• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۰۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۲
بین الملل » آمریکا
رئیس گروه تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا در روند استیضاح ترامپ

ناتوانی وکلای کاخ‌سفید در زیرِسوال‌بردن استیضاح

آدام شیف: در جلسه امروز سنا، استدلال اصلی استیضاح - یعنی دعوت از یک کشور خارجی برای مداخله در انتخابات آمریکا - زیر سوال برده نشد

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس گروه تحقیقات این مجلس در روند استیضاح ترامپ (رئیس تیم محاکمه پارلمانی ترامپ) در مجلس سنا، پس از پایان دفاعیت پت سیپولونی مشاور حقوقی ارشد کاخ سفید در جلسه امروز استیضاح، در نشست خبری، گفت: مطالبی که تیم (مشاوران حقوقی کاخ سفید) رئیس جمهور ارائه کرد برای من خیلی جالب بود. نکته جالب این است که آن‌ها ساختار اصلی استیضاح ما را زیر سوال نبردند، یعنی اصلا این مسئله را زیر سوال نبردند که رئیس جمهور از یک کشور خارجی خواسته است تا در انتخابات ما مداخله کند و به آن‌ها (جمهوری خواهان) کمک کند تا در انتخابات تقلب کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: به نظر من وقتی که آن‌ها این استدلال را زیر سوال نبرده اند معنی اش اذعان به این مسئله است که حقایق کاملا آشکار است و رئیس جمهور (ترامپ) از اوکراین دعوت کرد که در انتخابات ما مداخله کند تا (اوکراین) و به آن‌ها (تیم ترامپ) کمک کند که برضد جو بایدن دست به تقلب و فریبکاری بزنند. این موضوع هم در جریان ارائه استدلال‌های ما زیر سوال نرفت و هم آن‌ها (تیم حقوقی کاخ سفید) در جلسه امروز آن را زیر سوال نبردند.
آدام شیف در واکنش به سخنان پت سیپولونی مشاور حقوقی ارشد کاخ سفید در جلسه دفاع از ترامپ در ادامه روند استیضاح وی گفت: آن‌ها (جمهوریخواهان) استدلال کردند که متن پیاده شده تماس تلفنی ۲۵ ژوئیه نشان نمی‌دهد که روسای جمهور آمریکا و اوکراین به طرح اقدام متقابل (اعطای کمک مالی آمریکا به اوکراین در ازای تحقیق اوکراین از جو بایدن) اشاره صریح کرده باشند! این استدلال طوری مطرح می‌شود که گویی انتظار می‌رود دو رئیس جمهور در تماس تلفنی باید به صراحت بگویند که ماهیت رشوه چگونه است؟ یا اینکه انتظار دارند به صراحت گفته شود شما (رئیس جمهور اوکراین) این (کمک مالی آمریکا) را دریافت نخواهید کرد مگر اینکه این کار (تحقیق از بایدن) را انجام دهید!
وی افزود: حتی در جرائم سازمان یافته نیز شما نمی‌توانید شاهد بیان صریح «بده بستان ها» باشید. جمهوریخواهان استدلال می‌کنند که در تماس تلفنی به کمک امنیتی یا حمایت نظامی آمریکا به اوکراین هیچ اشاره‌ای نشد. البته باید توجه داشت یکی از اولین چیز‌هایی که زلنسکی در آن تماس تلفنی مطرح می‌کند اعلام تشکر و قدردانی اوکراین از حمایت نظامی و دفاعی آمریکا است. زلنسکی همچنین می‌گوید اوکراین آماده است تا موشک‌های ضد تانک بیشتری به نام «جاولین» را از آمریکا تحویل بگیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آدام شیف افزود: بلافاصله پس از ابراز تمایل رئیس جمهور (اوکراین) زلنسکی برای دستیابی به موشک‌های ضد تانک «جاولین»، ترامپ می‌گوید از شما می‌خواهم که لطفی در حق ما کنید. وی (ترامپ) مستقیما به سراغ لطف اوکراین می‌رود. آن‌ها (جمهوریخواهان) می‌گویند، بین حمایت نظامی از اوکراین (با تحقیق از بایدن) ارتباطی وجود ندارد، چون وی (ترامپ) نگفته بود که من از شما اخاذی می‌کنم. این استدلال درحالی است که وی (ترامپ) بلافاصله به سراغ لطفی رفت که از زلنسکی انتظار داشت.
وی ادامه داد: ولادیمیر زلنسکی برای این تماس تلفنی از قبل آماده شده بود. دونالد ترامپ هم به وسیله رودی جولیانی آماده شده بود. شما در تماس تلفنی می‌بینید که رئیس جمهور آمریکا از رئیس جمهور اوکراین می‌خواهد که درباره بایدن تحقیق کند و زلنسکی هم بار‌ها متعهد می‌شود که تحقیق می‌کند. در پایان تماس تلفنی هم می‌بینید که رئیس جمهور اوکراین می‌گوید ما این تحقیقات را انجام می‌دهیم و از سوی دیگر من مشتاقانه منتظر دیدار با شما در کاخ سفید هستم! واضح‌تر از این نمی‌تواند باشد.
گفتنی است، مشاور حقوقی ارشد کاخ سفید در جلسه دفاع از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سنا، دموکرات‌ها را به مداخله در انتخابات متهم کرد. پت سیپولونی با تشریح جزئیات گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین گفت: رئیس جمهور آمریکا مرتکب خطایی نشد که قابل استیضاح باشد.
 
واکنش ترامپ به محاکمه اش در سنا: هرگز نباید اجازه داد این اتفاق دوباره رخ دهد!
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: هر فرد منصفی که امروز محاکمه سنا را تماشا می‌کند، می‌تواند ببیند که چه غیرمنصفانه با من برخورد شده است و این حقیقتا همان استیضاح فریبکارانه کاملا حزبی است که همه از جمله دموکرات‌ها به خوبی می‌دانند که این گونه است. هرگز نباید اجازه داد این اتفاق دوباره رخ دهد!
مشاوران کاخ سفید استدلال اصلی در استیضاح را زیر سوال نبردند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)