• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
فرمانده ناجا:

افتخار ناجا، خدمت به مردم است

سردار اشتری خدمت مردم را افتخار دانست و بر ضرورت اشراف اطلاعاتی بر تحولات اجتماعی تاکید کرد.

افتخار ناجا، خدمت به مردم استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، پیش از ظهر امروز، سردار "حسین اشتری"؛ فرمانده نیروی انتظامی به اتفاق هیئتی، از بخش‌های مختلف معاونت اجتماعی بازدید کرد.
سردار اشتری در نشست صمیمانه با سردار "احمد نوریان"؛ معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا و جمعی از مدیران کل این معاونت با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری و شهادت دَخت نبی اکرم اسلام (صلی الله علیه و اله و سلم) صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، با بیان اینکه معاونت اجتماعی زبان گویای نیروی انتظامی است و آینده روشنی پیش روی ناجاست بر ضرورت اشراف اطلاعاتی بر تحولات اجتماعی تاکید کرد.
شهادت سردار رشید و پرافتخار اسلام سپهبد "حاج قاسم سلیمانی"، مجاهد خط مقاومت شهید "ابومهدی المهندس" و همراهانش را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و یاد و خاطره شهدای خط مقاومت را گرامی می‌داریم.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: از زحمات و تلاش‌های سردار "احمد نوریان"؛ معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا، سردار "ابراهیم کریمی"؛ جانشین معاون اجتماعی ناجا و همه همکاران مان که در این معاونت زحمت می‌کشند، قدردانی می‌کنم؛ سردار "نوریان" از سابقون و پیشکسوتان نیروی انتظامی و معاونت اجتماعی هستند و در حوزه ماموریتی این بخش از ناجا دارای تجربه، انگیزه و ارتباطات خوبی است و ان شاء الله با روحیه ولایت مداری، پشتکار و اراده‌ای که از او سراغ داریم و البته با همکاری همه همکارانش، شاهد توفیقات روزافزون این معاونت باشیم.
فرمانده انتظامی با بیان اینکه حتما آینده نیروی انتظامی روشن‌تر از امروز خواهد بود، یادآور شد: تاکنون تلاشگران این عرصه و در این مقطع اقدامات بزرگی انجام دادند و معاونت اجتماعی ناجا جایگاه خوب و مطلوبی در داخل و خارج از نیروی انتظامی دارد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در معاونت اجتماعی ناجا ادامه داد: با وجود ظرفیت‌هایی اعم از نیروی انسانی مجرب و متخصص، امکانات به روز و ارتباطات در معاونت اجتماعی، باید برای کسب توفیقات روزافزون تلاش مضاعفی صورت بگیرد؛ نیروی انسانی مجرب و متخصص، مهم‌ترین سرمایه هر سازمانی است و باید مورد توجه قرار بگیرد؛ بنابراین لازم است معاونت اجتماعی ناجا با دارا بودن چنین ظرفیت و سرمایه بزرگی، برای انجام اقدامات مطلوب‌تر برنامه ریزی و تمرکز ویژه‌ای داشته باشد.
سردار اشتری با تاکید بر اینکه با وجود ظرفیت‌های مناسب در معاونت اجتماعی، معتقدیم این رده از نیروی انتظامی باید تقویت شود، خاطر نشان کرد: بر مبنای عِده و عُده این معاونت، انتظارمان از کارکرد و اثربخشی اجتماعی ناجا بیش از اینهاست، معاونت اجتماعی ناجا می‌تواند ابعاد ماموریت‌ها و فعالیت‌های پلیس در لایه‌های مختلف را به مردم و جامعه منعکس و معرفی کند.
فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه معاونت اجتماعی ناجا بلندگو و زبان نیروی انتظامی است، مطرح کرد: اقدامات و ماموریت‌های بزرگی در نیروی انتظامی در حال اجراست، در حالی که بسیاری از مردم و مسئولان در جریان این اقدامات نیستند و لازم است که معاونت اجتماعی ناجا بر مبنای وظایف ذاتی و ماهیت خود و البته بهره مندی مناسب و متناسب از ظرفیت ها، اقدامات پلیس را به مردم بیش از گذشته منعکس کند.
وی اضافه کرد: در موقعیت و مقطعی که مردم از آحاد مسئولان، توقع تلاش شبانه روزی و اثربخش دارند و بعضا شاهد برخی کوتاهی‌ها در روند خدمتگزاری به مردم هستیم، انعکاس درست و به موقع خدمات ناجا می‌تواند برای مردم دلگرم کننده باشد.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: اینکه مردم بدانند عده‌ای در کنارشان هستند و شبانه روز برای امنیت و آرامش آن‌ها تلاش می‌کنند، برایشان دلگرم و امیدوار کننده است؛ نیرو‌های پلیس از نقطه صفر مرزی تا مرکز شبانه روز و بدون وقفه و تعطیلی در خدمت مردم و برای مردم تلاش می‌کنند و لازم است این روحیه خدمتگزاری سبزپوشان ناجا به درستی به جامعه منعکس شود.
