• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۱۳۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷
گیلان » ورزشی

بازبینی محل مسابقات وزنه برداری انتخابی المپیک

رئیس فدراسیون وزنه برداری در رشت گفت : سالن برگزاری مسابقات وزنه برداری بین المللی جام نامجو در حد استاندارد جهانی است.

بازدید رئیس فدراسیون وزنه برداری از محل برگزاری مسابقات وزنه برداری انتخابی المپیکبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان ؛ رئیس فدراسیون وزنه برداری در بازدید از سالن 6 هزار نفری شهدای رشت محل برگزاری رقابت های وزنه برداری انتخابی المپیک ، جام نامجو ، گرامیداشت دهه فجر گفت : این سالن در حد استانداردهای جهانی است.
علی مرادی افزود : خوشبختانه مراحل آماده سازی سالن شهدای رشت به نحو شایسته ای انجام شده و فقط کارهای جزیی آن باقی مانده است.
وی گفت : نواقص این سالن به خصوص سامانه های گرمایشی و سرمایشی آن برطرف شده است و  حتما تا قبل از آغاز رقابت ها، مراحل آماده کردن آن به پایان خواهد رسید.
وی ادامه داد : امیدواریم بتوانیم رقابت های وزنه برداری انتخابی المپیک ، جام نامجو ، را با کیفیت بسیار مطلوبی برگزار کنیم.
رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود : موفقیت گیلان در میزبانی رقابت های وزنه برداری انتخابی المپیک ، جام نامجو موجب خواهد شد برای برگزاری هر ساله این مسابقات در این استان برنامه ریزی شود.
علی مرادی گفت : استاندار گیلان ، مدیرکل اداره ورزش و جوانان ، اعضای هیئت وزنه برداری گیلان و دیگر مسئولان استان همکاری بسیار خوبی  برای تکمیل و آماده سازی سالن شهدای رشت داشته  و زحمات زیادی کشیده اند که از آنان تشکر می کنم.
وی در ادامه به وضعیت تیم ملی  وزنه برداری هم اشاره کرد و گفت : تیم ملی اردوی مشترکی را با تیم اردن در تهران برگزار می کند و سپس راهی رشت می شود تا در رقابت های بین المللی جام نامجو حضور یابد.
رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود: در رقابت های بین المللی جام نامجو حتما تعدادی از وزنه برداران سهمیه المپیک را کسب خواهند کرد و پس از آن هم ، حداکثر 2 مسابقه گزینشی المپیک تا اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد تا تکلیف نهایی وزنه برداران حاضر در المپیک مشخص شود.
علی  مرادی با بیان اینکه رقابت های وزنه برداری جام نامجو رویداد بسیار بزرگی است افزود : تیم های خارجی در هفته کنونی به تهران خواهند آمد و از اواخر هفته هم سفر آنان به رشت شروع خواهد شد تا در این رقابت بین الملی حضور یابند.
وی در ادامه گفت : به هرحال این دوره از رقابت های وزنه برداری جام نامجو به دلیل کسب سهمیه المپیک از اهمیت و اعتبار ویژه ای برخوردار است و  وزنه برداران زبده و نام آشنای جهان که تاکنون موفق به کسب سمهیه المپیک 2020 نشدند  در آن حضور می یابند تا سهمیه  المپیک را کسب کنند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود  : هر کشور حداکثر با 5 وزنه بردار حق شرکت در رقابت های بین المللی جام نامجو را دارد.
علی مرادی افزود : این دوره از رقابت ها در 7 وزن المپیکی 61 کیلوگرم، 67، 73، 81، 96، 109 و به اضافه 109 کیلوگرم از 13 تا 15 بهمن در مجموعه ورزشی 6 هزار نفری شهدای رشت برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)