۷۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۰
بین الملل » تحلیلی
وال استریت ژورنال

افزوده شدن هفت کشور به فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا

ترامپ شهروندان چند کشور دیگر را به فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا اضافه می کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز، نشریه وال استریت ژورنال اعلام کرد، کشور‌های بلاروس، اریتره، قرقیزستان، میانمار، نیجریه، سودان و تانزانیا به فهرست کشور‌هایی که شهروندان شان حق سفر به آمریکا را ندارند اضافه خواهند شد.

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه ای با وال استریت ژورنال در حاشیه اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس تایید کرد،برنامه ریزی می کند تا کشورهای بیشتری را به فهرست ممنوعیت سفری اش اضافه کند، فهرستی که انتظار می رود اواخر این ماه از سوی دولت آمریکا منتشر شود. وی مشخص نکرد که کدام کشورها به این فهرست اضافه خواهند شد.

پولیتیکو: ترامپ در نظر دارد چند کشور دیگر را به فرمان منع سفر به آمریکا اضافه کند
نشریه پولتیکو نوشت: دولت آمریکا وضعیت هفت کشور دیگر را برای اضافه شدن به فهرست فرمان ممنوعیت مهاجرتی جدید بررسی می‌کند، موضوعی که به دلیل هدف قرار دادن کشور‌های با اکثریت مسلمان باعث نارضایتی شده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ممکن است فرمان بحث برانگیزش در ممنوعیت مسافرتی شهروندان برخی کشور‌ها به آمریکا را گسترش دهد، انتظار می‌رود این موضوع در اعلامیه‌ روز دوشنبه و در سومین سالگرد این فرمان منتشر شود.
طبق گفته دو شخص آگاه از این موضوع، فهرست این کشور‌ها هنوز نهایی نشده و ممکن است تغییر کند، اما کشور‌های تحت بررسی برای ورود به فهرست ممنوعیت مسافرتی شامل بلاروس، میانمار، اریتره، قرقیزستان، نیجریه، سودان و تانزانیا می‌شود. پیش نویس این فرمان که از سوی دولت ترامپ بررسی می‌شود، باعث ممنوعیت‌های مهاجرتی برای شهروندان این هفت کشور خواهد شد، اما لزوما باعث ممنوعیت ورود تمامی شهروندان این کشور‌ها به آمریکا نمی‌شود.
با این وجود، هرگونه اجرای ممنوعیت احتمالا باعث ایجاد تنش با کشور‌های مربوطه می‌شود، برخی از این کشور در مسائلی مانند مبارزه با تروریسم به آمریکا کمک می‌کنند، و همچنین واشنگتن سعی می‌کند تا برخی از آن‌ها را به دلایل استراتژیک به خود نزدیک کند.
ترامپ روز سه شنبه در حاشیه حضورش در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس در مصاحبه‌ای اعلام کرد، در تلاش است تا کشور‌های بیشتری را به فهرست ممنوعیت مسافرتی اضافه کند، وی از نام بردن کشور‌های جدید خودداری کرد.
هوگان گیدلی، سخنگوی کاخ سفید از تایید هرگونه جزئیات درباره برنامه‌های گسترش فرمان ممنوعیت مسافرتی به آمریکا خودداری کرد، اما در بیانیه‌ای از آن دفاع کرد. وی گفت: «فرمان ممنوعیت مسافرتی در محافظت از کشورمان و افزایش مبانی اولیه امنیتی در سراسر دنیا عمیقا موفقیت آمیز بوده است. گرچه در حال حاضر اعلامیه جدیدی وجود ندارد، اما عقل سلیم و امنیت ملی هر دو این موضوع را دیکته می‌کنند که اگر کشوری می‌خواهد در برنامه‌های مهاجرتی آمریکا به طور کامل شرکت کند، آن‌ها باید با تمامی اقدامات امنیتی و ضد تروریستی مطابقت یابند، چراکه ما نمی‌خواهیم تروریسم یا هر تهدید امنیت ملی دیگری را به داخل آمریکا وارد کنیم.»
ترامپ در تاریخ ۲۷ ژانویه سال ۲۰۱۷ و تنها یک هفته پس از آغاز ریاست جمهوری اش دستور ممنوعیت مسافرتی را به امضا رساند. این دستور در ابتدا از صدور روادید برای شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان جلوگیری کرد، اما در ادامه با ایجاد چالش‌های مختلف، دچار تغییر شد.
دادگاه عالی آمریکا در نهایت، با عملی شدن این فرمان موافقت کرد. این فرمان ورود برخی شهروندان کشور‌های ایران، لیبی، سومالی، سوریه و یمن را در کنار ونزوئلا و کره شمالی ممنوع می‌کند. کشور چاد از لیست اولیه خارج شد. کشور‌های مورد بررسی برای ورود به این فهرست شامل کشور‌هایی می‌شود که یا روابط قوی با آمریکا دارند یا آمریکا برای نزدیک شدن به آن‌ها تلاش می‌کند.
به طور مثال، نیجریه متحد آمریکا محسوب می‌شود و جامعه مهاجران نیجریه ایی بزرگی در آمریکا وجود دارد. طبق گزارش نیویورک تایمز، ترامپ یکبار اعلام کرده بود، اگر مردم نیجریه به آمریکا بیایند، آن‌ها دیگر «به کلبه هایشان در آفریقا بر نمی‌گردند».

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)