سردار اشتری با اشاره به ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز آبی و خشکی و تلاش آحاد نیرو‌های پلیس اعم از مرزبانان، پلیس پیشگیری، یگان ویژه و ... برای ارتقاء نظم و امنیت در کشور، خاطر نشان کرد: گاهی اوقات انعکاس یک صحنه و تصویر از حضور نیرو‌های پلیس در مناطق سخت گذر، سخت و با وجود هوای سرد و برفی می‌تواند بیانگر زحمات مجاهدانه و ارزشمند سبزپوشان ناجا باشد و قطعا مردم قدردان فرزندان خود در نیروی انتظامی و خادم مخلصشان هستند.
وی با اشاره به خدمات دهی نیروی انتظامی به مردم و جامعه عنوان کرد: ما سالانه، میلیون‌ها خدمات به ویژه در مناسبت‌های تاریخی و تقویمی اعم از برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی، ایام دهه فجر، نوروز و سایر مناسبت‌ها به مردم ارائه می‌کنیم که این سطح از خدمات دهی ناجا قابل قیاس با سایر سازمان‌ها نیست.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: افتخار ما، خدمت به مردم و خادم آنان بودن است و لازم است که ماموریت‌های پلیس در سطوح مختلف اعم از تلاش برای رهایی یک گروگان، مبارزه با قاچاقچیان و سارقان، خدمات دهی در ایام سوگواری ها و اربعین  به شکل مختلف تبیین و تشریح شود.
وی خاطرنشان کرد: بر مبنای راهبرد‌ها و برنامه ریزی‌های معاونت اجتماعی ناجا، امروز شاهد حضور و فعالیت رابطان اجتماعی در پلیس‌های تخصصی، ستادی و فرماندهی انتظامی استان‌ها هستیم؛ معرفی پلیس‌های تخصصی و استانی اعم از برنامه ریزی ها، طرح‌ها و اقدامات عملیاتی در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به آمار تصادفات و کشته شدگان جاده‌ای در کشور خاطر نشان کرد: جان باختن سالانه ۱۷ هزار نفر در تصادفات، زیبنده کشور و جامعه ما نیست هر چند طی سال‌های اخیر کاهش تصادفات و جان باختگان جاده‌ای روند کاهشی دارد اما تحقق سیاست‌های کلان ناجا در این حوزه و سایر موارد نیازمند "اطلاع رسانی" و "فرهنگ سازی" است.
سردار اشتری خطاب به مدیران معاونت اجتماعی ناجا ادامه داد: شما عزیزان و همکارانتان می‌توانید در فرآیند پیشگیری از جرم، ارتقاء آگاهی عمومی، اطلاع رسانی به موقع و درست به مردم نقش آفرین باشید و تحقق این مهم، با تقویت ارتباطات درون و برون سازمانی ممکن است.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: تولید ادبیات و گفتمان سازی برای نفوذ در دل جامعه و مردم باید محوری‌ترین راهبرد این معاونت باشد، اگر ادعا می‌کنیم که امروز نیروی انتظامی رویکرد "جامعه محوری" را مبنای عملکرد خود قرار داده، معاونت اجتماعی ناجا موظف است این رویکرد را در جامعه پیاده سازی کند و با همه لایه‌های جامعه در ارتباط موثر باشد.
وی با اشاره به وجود بانک‌های اطلاعاتی، دسترسی به اطلس جرایم در پایگاه داده‌های اجتماعی پلیس معاونت و تجزیه و تحلیل داده‌ها تصریح کرد: معاونت اجتماعی با همکاری دستگاه ها، نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط برای پیشگیری اجتماعی گام‌های بلندی را در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی بردارد. اطلاع رسانی، آگاه سازی، آموزش همگانی، مشارکت‌های مردمی و ... همه و همه، ابزار‌ها و ظرفیت‌های خوبی است که در اختیار این معاونت است و باید معاونت اجتماعی از ظرفیت‌های موجود در راستای پیشگیری از وقوع جرم، آگاه سازی و جلب مشارکت‌های عمومی به درستی بهره ببرد
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی و خبررسانی، عنوان کرد: نقش اطلاع رسانی و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست و این اطلاع رسانی می‌تواند در قالب تولید خبر، محتوا، کلیپ، انیمیشن، تولیدات هنری و ... باشد.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به راه اندازی مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی ادامه داد: امروز شاهدیم که فعالیت مراکز مشاوره معاونت اجتماعی ناجا تا چه اندازه مفید و موثر است؛ به طوری که با اقدامات صورت گرفته در حوزه ارائه خدمات مشاوره ای، نه تنها شاهد کاهش تشکیل پرونده‌های قضائی هستیم بلکه به طور میانگین حدود ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره کلانتری‌ها و دوایر مددکاری اجتماعی، منتج به مصالحه می‌شود.

