• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۱۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه:

دیر یا زود با قاتلان شهید سلیمانی ملاقات خواهیم کرد

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: در آینده ‎ای نه چندان دور، قاتلان شهید سپهبد سلیمانی پای میز محاکمه خواهند ایستاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س)، راه نجات جامعه را شناخت سیره اهل بیت (ع) و عمل به سیره پاک آن بزرگواران دانست.
وی خون حاج قاسم سلیمانی را موجب برانگیختگی ملت‎های آزاده و صیانت از جوامع مورد ستم در منطقه دانست و خاطرنشان کرد: ان شاءالله امر حقوقی و قضایی این جنایت دنبال می‌شود و در گفت و گویی که با رئیس دادگاه عالی عراق داشتم، روشن شد که انگیزه بالایی برای پیگیری این موضوع دارند و از همان ابتدا برنامه ریزی‎های لازم را در این زمینه داشته‎اند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما هم کار را از طریق مجامع بین ‎المللی دنبال می‎کنیم و دیر یا زود با قاتلان حاج قاسم ملاقات خواهیم کرد، اما نه برای مذاکره و گفتگو بلکه برای محاکمه و کیفر.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن ایام الله دهه فجر تصریح کرد: اصلی‎‌ترین سلاح ما در طول چهار دهه گذشته، پیام ‎های انقلاب اسلامی بوده است که موجب خنثی ‎سازی توطئه ‎های پی در پی دشمنان، به حاشیه راندن خواسته ‎های آن‌ها در منطقه و جهان و امیدآفرینی برای ملت‎‌های محروم و مستضعف شده است.
رئیس قوه قضاییه، پیام انقلاب اسلامی را پیام اخلاص، کارآمدی، عدالت اجتماعی، معنویت پیوند خورده با سیاست، اخلاق، ضدیت با ظلم و استکبار، نجات مستضعفان و محرومان عالم و زندگی بر اساس دین و آموزه‌های دینی برشمرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: همین پیام ‎های بلند انقلاب اسلامی بوده است که توطئه ‎های دشمنان در منطقه و جهان را نقش بر آب کرده و تازه‎‌ترین نمونه آن نیز طرح از پیش شکست خورده «معامله قرن» است که طراحان آن باید مطمئن باشند پیام انقلاب اجازه نخواهد داد توطئه ‎ای جدید در قالب ادبیاتی جدید، منطقه را به آتش بکشد، سلطه بر منطقه را تحکیم کند و حقوق حقه مردم مظلوم فلسطین را پایمال کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تاکید بر لزوم بزرگداشت ایام الله دهه فجر از سوی مردم و مسئولان، تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی و امیدبخشی با عملکرد صحیح را ضروری دانست و اظهار کرد: دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی است و آنچه امروز ایجاد امید می‎کند، کارآمدی دستگاه‎‌های اجرایی و اداری کشور است. در واقع عملکرد مخلصانه و نشان دادن کارآمدی، امیدآفرین است و دستگاه‎ها باید این جهت را هر چه بیشتر مدنظر داشته باشند و کارآمدی خود را ارتقا بخشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در بخش دیگری از جلسه شورای عالی قوه قضاییه درباره برخی احکام صادر شده در ماه‎های اخیر تصریح کرد: احکام دادگاه‎ها باید به نحوی صادر شود که برای افکار عمومی از لحاظ تناسب جرم و مجازات اقناع کننده باشد. مثلا برخورد با کارگری که به دلیل فشار‌های اقتصادی اعتراض می‌کند و فریاد می‌زند و حالا ممکن است در میان اعتراض کلام ناشایستی هم به زبان بیاورد، باید متفاوت از برخورد با کسی باشد که به صورت سازمان یافته و با برنامه ریزی قبلی اقدام به برهم زدن نظم جامعه می‌کند.
رئیس قوه قضاییه همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه اسناد رسمی در کشور، اسناد عادی را یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر افزایش میزان پرونده‎ها در قوه قضاییه دانست و اقدامات اخیر صورت گرفته برای خارج شدن اسناد عادی از چرخه معاملات کشور را یکی از مهم‌ترین تحولات در کاهش حجم پرونده‎های قضایی توصیف کرد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به گزارش رئیس سازمان زندان‎ها و دادستان تهران مبنی بر تعیین تکلیف نزدیک به دو هزار پرونده زندانی که در سفر‌های استانی اخیر در دستور کار قرار گرفته بود، بر لزوم اولویت دادن مسئولان قضایی به اجرای این مصوبات تاکید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)