تاکید بر اشراف اطلاعاتی در حوزه تحولات اجتماعی

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم اشراف اطلاعاتی بر تحولات اجتماعی، خاطر نشان کرد: افکارسنجی‌ها باید با هدف شناسایی دغدغه‌ها و نیازمندی‌های مردمی و عمومی صورت بگیرد. هر چند تاکنون اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است، اما باید روند اثربخشی، دقت و سرعت بیشتری بگیرد؛ شایسته است در فرآیند افکارسنجی متناسب با رویداد‌های پیش رو، جامعه آماری از همه طیف‌ها و گروه‌های سنی، جنسی، قومیتی و ... مختلف انتخاب شود.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: طراحی سوال در فرآیند افکارسنجی بسیار حائز اهمیت است و مدل طرح سوال در یک پرسشنامه، می‌تواند به کاربردی بودن و اثرگذاری فرآیند افکارسنجی کمک شایانی کند؛ البته ارائه راهکار نیز در انتهای فرآیند افکارسنجی باید لحاظ شود.

ضرورت توسعه تولیدات هنری

سردار اشتری در ادامه با اشاره به اهمیت توجه به تولیدات هنری خاطر نشان کرد: اقدامات و عملکرد پلیس را می‌توان با زبان هنر در قالب تولید محتوا، کلیپ، انیمیشن و ... به منظور آشنایی هر چه بیشتر مردم و آحاد جامعه، معرفی کرد و در این میان تعامل رسانه‌های صوتی و تصویری به ویژه رسانه ملی بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به علاقه مندی مردم به تولیدات هنری و تصویری با ژانر پلیسی، تصریح کرد: همزمان با هفته نیروی انتظامی سال جاری شاهد تولیدات هنری اثرگذاری بودیم، چنین اقداماتی نباید مقطعی و مناسبتی باشد و لازم است با برنامه ریزی و تمرکز، ساخت تولیدات هنری اثربخش، تداوم داشته باشد.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور اضافه کرد: در تولیدات هنری باید موضوعات و سوژه‌های واقعی برگرفته از ماموریت‌های پلیس‌های مختلف را مبنا و محور قرار دهیم البته بخشی از این تولیدات می‌تواند در قالب ارائه آموزش‌های همگانی به مراکز فرهنگی و آموزشی نیز واگذار شود.

خبرگزاری پلیس منبع موثق اخبار پلیس است

سردار اشتری در ادامه با اشاره به فعالیت خبرگزاری پلیس عنوان کرد: انتشار و انعکاس اخبار پلیس باید توام با صحت عمل، دقت و سرعت باشد و این خبرگزاری قابلیت مدیریت افکار عمومی و در عین حال مرجع بودن را داشته باشد.
وی با بیان اینکه امروز مردم و رسانه‌ها به خبرگزاری پلیس "اعتنا" و "اعتماد" دارند، مطرح کرد: خبرگزاری پلیس به عنوان یک مرجع و منبع موثق شناخته شده است و اعتماد به اخبار این خبرگزاری وجود دارد که بیانگر اعتبار آن است، اما باید این حوزه نیز در عین اینکه توسعه پیدا می‌کند، تقویت نیز شود.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: در ارائه مجوز‌های تولیدات سینمایی و سریال‌ها باید به این نکته توجه شود که تصویر مطلوبی از پلیس ارائه شود و انتظار داریم اصحاب هنر، فیلم سازان و دست اندرکاران تولیدات هنری اقتدار توام با رافت پلیس را به تصویر بکشند و همچنین رشادت‌ها و جانفشانی‌های پلیس در صحنه‌های عملیاتی را به نمایش بگذارند.
سردار اشتری عنوان کرد: تصویر سازی درست از پلیس در تولیدات سینمایی و سریال‌ها می‌تواند در جامعه یک ادبیات و گفتمان جدیدی تولید کند و انعکاس تصویر مطلوب از مامور پلیس، اثرگذار باشد.
فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: اقدامات معاونت اجتماعی ناجا در معرفی و صیانت از پلیس و ماموریت هایش، در این مقطع بیشتر " پدافندی" است که به تدیرج باید رویکرد "آفندی" بگیرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از اقدامات صورت گرفته ادامه داد: قطعا زحمات و تلاش‌های همکارانمان در معاونت اجتماعی ناجا بر کسی پوشیده نیست و من خدمت تک تک عزیزانمان در این معاونت دستمریزاد و خدا قوت می‌گویم از طرفی بر مبنای ظرفیت‌های موجود در این معاونت، انتظاراتم بیش از اقدامات صورت گرفته می‌باشد و البته معتقدم ماموریت‌های این معاونت نیازمند حمایت و پشتیبانی جدی تری نسبت به گذشته دارد
پیش از سخنان سردار "حسین اشتری"، سردار "احمد نوریان"؛ معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه کرد.
همچنین برخی از مدیران بخش‌های مختلف این معاونت به تشریح عملکرد حوزه ماموریتی خود پرداختند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین جشن وصال در لاران چهارمحال و بختیاری
وحدت و انسجام ملی در مقابل توطئه‌های دشمنان رمز موفقیت کشور در مذاکرات است
پایان انتظار ۷ ساله چهار خطه کردن مسیر دره‌شهر به پلدختر
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و ترکیه درباره اوضاع منطقه
افطار مهربانی برای آینده‌سازان آمل
توسعه تفرجگاه‌های ارتفاعات شیراز در اولویت کاری مدیران فارس قرار گیرد
پاسداشت حرمت قرآن در پویش «به عشق علی»
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی در مهاباد
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهار رمضان در کیش
پیش بینی کاهش ۷ درجه‌ای دمای هوای خراسان رضوی
بهار انس با قرآن در میاندوآب
مذاکرات باید از موضع قدرت انجام شود
تشییع مادر شهید داوود فرحبخشیان
زنجان میزبان مرحله سوم اردوی استعدادیابی بدمینتون دختران زیر ۱۱ سال منطقه شمال‌غرب
ترنم باران از فردا در مناطق مختلف فارس
توزیع ۲ میلیون اصله نهال در هفته منابع طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد
لغزندگی محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی
بازگشایی مرکز تعویض پلاک دهاقان
کرمان در آستانه یک تحول اثرگذار در مسیر خانه‌دار شدن مردم
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
نمایندگان ایران طلایی شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۰ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)